Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het beeld dat ik had besteld was zeer zorgvuldig verpakt, perfect en geen beschadiging. Tijd van levering een week, dat is niet verkeerd. Vragen die ik stelde aan info doika email,werden binnen enke... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Privacy doeken voor in de tuin zijn van goede kwaliteit , heb er al 4 besteld en allemaal perfect

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Schutzhaus ist fertig zusammen gebaut, die 3 Seitenteile und das Dach passen exakt ineinander - Montage kein Problem. Wenn etwas zu bemängeln ist, wäre das die Anlieferung. Alle Teile werden auf „ei... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klacht na ´n onvolledige levering (slechts 1 v d 3 bestelde brievenbussen werd aanvankelijk geleverd) werd binnen de 14 dagen ´n nalevering gedaan. Dit zonder veel ´poespas´ of discussies. Ook nog e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Have
  2. Butik med havemøbler
  3. Havemøbelforretning

Om Doika

Skrevet af virksomheden

Over Doika: Jouw Specialist in Exclusieve Tuinartikelen en Buitenproducten

Bij Doika vind je een breed assortiment aan tuinartikelen, zoals brievenbussen, stijlvolle plantenbakken en praktische dierenverblijven, waaronder kippenhokken en volières. Daarnaast bieden we exclusieve vuurschalen, buitenverlichting, tuinmeubilair en nog veel meer om je tuin of terras compleet te maken.

Waarom kiezen voor Doika?

• Exclusief assortiment: Onze tuinartikelen en buitenproducten zijn uniek en bijna nergens anders te verkrijgen, perfect om je buitenruimte te verfraaien.
  • Grote producten voor grote projecten: Of je nu zoekt naar opvallende tuinmeubels of praktische oplossingen zoals brievenbussen en dierenverblijven, wij hebben de juiste tuinartikelen in huis.
  • Gratis verzending vanaf €40: Voor bestellingen boven €40 betaal je geen verzendkosten.
  • 90 dagen zorgeloos retourneren: Niet tevreden? Je kunt tot 90 dagen na aankoop zonder zorgen retourneren.
  • 24/7 klantenservice via chatbot: Onze slimme chatbot is dag en nacht beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Spaarpunten voor kortingen: Verdien punten met elke aankoop en spaar voor kortingen op je volgende bestelling.
  • Snelle en betrouwbare levering: Dankzij onze betrouwbare partners in België, Nederland en Duitsland zorgen we voor een snelle levering van je tuinartikelen en producten.
  • Duurzame materialen: Onze producten, zoals de populaire cortenstalen plantenbakken en vuurschalen, zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.

Ontdek ons exclusieve assortiment tuinartikelen en buitenproducten en bestel vandaag nog. Doika staat voor kwaliteit, service en unieke producten die jouw tuin of terras naar een hoger niveau tillen!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Omruiling beschadigde brievenbus duurt lang

Vorige week is de brievenbus geleverd. Donderdag bij het uitpakken heb ik gemerkt dat deze beschadigd is. Dit heb ik direct gemeld via mail met foto's.
Ik heb reactie gekregen dat mail ontvangen is maar verder geen vooruitgang in omruiling (na 4 werkdagen).
Wat de oorzaak van de beschadiging is (fabrikant of leverancier) heb ik niet veel mee te maken. Ik heb de brievenbus reeds betaald en verwacht dan ook een snelle omruiling (wetende dat de beschadigde brievenbus op 1 werkdag kon geleverd worden).

Enkele dagen na deze post is de brievenbus netjes omgewisseld. Dankjewel voor de reactie

10. oktober 2024

---UPDATE---

Bedankt voor je geduld en fijn dat we het inmiddels hebben kunnen oplossen! We hebben de beschadigde brievenbus netjes vervangen en hopen dat alles nu naar tevredenheid is. 😊 We blijven hoe dan ook klaarstaan voor je, mocht je nog iets nodig hebben!

