Svindel firma
KØB IKKE HOS DKTILBUD.DK SVINDEL
Har betalt for 2 mdr. siden og stadig ikke modtaget noget. de svare ikke når man skriver selvom der står på hjemme side at de vender tilbage indenfor 24 timer
KØB IKKE HOS DKTILBUD.DK SVINDEL
Svindel og humbuk!!
Har bestilt en vare & betalt for den. Og pengene er trukket fra min konto i April mdr.
Men har aldrig modtaget den, tiltrods for at de på mail har skrevet at den var afsendt. Har forespurt om forsendelse nr. og dato for afsendelsen med det er der íkke kommet svar på.
SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DISSE SVINDLER!!!
Den bestilte vare er aldrig kommet, oprettet forsendelse i postnord men er blevet slettet harventet mere en 2 mdr.
Så det ren svindel
Har skrevet til dem igen..igen og nu fået svar "...Tak, fordi du kontaktede os. Vi beklager det sene svar. Vi kan se her, at din ordre allerede er afsendt og snart vil blive leveret. Hvis du har spørgsmål, så lad mig det vide...."
Men stædigvæk er varen ikke kommet til mig og ingen information om forsendelsen !!??
Jeg bestilte en vare, da de har trustpilot logo på hjemmesiden og viser at deres score er 4.8
Svindel varen kommer aldrig. Og du kan ikke komme i kontakt med dem. Handler aldrig der.
Hold Jer væk.
Trækker pengene og varerne kommer ikke og der svares ikke på henvendelserne.
Fup og svindel. Varen aldrig modtaget og umulig at få kontakt til firmaet!
Burde politianmeldes!! Og have 0 stjerner!
Fusk så det batter, og i særdeleshed deres kundeservice hvis man ellers kan kalde der for kundeservice. Den er i al fald mangelfuld. så jeg forventer ikke, at modtage min ordre, så farvel til 299 kr.
Så hold jer langt væk fra denne hjemmeside.
Advarsel: Det er svindel! køb ikke!. De stjæler dine penge.
Bestiller 31.marts bekræftes 1. april. Har intet modtaget. Forespørgsel der garanteres besvaret inden for 24 timer er stadig efter flere dage ubesvaret. Efter at have læst andres anmeldelser er mine forventninger til at modtage det bestilte på et 0 punkt
Har fået en meget dårlig kopi af en v8 motor, hvor det skulle være et samlesæt med 500 dele.
Ingen retursedel, ingen man kan kontakte og ligemeget hvor meget man skriver til dem sker der ikke noget
Svindelfortagende
Som øvrige anmeldere er der langt fra reklamen til virkeligheden. Kunne jeg give negative stjerner havde jeg gjort det
Virksomheden er registret i Holland og under forskellige firmanavne markedsført online i bl.a. Holland, Belgien, Tyskland,Danmark , Østrig og Schweiz.
De anfører trustpilot anmeldelser som grundlag med 4,5 stjerner men de findes ikke på Trustpilot.
Pas på med at købe via Facebook annoncer
Svindlervirksomhed, man får ikke det samlesæt i 500 dele, som beskrevet.
De har taget film m.m fra PLAY HARD APS
Taget i en vis legemsdel så meget at det næsten er morsomt - bestilte V8 samlesættet i metaldele og modtog en rigtig grim plastic dims der godt kan minde om en bilmotor. Hvornår lærer jeg at bruge Trustpilot hver gang jeg prøver en ny on-line shop
Lægger falske anmeldelser op på deres egen hjemmeside.
bestilte en v8 motor i byggesæt med 500 dele,men
modtog en dårlig færdigstøbt model med 2 elastikker.
Ikke i nærheden af demo video.
rent fup