Het beeld dat ik had besteld was zeer zorgvuldig verpakt, perfect en geen beschadiging. Tijd van levering een week, dat is niet verkeerd. Vragen die ik stelde aan info doika email,werden binnen enke... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Privacy doeken voor in de tuin zijn van goede kwaliteit , heb er al 4 besteld en allemaal perfect
Schutzhaus ist fertig zusammen gebaut, die 3 Seitenteile und das Dach passen exakt ineinander - Montage kein Problem. Wenn etwas zu bemängeln ist, wäre das die Anlieferung. Alle Teile werden auf „ei... Se mere
Virksomheden har svaret
Klacht na ´n onvolledige levering (slechts 1 v d 3 bestelde brievenbussen werd aanvankelijk geleverd) werd binnen de 14 dagen ´n nalevering gedaan. Dit zonder veel ´poespas´ of discussies. Ook nog e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Doika
Skrevet af virksomheden
Over Doika: Jouw Specialist in Exclusieve Tuinartikelen en Buitenproducten
Bij Doika vind je een breed assortiment aan tuinartikelen, zoals brievenbussen, stijlvolle plantenbakken en praktische dierenverblijven, waaronder kippenhokken en volières. Daarnaast bieden we exclusieve vuurschalen, buitenverlichting, tuinmeubilair en nog veel meer om je tuin of terras compleet te maken.
Waarom kiezen voor Doika?
- Exclusief assortiment: Onze tuinartikelen en buitenproducten zijn uniek en bijna nergens anders te verkrijgen, perfect om je buitenruimte te verfraaien.
- Grote producten voor grote projecten: Of je nu zoekt naar opvallende tuinmeubels of praktische oplossingen zoals brievenbussen en dierenverblijven, wij hebben de juiste tuinartikelen in huis.
- Gratis verzending vanaf €40: Voor bestellingen boven €40 betaal je geen verzendkosten.
- 90 dagen zorgeloos retourneren: Niet tevreden? Je kunt tot 90 dagen na aankoop zonder zorgen retourneren.
- 24/7 klantenservice via chatbot: Onze slimme chatbot is dag en nacht beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.
- Spaarpunten voor kortingen: Verdien punten met elke aankoop en spaar voor kortingen op je volgende bestelling.
- Snelle en betrouwbare levering: Dankzij onze betrouwbare partners in België, Nederland en Duitsland zorgen we voor een snelle levering van je tuinartikelen en producten.
- Duurzame materialen: Onze producten, zoals de populaire cortenstalen plantenbakken en vuurschalen, zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.
Ontdek ons exclusieve assortiment tuinartikelen en buitenproducten en bestel vandaag nog. Doika staat voor kwaliteit, service en unieke producten die jouw tuin of terras naar een hoger niveau tillen!
Kontaktoplysninger
Vonderstraat 6, 3900, Pelt, Belgien
- info@doika.be
- doika.be
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel vlotte samenwerking
Heel vlotte samenwerking, transparant en duidelijk. Klantendienst makkelijk bereikbaar, goeie service!! Een aanrader om zaken mee te doen!!
Great service!
There was an issue with the delivery service and Doika contacted the company for me to find out where the order was. Great service!
Vlotte service en heel goeie…
Vlotte service en heel goeie communicatie.
Hier bestel ik nooit meer.
Wij bestelden een brievenbus die vrij snel werd geleverd. Echter bij het openen van de doos en het bekijken van de brievenbus bleek deze niet open te gaan. Vermoedelijk had deze bij transport een deuk gekregen waardoor het deurtje geklemd werd. Na het melden hiervan werd meteen en zonder problemen een nieuwe geleverd. Ook deze 2de brievenbus bleek niet in orde. De schade was hier nog groter: een dikke deuk aan de achterkant van de brievenbus. Opnieuw gemeld maar deze keer kwam er geen nieuwe. Ik zat met 2 brievenbussen waarvoor ik verscheidene malen heb gemaild met de vraag wat ik hiermee moest doen. Men vertelde me dat ik deze moest vernietigen! Huh? Hoe vernietig je een grote metalen brievenbus? In België moet je dit naar een containerpark brengen. Men stelde dan een financiële compensatie voor van 29,44 euro. Voor een brievenbus die 254 euro heeft gekost. Ik dacht eerst dat ze zich hadden vergist en 294,4 euro bedoelden als compensatie voor alle miserie maar neen hoor. Na nogmaals een klachtenmail werd de compensatie verhoogd naar 87 euro. Hoe ze aan de bedragen komen is me nog steeds een raadsel. Dus ik ben 167 euro armer en 2 kapotte brievenbussen (waarvan we er 1 zelf hebben hersteld met schade als gevolg) en een Doika ervaring rijker. Hier bestel ik nooit meer.

Bestel ergens anders !
Alles ging mis 3 weken geleden onze brievenbus besteld en betaald tot op heden 2 x weg en weer gemaild belooft geweest van te leveren op maandag 1ste maandag niemand te zien mijn man speciaal verlof genomen daarvoor . 2de maal mijn man stuurt mail weer beloofd om maandag te leveren weer verlof genomen weer niemand te zien !!!!
Echt geen goeie reclame kom ze allang zelf gaan kiezen hebben in een winkel en meegenomen hebben . Danku doika om je afspraken niet na te komen en dan op de chauffeur te steken !