______________________________
Bedankt voor je geduld! We begrijpen dat het vervelend is om een beschadigd product te ontvangen en we zijn blij dat we inmiddels telefonisch contact met je hebben gehad. Door onverwachte omstandigheden duurde het iets langer om de omruiling te regelen, maar we hebben ervoor gezorgd dat je aankomende vrijdag een gloednieuwe brievenbus ontvangt. We willen je graag nogmaals bedanken voor je begrip en hopen dat alles naar tevredenheid zal zijn. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, dan staan we zoals altijd voor je klaar! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voldoet aan mijn verwachtingen,mooi en…

Voldoet aan mijn verwachtingen,mooi en degelijk verpakt.

22. september 2024

Besvarelse fra Doika

Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn bedrijf waar ik al jaren mijn…

Heel fijn bedrijf waar ik al jaren mijn tuinartikelen bestel. Echt een aanrader!

1. oktober 2024

Besvarelse fra Doika

Bedankt voor je geweldige review en het vertrouwen in ons! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en service. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sehr gute Qualität - Aufbau reibungslos!

Wenn etwas zu bemängeln ist, wäre das die Anlieferung. Alle Teile werden auf „einer“ Palette angeliefert. Die Palette musste aufgrund der Größe auf der Straße abgestellt werden und hat diese blockiert. Es hat etwas gedauert und war sehr aufwendig, bis ich das Schutzhaus aufgrund des Gewichtes an Ort und Stelle hatte.

9. september 2024

Besvarelse fra Doika

Vielen Dank für dein Feedback und die tolle 5-Sterne-Bewertung!

Es freut uns zu hören, dass der Aufbau des Gartenhauses reibungslos verlaufen ist und alles perfekt zusammenpasst. Wir verstehen, dass die Lieferung aufgrund der Größe und des Gewichts der Palette eine Herausforderung sein kann, und schätzen deine Geduld und Mühe, das Gartenhaus an den richtigen Platz zu bringen. Solltest du in Zukunft noch Fragen haben oder Hilfe benötigen, stehen wir dir selbstverständlich gerne zur Verfügung.

Nochmals vielen Dank für dein Vertrauen und viel Freude mit deinem neuen Gartenhaus!

Mit freundlichen Grüßen,
Das Doika-Team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De brievenbus is beschadigd afgeleverd

De brievenbus is beschadigd afgeleverd. Foto’s gestuurd met de vraag hoe doika het af wil handelen, we zijn in contact en zoekende naar een oplossing. De vervangende brievenbus is inmiddels gearriveerd en blijkt ook beschadigd te zijn…. De derde is onderweg, ben benieuwd.
De 3de brievenbus is onbeschadigd ontvangen. Uiteindelijk is alles goed gekomen, waarvoor dank.

23. september 2024

—UPDATE 2—

Bedankt voor je geduld, Ron! We hebben per e-mail vernomen dat de laatste levering goed is ontvangen en dat je nu tevreden bent met je nieuwe brievenbus. 😊 We zijn blij dat alles naar wens is en waarderen je vertrouwen in ons.

Mocht er in de toekomst nog iets zijn, staan we uiteraard weer voor je klaar. 😉 Nogmaals bedankt voor je feedback en vertrouwen!

—UPDATE 1—

Bedankt voor je geduld en fijn dat we het inmiddels hebben kunnen oplossen! We hebben de beschadigde brievenbus netjes vervangen, zelfs buiten de schadeclaim periode en hopen dat alles nu naar tevredenheid is. 😊

Nu het probleem helemaal is opgelost, lijkt het ons wel dat die drie sterren misschien een beetje krap zijn, toch? 😉 Misschien kunnen we nog een sterretje of twee extra verdienen? We blijven hoe dan ook klaarstaan voor je, mocht je nog iets nodig hebben!

—ORIGINEEL—

Hi Ron,

Bedankt voor uw review en het melden van de situatie. Het spijt ons te horen dat uw brievenbus beschadigd is afgeleverd. We begrijpen hoe vervelend dit moet zijn en willen dit graag zo snel mogelijk oplossen.

