Dk Triumph Anmeldelser

2.685

2,2

Jeg har forsøgt gentagende gange at lave en reklamation på 2 bh’er, som er gået i stykker under 2 uger efter køb. Det er UMULIGT at komme i kontakt med dem… og jeg har måtte købe andet sted. Nu prøv... Se mere

Umuligt at komme i kontakt med jer! Jeg står med en regning fra varer som er returneret, men som I ikke har registreret. Da de er betalt via Klarna, kommer der flere og flere gebyrer på og jere... Se mere

Virkeligt flot udvalg. Hurtig modtagelse. Ærgerligt selv at skulle betale returnering, særligt når muligheden for at prøve, som i mit tilfælde en bh, er den rigtige størrelse eller form. Det kan ihver... Se mere

Den 7/5-22 afgav jeg bestilling via hjemmeside. Her står, at ordren vil blive behandlet indenfor to døgn. Den 12/5 har jeg endnu ikke modtaget den lovede mail om at varen er sendt, så jeg rykker. Umid... Se mere

1. nr. 14 af de 15 bedste virksomheder i Lingeributik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Triumph er en verden fuld af forførende lingeri, lækkert hverdagsundertøj, højt specialiserede produkter, samt nattøj og moderne "casual-wear". Som er af verdens førende undertøjsmærker, er det vores erklærede mål, at være førende indenfor produktudvikling og vi arbejder til stadighed på at udvikle vores produkter til glæde for vores forbrugere.

Under middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(2.685)

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg købte et produkt der ankom med fejl…

Jeg købte et produkt der ankom med fejl på. Jeg skrev til kundeservice med det samme og bad om at de sendte en ny. Det ville de ikke, jeg skulle returnere produktet med fejl på og købe en ny på hjemmesiden

7. april 2022
Dk Triumph-logo

Besvarelse fra Dk Triumph

Dear customer, we are sorry that you have received a defective product.
In this case, we ask our customers to return the defective item for inspection and to place a new order.
Unfortunately, a direct exchange is not possible.
Your Triumph Team

Køber et bh sæt

Køber et bh sæt, for dagen efter at erfare at der nu er 15%på alle varer. Kontakter jeres support da jeg jo naturligvis gerne vil have 15% , men dette kunne ikke lade sig gøre. Jeg fik besked på at bestille det igen og returnere det jeg lige havde købt. Totalt dumt og meget dårlig kundeservice .
Øv jeg beholdte mine varer men missede de 15% 😢
Det kunne i godt gøre bedre
Vh MajBritt Skovsted

13. marts 2022
Dk Triumph-logo

Besvarelse fra Dk Triumph

Dear Ms. Skovsted,

In the Triumph Online Shop you will always find the most attractive collections in fashionable trend colours at fair prices. As soon as the new models are available online, we often offer you products from the existing collection at reduced prices.

We ask for your understanding here that such a sale promotion is only valid for a limited period of time. Since you did not order the items during the promotion period, the non-discounted price that you accepted when placing your order is valid for this sale. Unfortunately, we cannot give you a discount afterwards. Of course, you have the option of returning an item within the 30-day return period and reordering it at the current price.

We ask for your understanding and wish you a pleasant day.