Jeg klager over at jeg fik en bøde på Nørrebrogade Ud for nr 15 fordi min bil ikke kunne køre ( ikke starte ) generatoren var gået i stykker Venlig hilsen John Jensen

1,8

Under middel

Holdt på en handicap på Thors Bakke

Holdt på en handicap på Thors Bakke, med et handicap skilt i forruden, automater var ude af drift ( pga kulde ) ,? fik alligevel en bøde af qpark, vil fra fraråde folk at handle i Randers pga. deres p vagter. Kun :-((( herfra. Havde fået at vide, der var 2timer fri indtil 18:00 og fri efter. Øv Øv

3. januar 2026

Svindel firma

Svindel firma, uden nogen form for forståelse.

Jeg kom til at skrive et tegn forkert i parkone appen, og fik 2 bøder med en måneds mellemrum, jeg skrev allerede til dem efter første bøde, hvorfor jeg havde fået bøde, uden svar, så fik jeg nr 2 bøde, og stadig ingen svar. Det var først da jeg ringede til dem og lavede en "Officiel" klage jeg fik svar, og de har ingen forståelse for at jeg har lavet en fejl og jeg skal bare betale 2x790 kr plus den billet jeg allerede har betalt begge gange, for at holde på en næsten tom parkeringsplads.

Det kan godt være at i har "retten" på jeres side, men i er stadig et taber firma og fortjener at gå konkurs.

6. december 2021

Fuldstændige ligeglade

Betalte med app for parkering, fandt ud af det var min anden bil. På trods af bevis både af ejerskab af biler og betaling af p afgift, fastholder de p bøde.
Jeg vil undgå dem alt hvad jeg kan.
Rent svineri og er kun ude efter penge, ser ikke på om det er rigtigt eller forkert ifht om man faktisk har betalt for parkering.

15. september 2021

Dårlig kundeservice

Brugte EasyPark app til parkering. Trykkede OK til placering, der så rigtig ud, men kom retur til en bøde.
Det viste sig, at Randers Kommune har en P-plads ca. 4 meter fra hvor jeg havde parkeret - det var så den plads app´en havde fundet og ikke DKPS' pladser, hvilket jeg desværre ikke opdagede. Dokumenterede over for DKPS at jeg havde betalt for parkering i god gro med kopi af min betalte parkeringstid, men de var kolde som jordbæris og fastholdt bødekrav. Gemen pengemaskine med elendig kundeservice.

12. august 2021

DkPs er den rene forbryder…

DkPs er den rene forbryder organisation, der render nævenyttige DkPs medarbejdere rundt og tager billeder, selvom du har sat parkeringskiven korrekt! 12-07-21 var jeg i Randers og holdt under 10 minutter ved Spar Invest Huset, Østergrave, jeg holdt på plads 5, der var kun 4-5 biler på området, jeg gik op til Tandlægen for at få en seddel, som tidligere, da der var kø gik jeg tilbage til bilen og så sad der et bødekrav på 790.00 kr, som jeg under ingen omstændigheder vil betale, jeg har ringet til dem, men jeg skulle klage skriftligt, men det kostede 175.00 kr at sende en klage, ren mafia metode, jeg afventer imidlertid hvad de mere kan finde på, jeg holder fast i min beslutning,- ingen penge bliver sendt til den forbryder organisation

20. juli 2021

Vi har fået en p-bøde for at holde 6…

Vi har fået en p-bøde for at holde 6 min. uden p-billet på Thors Bakke, hvor det jo i sig selv tager 10 min at få fat på en billet.
Det er virkelig dårlig stil, og helt tydeligt at Dkps står og venter på at man forlader sin bil i få minutter.

11. januar 2021

Stærkt udspil DKPS

truspilot reglersæt... ok... vi prøver..(ingen Stødende sprogbrug) av av så må vi lige slette de 40 bandeord som skulle starte denne fest. (Ærlig,nyttig og konstruktiv)🤔hmmm.. svindel,udnyttelse, mafiametoder, etc evt scroll lidt længere ned i de andre positive anmeldelser. Nyttig:..bum, jeg tænker, hold jer fra deres p anlæg ellers så forvent en følelse som James bond havde på stolen i Casino Royal 😒 konstruktiv: lad os få aflivet de private p firmaer, jeg tænker som de der mink? og så op i forbrændingen eller bedre måske bare ansætte en medarbejder til at losse en i løgene lige efter man har trukket en billet som er en kærkommen følelse hvis den sammenlignes med forsøget på at klage via deres system.