Verzögerungen bei den Lieferzeiten und Antwort des Händlers nur bei Rückfragen
Am 12.07.2023 bestellten wir einen Briefkasten und eine Hausnummer mit angebebener Lieferzeit von ca. 14 Tagen.
Die Ware wurde mit GLS nach Deutschland versendet und wir erhielten eine Sendungsnummer. Bei der Verfolgung der Sendungsummer wurden wir per Link auf einen französichen Lierferdienst geleitet, aber die Sendung bewegte sich nicht. Nach unzähligen Emails an Doika bekamen wir die Auskunft man warte das Ergebnis der Nachforschung von GLS ab, welche die Sendung an einen Subunternehmer weitergegeben haben. In der Zwischenzeit forderte die Klarna Bank mich bereits zur Zahlung der Rechnung auf, obwohl die Ware noch nicht angekommen ist. Die Bitte an Doika dies mit der Klarna Bank zu klären wurde nicht von Doika erfüllt. Ich wollte vom Kauf zurück treten, auch darauf ging Doika nicht ein, sondern teilte mir auf immer wieder freundliche Weise mit, dass ich warten soll. Ende August ging erhielt ich von Doika eine UPS Sendungsnummer. Auch bei dieser Nummer war eine Sendungsverfolgung nicht möglich und ich schrieb wieder viele Mails. Auch die Klarna Bank wollte wieder den Rechnungsbetrag sehen, obwohl noch nichts geliefert wurde.
Eines Abends kamen wir von der Arbeit nach Hause, und da stand ein von UPS geliefertes Paket vor der Haustüre. Wir packten es aus und wir konnten nicht glauben, es war der Briefkasten. Aber die Hausnummer fehlte bei der Lieferung. Also schrieb ich wieder Mails und es dauerte eine Weile, bis Doika dies mit dem Hersteller klärte und er die Hausnummer an uns schickte. Am 19.09.23 (!) war nund endlich die Lieferung komplett.
Ich vergebe 2 Punkte. Der Cortenstahlbriefkasten und die Hausnummer machen einen guten Eindruck. Die Verpackung der Ware war gut, leider klebte Schaumstoff am Stahl vom Briefkasten und ich musste dies mit Nitroverdünnung zeitaufwendig entfernen. Ich bekam nur Rückmeldung von Doika, wenn ich selbst eine Email geschrieben habe und nachgefragt habe wie der Stand der Lage ist. Aussage war mehrmals, ich würde ein Update bekommen. Von Doika selbst kam aber nie ein Update. In der Mail waren die Mitarbeiter sehr freundlich, aber das reicht nicht aus, wenn die Klarna Bank bereits zur Zahlung auffordert.
Ich hätte mich auch über einen Preisnachlass gefreut, da die Bestellung statt 14 Tage über 2 Monate gedauert hat. Aus meiner Erfahrung kann ich Doika leider nicht empfehlen.
Good quality
Good quality, quick delivery, friendly and speedy communication when questions!
Perfectly Happy
Mooie producten en snel geleverd !
Mooie producten en snel geleverd !
Spijtig dat er in de laatste levering een deuk zat, maar dit zal wel aan transport gelogen hebben !
Daarom één ster minder !
Helemaal top!
Correcte prijs, heldere communicatie en snelle levering!
hele goede service van Doika
We hebben een lamp gekocht bij Doika. Bij aankomst was het glas stuk. Dit kan gebeuren.
Binnen een dag heeft Doika een nieuwe lamp gestuurd.
Dikke pluim voor de service van Doika.
De lamp hangt er heel mooi bij. Erg blij mee :-)
Brievenbus Aangekocht 20 maanden…
Inderdaad hebben jullie een setje lak opgestuurd dat is de goedkoopste oplossing jullie bestellen de brievenbus bij de fabrikant ik bij jullie en ik zit met een brievenbus die roest het scharnieren punt is een pen in een kunststof dopje daar is de slijt opgetreden waardoor de pakjes klep is gezakt en niet de uitleg dat de postbode ruw is geweest

Pakketbrievenbus Esafe Fenix Top Medium
Vlotte bestelling via overzichtelijke website van Doika! Brievenbus werd al na een paar dagen geleverd. We ondervonden wat problemen bij het openen van het slot. Onze mail werd dezelfde dag nog beantwoord
en samen zochten we naar de oorzaak. Waarschijnlijk spelen koudere weersomstandigheden een rol en loste het probleem zichzelf op.😁 Ontzettend blij met deze prachtige brievenbus! Hopelijk tot een volgende aankoop Doika! 🤗
Excellent product / delivery
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering
Mooi materiaal
Meer dan tevreden en zal er nog bij…
Meer dan tevreden en zal er nog bij bestellen.
Correct beschreven en vlug geleverd.
Mvg Sisse
there were no problems
Snelle respons
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.