Bidstreet

Andre kiggede også på

Bondefangeri

Bidstreet ser ud til at være en god omgang bondefangeri. Den 24. april "købte" jeg to små ting til en temmelig attraktiv pris. Der er gået næsten en måned og der er ikke kommet noget. Det begynde at ligne tyveri.
14 dage efter "købet" opdagede jeg, at jeg der havde været taget to gange Kr. 1485 på mit Dankort. Da jeg så gjorde vrøvl, fik jeg (tre dage senere) besked på, at der i handelsbetingelserne stod, at man, med mindre man selv afmelder det, automatisk bliver "medlem" og at det så koster Kr. 495 pr måned - i mindst tre måneder.
Jeg har på det kraftigste forlangt, at de i det mindste tilbagefører beløbet for et medlemskab (hvor mange gang må man være medlem hos de mennesker?) I dag fik jeg et godt tilbud: de vil refundere pengene for et af de to ting. Men der er ikke kommet noget. Jeg har igen skrevet til dem og forlangt i det mindste refusion af et af medlemskaberne. Vi må se, hvad de finder ud af, men jeg har ikke ret meget håb.
I øvrigt udtalte en repræsentant for Forbrugerrådet, at det strider mod markedsføringsloven, hvis betingelserne (det mærkelig medlemskab) står gemt langt nede i en lang tekst.
Jeg tror ikke det kan kaldes svindel, men det er helt sikkert bondefangeri af værste skuffe. De går åbenbart ud fra, at man hverken har tid eller penge til at køre en sag ved domstolene.
Jeg er stensikker på, at de få positive anmeldelser i begyndelsen her er skrevet af firmaet selv. Det er godt nok rædselsfuldt.

20. maj 2014

WARNING!

Alle positive anmeldeser her må enten være skrevet af folk fra bidstreet eller personer Bidstreet har købt til at gøre det. Hvis i bemærker det, så er de fleste positive anmeldeser skrevet af folk fra Indien. De har nok ikke så meget at bruge et gavekort til Sticks And Sushi eller et gavekort til Dansk Supermarked til.
Sitet er FUP! Du får aldrig dit gavekort + de trækker 1485 kr for at være medlem. Jeg sagde mit abonnement op inden de 14 dage som de skriver i deres vilkår. Samme dag som jeg sagde mit abonnement op, hævede de 1485 kr fra mit kort - stik imod alle love og regler. Jeg kan ikke advare nok imod stedet!! Jeg er blevet nødt til at spærre mit visa/Dankort pga af dem.

18. april 2014

Sandsynligvis svindel

Jeg har desværre ligne oplevelse med Bidstreet som andre herinde.

Jeg bestilte et halvpris "tilbud" på shushi, modtag intet bevis. Formodet at firmaet ikke kunne levere og glemte alt om det, i til jeg opdager at der er trukket kr. 1.485 på min konto. Ved gennemgang af min konto kan jeg se at Bidstreet havde trukket tilbuddet (99 kr) 3 dage efter jeg bestilte hos dem, men har som sagt aldrig modtaget noget fra dem.

Det er heller ikke muligt for at logge ind på deres side for se min "konto", ej heller modtage glemt password eller andet.

Det lugter desværre langt væk af bondefangeri og svindel, så inklusiv spærring af betalingskort og bestilling af nyt + de afledte besværligheder herved en temmlig dyr affære :-(

17. april 2014

Bondefangeri!

Jeg købte d. 30.03.2014 et gavekort til Matas på deal.bidstreet.dk. I dag d. 15.04.2014 har de trukket 1485 kr fra min konto. Jeg undrer mig over beløbet, og skriver en mail til info@bidtresst.dk, hvor jeg skriver om min oplevelse, og at det må være en fejl. Jeg får hurtigt svar tilbage, at da jeg købte gavekortet godkendte heg følgende betingelser: ”Du betaler 0 eller 1 kr. for 14 dages VIP-medlemskab (værde 233,00 kr.) som du betaler sammen med den deal / 50 % tilbud du køber. Herefter hæves der for abonnementet forud for 90 dages løbende abonnement (499 kr. pr måned gange 3 eller for 1 måned af gangen)
Når du tegner et abonnement, accepterer du derfor samtidig, at ”Bidstreet, London” trækker for 90 dages VIP-medlemskab og løbende trækkes det fulde beløb fra det betalingsmiddel, som du benyttede ved indgåelse af abonnementet.
Efter den gratis prøveperiodes udløb vil du automatisk blive fornyet (90 dages for 1497 kr.) medmindre du har afmeldt dig inden.”
Jeg husker ikke at have læst om et VIP-medlemskab da jeg læste tilbudet på gavekortet, og det var ikke det jeg troede jeg købte da jeg købte gavekortet. Kan efterfølgende læse langt nede i deres handelsbetingelser, det som de også skriver i mailen. De skriver også at jeg kan afmelde mit medlemskab, men det er ikke muligt for mig at logge ind på deres side og afmelde, da der står at min emailadresse ikke eksisterer, og da jeg skriver dette i en mail til dem, får jeg ikke noget svar tilbage.

15. april 2014

Fup og fiduser

Jeg købte en "deal" på Bidstreet. Allerlængst nede på deres side med små bogstaver, står der at man ved at købe en deal melder sig ind som VIP medlem. De trækker så efter 14 dage 1500 kr fra dit kort. Dette er i klar strid med markedsføringsloven. Jeg har en advokat på sagen og han siger at det er 100% ulovligt det de har gang i. Nu afventer jeg svar fra dem. Næste trin er Forbrugerrådet og Danmarks radio.

15. april 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)