11. november 2020

Kan kun sige at lad være med at handle…

Kan kun sige at lad være med at handle hvor Dkps regerer, så de ikke har mulighed for at skrive deres urimelige bøder uden grundlag, når pengende forsvinder forsvinder dette useriøse firma også, vi er ihvertfald færdige med at handle i Randers.

4. oktober 2020

Jeg har i går parkeret ved Thors Bakke

Jeg har i går parkeret ved Thors Bakke, hvor de opstillede billetautomater var ude af drift. Jeg benytter derfor automaten på den anden side af vejen. Denne er åbenbart ejet af Randers Kommune, og derfor får jeg en afgift.
Utrolig dårlig skiltning på området, da den automat, som jeg har anvendt er 20 m fra, hvor jeg parkerede. Derudover giver DKPS den dårligste service nogensinde, når de ingengang vil beklage at deres automater er ude af drift.......faktisk får jeg at vide, at det er mit ansvar, at automaterne ikke virkede.....

24. september 2020

Problemet med firmaer some DKPS er

Problemet med firmaer some DKPS er, at de alene driver deres forretning ud profit og ikke hvad der er rimeligt eller moralsk forsvareligt. De udnytter på det groveste, at de har et monopol, og havde været et "normal" virksomhed, havde kunderne forlængst stoppet med at handle i butikken. Det er mig ubgribeligt, at nogen ønsker samt at det overhovedet er muligt, at drive forretning på denne måde!

6. september 2020

Parkerede på ThorsBakke og har…

Parkerede på ThorsBakke og har indvalideskilt i bilen og i følge FDM og Handicap organistionen må handicappet holde gratis men ikke ved dem Og desuden kan kørestol bruger IKKE bruge automaten da de IKKE kan nå den når man sidder i kørestol.Dælme en ommer af den store skuffe.Tror lige de skal tjekke reglerne igen. Løbenummer.53220 Åh ja kan ikke engang klage over dem på deres hjemme side da løbenummeret ikke er gyldig i følge deres link :( Og hvis de vil have penge af indvalide folk så skal det fremgå af deres skilte som er meget mangfelfuldt.

1. juni 2020

DYBT USERIØST.

DYBT USERIØST.
Vi er så uheldige at DkPS kontrollerer P-pladserne i det kompleks, hvor vi har forretning med tilknyttet P-plads (der naturligvis betales for).
Vi har været så uforsigtige at købe en ny bil, der blev registreret på den app vi har fået at vide, vi skulle bruge den 13/5. Ikke desto mindre fik vi 18/5 og 20/5 pæne gule sedler med afgifter stukket under vinduesviskeren. Jeg kontaktede en meget uforskammet mand på DkPSs kontor, der efter lang tids forsøg på at vaske hænder, fortalte at den app var taget ud af drift for 2-3 år siden, selv om vi, med succes, 8/4 2019 registrerede 2 biler.
PAS PÅ P-PLADSER DER KONTROLLERES AF PENGEMASKINEN DkPS.

22. maj 2020

Det handler kun om at være nidkær…

Det handler kun om at være så nidkær som muligt for Dansk Parkerings Services. På deres p-anlæg på Thors Bakke kan der kun betales med mønter og hvem bruger lige mønter i disse COVID-19 tider. Forsøgt at skrive til Dkps at de kunne få lavets deres anlæg og at der ikke er nogle der bruger mønter.
Kort sagt forsøgte at appeller til det god i firmaet, men desværre så handler det kun og kun om ussel mammon for Dkps

7. maj 2020

jeg har pakeret på Thors bakke i…

jeg har pakeret på Thors bakke i randers den 16-1-20. på en handikap plads med gyldig skilt og p skive korekt stillet. det er ikke en betalingsplads. jeg holder lidt ud over den foreste streg. så kan der være en bil til bag mig. som er lovligt på en ikke betalingsplads.jeg er ikke til sene eller ulempe da der 4meter og 20cm til den næste p plads. der er en opstid på 3min. men som handikap reglerne er må jeg jo holde 15 min hvor der p forbudt. jeg har klaget og ikke fået medhold i klagen. har snakket med p vagt fra dette område de fatter ikke en skid. og vil man klage er det umuligt med det lings der står på afgiften. hilsen løbe nr 51720.

22. januar 2020

Er dette din virksomhed?