Banner for DK.hegn A/S

DK.hegn A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 41 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange tilfredse kunder fremhæver gentagne gange, at de yderst dygtige og professionelle montører møder punktligt op på den aftalte tid og leverer et fantastisk stykke håndværk. Forbrugerne roser derudover den rigtig gode dialog, den grundige rådgivning samt den hurtige og helt igennem fejlfrie proces fra projektets start til det endelige slutresultat. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med mindre praktiske udfordringer omkring de leverede produkter, eller at lågen efter blot et par måneder begyndte at binde. Trods disse enkelte beklagelser blev problemerne dog løst uden problemer, og folk er generelt yderst imponerede over det samlede resultat.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og fremhæver, at folkene altid kommer til tiden og... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personale, som fremhæves som topprofessionelle og effektive.... Se mere

Product

Kunder havde positiv oplevelser med produkt, og mange anmeldere udtrykker stor tilfredshed med deres nye... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har nu købt hegn hos dk-hegn for tredje gang. Første gang købte jeg udelukkende materialerne, de sidste to gange kom firmaet og opsatte hegnet, sidst 50 meter på en hjørnegrund. De er professi... Se mere

En fantastisk oplevelse. Super mail korrespondancer, dels om tilpasning af tilbud, planlægning af opgaven. 4 meget kompetente medarbejdere møder til aftalt tid. De var særdeles detalje orienteret... Se mere

Seks mand mødte op til aftalt tid, knoklede og fik fjernet 30 meter hegn samt opsat 50 meter nyt raftehegn. Én arbejdsdag! Købsprocessen var ligeledes god med vejledning og svar på spørgsmål. Kæmpe an... Se mere

Vi har netop fået lavet raftehegn og plankeværk samt en specialløsning hos DK Hegn. Resultatet er virkelig flot, og hele processen og dialogen fra start til slut har været rigtig god. Vi er mere... Se mere

1. Hegnmontør

DK-Hegn – Professionel opsætning af hegn. Hos DK-Hegn er vi eksperter i opsætning af hegn til både private haver og erhverv. Vi tilbyder et bredt udvalg af hegnstyper, der kombinerer funktionalitet, kvalitet og æstetik. Vores sortiment spænder fra klassiske raftehegn i både lodret og vandret udførelse, naturlige og charmerende pileflethegn, holdbare bræddehegn til moderne komposithegn. Uanset hvilken type du vælger, leverer vi en komplet løsning, hvor vi både rådgiver, leverer og monterer dit nye hegn. Vi har altid masser af træ på eget lager, hvilket sikrer både hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Blandt vores mest populære produkter finder du rafter med bark, halve rafter, stolper i 10x10 cm, robinie stolper, h-stolper og hegnslåger i flere varianter – herunder både enkel og dobbelt havelåge i træ. Alle materialer er nøje udvalgt, så dit hegn står stærkt og flot i mange år frem. Når du vælger DK-Hegn, får du en samarbejdspartner, der sætter en ære i at overholde alle aftaler. Vi giver altid et fast pristilbud – alt inklusivt, så du kender den fulde pris på forhånd. Vi sørger for en effektiv proces med kort opsætningsperiode på 1-3 dage, nænsom behandling af dit haveanlæg og fuld oprydning efter arbejdet. Vores erfarne montører har stor erfaring med alt fra opsætning af hegn på Sjælland til montering i resten af landet. Prisen på et hegn afhænger af flere faktorer som valg af rafter, stolper, højde, hegnstype og områdets beskaffenhed. Som pejlemærke starter et vandret raftehegn fra ca. 1.500 kr. pr. meter inkl. moms, mens et lodret raftehegn typisk koster fra ca. 1.600 kr. pr. meter. Men vi udarbejder altid et personligt og uforpligtende tilbud, så du får præcis den løsning, der passer til din have og dit budget. Hos DK-Hegn er vi stolte af at levere højkvalitetsprodukter til skarpe priser, og vi lægger vægt på både rådgivning, håndværk og service. Vores mission er at skabe hegn, der giver privatliv, læ og et æstetisk løft til haven – og som samtidig er bygget til at holde. DK-Hegn – dit sikre valg, når du vil have et flot, solidt og prisvenligt hegn leveret og monteret professionelt.

