Jeg har nu købt hegn hos dk-hegn for tredje gang. Første gang købte jeg udelukkende materialerne, de sidste to gange kom firmaet og opsatte hegnet, sidst 50 meter på en hjørnegrund. De er professi... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
DK-Hegn – Professionel opsætning af hegn. Hos DK-Hegn er vi eksperter i opsætning af hegn til både private haver og erhverv. Vi tilbyder et bredt udvalg af hegnstyper, der kombinerer funktionalitet, kvalitet og æstetik. Vores sortiment spænder fra klassiske raftehegn i både lodret og vandret udførelse, naturlige og charmerende pileflethegn, holdbare bræddehegn til moderne komposithegn. Uanset hvilken type du vælger, leverer vi en komplet løsning, hvor vi både rådgiver, leverer og monterer dit nye hegn. Vi har altid masser af træ på eget lager, hvilket sikrer både hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Blandt vores mest populære produkter finder du rafter med bark, halve rafter, stolper i 10x10 cm, robinie stolper, h-stolper og hegnslåger i flere varianter – herunder både enkel og dobbelt havelåge i træ. Alle materialer er nøje udvalgt, så dit hegn står stærkt og flot i mange år frem. Når du vælger DK-Hegn, får du en samarbejdspartner, der sætter en ære i at overholde alle aftaler. Vi giver altid et fast pristilbud – alt inklusivt, så du kender den fulde pris på forhånd. Vi sørger for en effektiv proces med kort opsætningsperiode på 1-3 dage, nænsom behandling af dit haveanlæg og fuld oprydning efter arbejdet. Vores erfarne montører har stor erfaring med alt fra opsætning af hegn på Sjælland til montering i resten af landet. Prisen på et hegn afhænger af flere faktorer som valg af rafter, stolper, højde, hegnstype og områdets beskaffenhed. Som pejlemærke starter et vandret raftehegn fra ca. 1.500 kr. pr. meter inkl. moms, mens et lodret raftehegn typisk koster fra ca. 1.600 kr. pr. meter. Men vi udarbejder altid et personligt og uforpligtende tilbud, så du får præcis den løsning, der passer til din have og dit budget. Hos DK-Hegn er vi stolte af at levere højkvalitetsprodukter til skarpe priser, og vi lægger vægt på både rådgivning, håndværk og service. Vores mission er at skabe hegn, der giver privatliv, læ og et æstetisk løft til haven – og som samtidig er bygget til at holde. DK-Hegn – dit sikre valg, når du vil have et flot, solidt og prisvenligt hegn leveret og monteret professionelt.
Salbjergvej 41, 4622, Havdrup, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Havde intet kendskab til DK Hegn, men deres bedømmelser på Trustpilot gjorde udslaget, og sagt med set samme, vi blev bestemt IKKE skuffet. Efter vi havde valgt hegn, modtaget priser, og egentlig var klar til at bestille, fik vi deres salgsrepræsent forbi, og hermed forsvandt den sidste usikkerhed. Selve teamet der skulle pille det gamle hegn ned, og opsætte nyt var ganske enkelt fremragende!! Kom 20 min før aftalt, og knoklede så ellers bare på!! Samme dag fik de revet et 18 meter gammelt faldefærdigt hegn ned, og sat det smukkeste komposit hegn op! Ryddede pænt op, og var bare de sødeste hårdtarbejdende mennesker vi længe har oplevet! 5 ud af 5 stjerner. Kunne jeg give flere, havde det kun været fortjent! Tak til hele teamet fra DK Hegn..!!
Efter at have lovet at komme og se for at komme med et tilbud. Ombestemte man sig og ville ikke komme forbi, så vi spildte 15 min i telefon. Desuden spildte man tid på at sende billeder og mål til ingen verdens nytte. Hvis Deres udførelse af arbejdet er lige så ringe vil jeg stærkt fraråde at bruge dem :-(

Besvarelse fra DK.hegn A/S
Effektiv virksomhed. Alt gik som aftalt. Prisen var god.
Samtlige naboer - giver udtryk for, at de synes, at hegnet er pænt - og, at de mange rafter fremstår ensartede..
Kompetente håndværkere, der formåede optimalt teamwork. Arbejdet blev udført på rekordtid - og med godt humør.