We willen graag verduidelijken dat uw melding op zondag bij ons binnenkwam en dat we de volgende werkdag, op maandag, direct hebben gereageerd. We hebben uw foto’s ontvangen en onze klantenservice heeft u inmiddels gecontacteerd om samen tot een oplossing te komen.

We blijven graag met u in contact om deze situatie verder af te handelen en willen u nogmaals bedanken voor uw geduld.

Met vriendelijke groeten,
Team Doika

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede hulp bij het kiezen van de juiste…

Goede hulp bij het kiezen van de juiste pakketbrievenbus zodat deze de nodige functionaliteit heeft wat noodzakelijk was. Ook nog leuke tips ontvangen voor de installatie.

Levering was ook zeer vlot zonder gedoe.

18. september 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede service en hulp!

Zeer goede service en goede communicatie, bij een (Iet wat onhandig van mij) probleem werd ik direct geholpen en van hulp voorzien! Dankjewel!

5. september 2024

Super

Meerdere bestellingen gedaan en tot nu toe elke keer zeer tevreden! Zeker 5 sterren waard.

24. september 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al meerdere keren een bestelling…

Al meerdere keren een bestelling geplaatst bij Doika. Telkens heel tevreden over de service en de kwaliteit van de producten. Een echte aanrader!

14. maj 2024

Uitstekende service

Zeer goede kwaliteit + snelle info op bijkomende vraag.

22. september 2024

Service

Onlangs hebben wij een esafe brievenbus besteld bij Doika. Na wat probleempjes met de brievenbus heeft Doika ons verschillende opties aangeboden en is het probleem goed en vlot afgehandeld. We zijn heel blij met de goede service. Het is een betrouwbaar bedrijf!

21. september 2024

Besvarelse fra Doika

Bedankt voor je review en het vertrouwen in ons! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en service. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Groetjes Jurgen ;)

Professioneel en betrouwbaar

Laatste 3 jaar elk jaar een bestelling gedaan.
Telkens zeer tevreden met levering, het product en het contact met Doika.

15. juli 2024

Besvarelse fra Doika

Bedankt voor uw positieve review en het vertrouwen dat u de afgelopen jaren in ons heeft gesteld. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

You raised the price for garden lamps…

You raised the price for garden lamps in 8 weeks for 50€ for me not understandable

17. september 2024

Besvarelse fra Doika

Thank you for your feedback. We understand that price increases can be frustrating, and we apologize for any confusion this has caused. The price rise for the garden lamps is due to increasing costs from our suppliers, which unfortunately are sometimes beyond our control. However, we always strive to keep our products accessible and are continuously looking for ways to offer competitive prices.

As a thank you for your loyalty, we’d like to offer you a personal discount on your next purchase. Please feel free to reach out to us at info@doika.be, and we’d be happy to assist you further!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

door keys replaces free of charge

A doorkey of my new mailbox broke in two because of my clumsiness, but Doika send me two spare keys free of charge. Super!

17. september 2024

Besvarelse fra Doika

Thank you for sharing your experience! We’re happy to hear that we were able to assist you quickly with the replacement keys. Our goal is always to provide the best support to our customers. If you ever need anything else in the future, don’t hesitate to reach out!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service! De door ons bestelde pakketbrievenbus vonden we toch net iets te groot. Gelukkig konden we deze nog retourneren waarbij de klantenservice bijzonder vriendelijk en attent heeft gereageerd. Inmiddels ook al de nieuwe brievenbus binnen die wel precies goed is!

13. august 2024

Customer service experience

Although we initially faced some difficulties with receiving our order, the team was incredibly responsive once we got in touch. Jurgen, one of their agents, called me back immediately and a few times after that to find a solution for us. He processed the refund on the same day, and despite this, the item ended up shipping anyway. We received it the next day, and Jurgen kindly gave us one of the items for free to make up for the inconvenience.

While the initial communication wasn't as quick as we hoped, the exceptional service we received more than made up for it. It's reassuring to know that they truly care about their customers and are willing to go the extra mile to resolve issues. Thank you, Doika, for turning this experience around!

17. juli 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.