Svarer typisk inden for 2 uger

Top karakter herfra..!!

Havde intet kendskab til DK Hegn, men deres bedømmelser på Trustpilot gjorde udslaget, og sagt med set samme, vi blev bestemt IKKE skuffet. Efter vi havde valgt hegn, modtaget priser, og egentlig var klar til at bestille, fik vi deres salgsrepræsent forbi, og hermed forsvandt den sidste usikkerhed. Selve teamet der skulle pille det gamle hegn ned, og opsætte nyt var ganske enkelt fremragende!! Kom 20 min før aftalt, og knoklede så ellers bare på!! Samme dag fik de revet et 18 meter gammelt faldefærdigt hegn ned, og sat det smukkeste komposit hegn op! Ryddede pænt op, og var bare de sødeste hårdtarbejdende mennesker vi længe har oplevet! 5 ud af 5 stjerner. Kunne jeg give flere, havde det kun været fortjent! Tak til hele teamet fra DK Hegn..!!

15. september 2023

Efter at have lovet at komme og se for…

Efter at have lovet at komme og se for at komme med et tilbud. Ombestemte man sig og ville ikke komme forbi, så vi spildte 15 min i telefon. Desuden spildte man tid på at sende billeder og mål til ingen verdens nytte. Hvis Deres udførelse af arbejdet er lige så ringe vil jeg stærkt fraråde at bruge dem :-(

8. september 2023
DK.hegn A/S-logo

Besvarelse fra DK.hegn A/S

Vi ønsker desværre ikke at køre 2,5 time for at mødes og se på én opgave, når kunden ikke ønsker at besvare basale spørgsmål omkring deres ønsker, såsom hegnstype, hvad som skal nedtages/fjernes og et ca. estimat for hegnets dimensioner samt budget, da vi tilbød at udregne et prisoverslag. Vi har ret til at ændre vores mening om fremmøde, når kunden er usamarbejdsvillig og direkte ubehagelig over for vores personale.

En sjælden god oplevelse

Effektiv virksomhed. Alt gik som aftalt. Prisen var god.

Samtlige naboer - giver udtryk for, at de synes, at hegnet er pænt - og, at de mange rafter fremstår ensartede..

Kompetente håndværkere, der formåede optimalt teamwork. Arbejdet blev udført på rekordtid - og med godt humør.

En stor tak herfra.

21. august 2023

Hele vejen igennem en fantastisk…

Hele vejen igennem en fantastisk oplevelse. Fra 1. opringning til hegnet var sat gik der 9 dage.
Og det bedste af det hele håndværkerne var venlige og ryddede SÅ pænt op efter sig. De får mine varmeste anbefalinger.

28. juli 2023

Fint hegn og punktlighed

Jeg fik opsat 30 meter vandret raftehegn i starten af marts og jeg er super tilfreds med det. Det var nemt og hurtigt at få et tilbud og kundeservice var helt i top, jeg satte især pris på at alle aftaler blev overholdt og hegnet blev opsat på en enkelt arbejdsdag. Kan kun anbefales.

6. marts 2023

Har netop købt 26 meter raftehegn i…

Har netop købt 26 meter raftehegn i lærketræ hos dkhegn til en yderst konkurrencedygtig pris. God vejledning fra Christian før køb. Levering dagen efter og alt i henhold til aftale.
Super service. Kommer helt sikkert til at købe mit næste hegn her og kan kun anbefale alle andre at gøre det samme.

1. marts 2023

God kaffe og rådgivning!