En stor tak herfra.
Hele vejen igennem en fantastisk oplevelse. Fra 1. opringning til hegnet var sat gik der 9 dage.
Og det bedste af det hele håndværkerne var venlige og ryddede SÅ pænt op efter sig. De får mine varmeste anbefalinger.
DK Hegn har lavet 38 m raftehegn hos os. Top kvalitet incl garanti - hurtig tilbudsgivning - effektiv opsætning og meget kundevenlige medarbejdere hele vejen rundt. Stor anbefaling herfra.
Jeg fik opsat 30 meter vandret raftehegn i starten af marts og jeg er super tilfreds med det. Det var nemt og hurtigt at få et tilbud og kundeservice var helt i top, jeg satte især pris på at alle aftaler blev overholdt og hegnet blev opsat på en enkelt arbejdsdag. Kan kun anbefales.
Har netop købt 26 meter raftehegn i lærketræ hos dkhegn til en yderst konkurrencedygtig pris. God vejledning fra Christian før køb. Levering dagen efter og alt i henhold til aftale.
Super service. Kommer helt sikkert til at købe mit næste hegn her og kan kun anbefale alle andre at gøre det samme.
Vi har lige fået monteret hegn er rigtig tilfreds .
Alt gik lige hurtigt som lynet⚡️
Fra tilbudt og opsætning
Mvh Tomas
Jeg besøgte for nyligt dkhegn på deres kontor i Havdrup, hvor jeg blev budt på kaffe og fik skræddersyet et tilbud på et hegn, som de snart skal ud og opsætte på min grund. Både rådgivning og kaffe var super, og hegnet var lige inden for mit budget. Så de kan varmt anbefales herfra :)
God oplevelse fra start til slut. Fik opsat det flotteste raftehegn. Kæmpe anbefaling herfra :)
Efter et møde hvor sælger kommer 30 min for sent, aftales der at der skal sendes 2 tilbud på hegnløsninger. 3 uger senere og flere mails fra min side, er der ingen svar eller aktivitet. - vi står og skal have nyt hegn og nu skal jeg igang med hele processen igen med et nyt firma, som vil skubbe slutdato for projektet.
Forfærdelig oplevelse med DK HEGN.

Besvarelse fra DK.hegn A/S
Har fået sat 38 m raftehegn op med bark. Perfekt opsat, gammelt brombær hæk fjernet, stå flot, alt udført perfekt som aftalt, jeg kan ikke få armene ned! Og så var de billigere end konkurrenterne!!
Fået nyt dobbelt klink FT-hegn - er selv håndværker må sige det er flot opsat, samt leveret til tiden.
Yderst tilfreds med udførsel.
Vi har fået sat nyt hegn op rundt om haven.det var så profesionelle folk som lavede det hele alt spillede super rare folk det kan deres kram vi kan kun anbefale dem på det varmeste
Lisa og Peter Glostrup
Vi fik sat et 24,2 m raftehegn bestående af trykimp. cylinderdrejede stolper støbt i tørbeton med stolpehætter på. Vi er meget tilfredse med vores nye raftehegn, og de 3 håndværkere der udførte opgaven på ca. 6 timer. Alle vores spørgsmål til Dkhegn i forbindelse med arbejdets udførelse blev hurtigt besvaret og prisen er konkurrencedygtig.
Virkelig skarp service! DKHegn er vildt professionelle, meget effektive og tilmed skarpe på prisen. DKHegns venlige medarbejdere opførte et super flot 18 meter langt raftehegn på en halv dag. Vi er blæst omkuld. Bedst tænkelige anbefalinger herfra!!
Super god service og virkelig dygtige arbejder...
100% anbefaling her fra...
Super tilfreds med Christian x 2, god service og råd vedr hegn, en hurtig og gensidig fleksibel fremrykning af opsætnings dato.
Tak til de to medarbejdere som stod for den fysiske del, kompetende og sans for finish - vi er glade og tilfredse - forudsætter engelsk kundskaber, men det fungerer
Kh Staal
Jeg er ikke robot men rigtig kunde
Rigtig god oplevelse med DK hegn. Jeg er super glad for mit flotte raftehegn. Meget professionelt arbejde og flot udført. Kan klart anbefales