Jeg besøgte for nyligt dkhegn på deres kontor i Havdrup, hvor jeg blev budt på kaffe og fik skræddersyet et tilbud på et hegn, som de snart skal ud og opsætte på min grund. Både rådgivning og kaffe var super, og hegnet var lige inden for mit budget. Så de kan varmt anbefales herfra :)

1. marts 2023

Efter et møde hvor sælger kommer 30 min…

Efter et møde hvor sælger kommer 30 min for sent, aftales der at der skal sendes 2 tilbud på hegnløsninger. 3 uger senere og flere mails fra min side, er der ingen svar eller aktivitet. - vi står og skal have nyt hegn og nu skal jeg igang med hele processen igen med et nyt firma, som vil skubbe slutdato for projektet.

Forfærdelig oplevelse med DK HEGN.

13. februar 2023
DK.hegn A/S-logo

Besvarelse fra DK.hegn A/S

Vi er virkelig kede af, at et længere internt sygdomsforløb med COVID i firmaet, resulterer i at ét tilbud ikke bliver fremsendt inden for 3 uger, som resulterer i en 1-stjernet anmeldelse, på trods af ellers god service.
Dette kunne været undgået, hvis David havde svaret på én af de mange e-mails, hvor vi spurgte til hegnstype og/eller højde på hegnet.

Havde David svaret på vores e-mails, kunne vi fortælle ham med det samme, at det ikke var muligt at levere de ønskede hegn og låge i 285cm. og 250cm. højde, hvorfor vi ikke kunne lave et tilbud til ham.
______________________
Forløbet:
David skrev til os d. 21.11.22,
Dkhegn svarede retur løbet af 2 timer, med spørgsmål om hvilke hegn fra vores sortiment han ønskede en pris på.

Vi udvekslede efterfølgende yderligere 5 mails med David, hvor vi gentager de samme spørgsmål, da David ikke ville svare på vores spørgsmål.
Spørgsmålene var nødvendige, for at etablere om vi kunne løse opgaven, da vi ikke ser grund til at mødes på kundens adresse, når vi ikke sælger den ønskede vare, som kunden spørger efter.

Vi forsøgte at arrangere et møde med David i 2 måneder, men David vendte først retur flere månedere senere, d. 12.2.23, om at han kunne mødes mandag 12.00 eller tirsdag 10.00.
Vi accepterede og mødtes om tirsdagen.

I mellemtiden opstod et længere sygdomsforløb med COVID, internt hos Dkhegn, hvorfor Dkhegn ikke vendte retur.
David skriver en 1-stjernet anmeldelse, på trods af at han ikke selv har vendt retur på e-mails, eller med henblik på at mødes i over 2 måneder.
Vi synes derfor ikke at det er helt fair at give en 1-stjernet anmeldelse, når man holder et firma op til en standard som man ikke selv holder.
Havde David svaret på vores to spørgsmål, kunne vi have undgået hele situationen til at starte med, da vi i sidste ende ikke kunne løse hans opgave og/eller sende et tilbud på det ønskede.

Flot raftehegn udført af Dkhegn

Vi fik sat et 24,2 m raftehegn bestående af trykimp. cylinderdrejede stolper støbt i tørbeton med stolpehætter på. Vi er meget tilfredse med vores nye raftehegn, og de 3 håndværkere der udførte opgaven på ca. 6 timer. Alle vores spørgsmål til Dkhegn i forbindelse med arbejdets udførelse blev hurtigt besvaret og prisen er konkurrencedygtig.

17. november 2022

Virkelig skarp service

Virkelig skarp service! DKHegn er vildt professionelle, meget effektive og tilmed skarpe på prisen. DKHegns venlige medarbejdere opførte et super flot 18 meter langt raftehegn på en halv dag. Vi er blæst omkuld. Bedst tænkelige anbefalinger herfra!!

17. oktober 2022

Super tilfreds med Christian x 2

Super tilfreds med Christian x 2, god service og råd vedr hegn, en hurtig og gensidig fleksibel fremrykning af opsætnings dato.
Tak til de to medarbejdere som stod for den fysiske del, kompetende og sans for finish - vi er glade og tilfredse - forudsætter engelsk kundskaber, men det fungerer

Kh Staal

Jeg er ikke robot men rigtig kunde

28. oktober 2022