DJ Service Anmeldelser

4,4

Köpte en Fiio Mp3 spelare och allt fungerade bra. Har skickat en fråga i kväll till supporten men löste problemet via en grupp på facebook. Så jag har bara beställt och betalat. Har inte haft några... Se mere

Beställde en Pioneer DDJ-400 och fick det levererat av DHL, vid ankomst påpekade den trevliga tjejen vid ombudet (ICA) att jag borde ringa DHL för att anmäla trasig leverans... Hon skojade inte, d... Se mere

Efter en hemst upplevelse med en av Dj Service konkurrenter var det en fröjd att handla hos Dj Service. Snackade med christer på mail. Fick snabba svar och god vägledning. Beställde två reloop RP8000... Se mere

Har både köpt skivor i den fysiska butiken för många år sedan och även köpt produkter på sistone i webbutiken.Jag har alltid varit nöjd Håller inte alls med de andra negativa kommentarerna här.Dj... Se mere

Svarer typisk inden for 1 måned

pioneer dj PLX 1000

Min resa att byta ut all min utrustning ändra kurs direkt. Jag får se mig om efter någon annan handlare än Dj service som jag troligtvis aldrig mer kommer att handla av.

Jag valde dem för att gynna svenska mindre handlare i tron om att kundvård och service var bättre. Även om de är dyrare, ganska rejält dyrare på en del varor.

Via annons på google där det stod att en PLX1000 var fraktfri gjorde jag en beställning. Eftersom det inte följer med en pickup så köpte jag naturligtvis en också. När jag checkade ut så var det en frakt på 99kr, jag orkade inte greja med det utan beställde. Jag mailade dj service och frågade. Jag fick förklarat för mig att frakten var för pickupen. Gott så, 99 kr är inga pengar. Men tonen och attityden i mailen var extremt tråkig och otrevlig. Jag betalade 2142kr för pickupen väl medveten om att Thomann har den för 1444kr (fraktfritt).

Jag ställde även en fråga innan jag bestämde mig för vilken väg jag skulle gå med mitt utrustningsköp. Det var i princip goddag yxskaft, om det berodde på inkompetens eller dåligt engagemang vet jag inte.
Det var dessutom dåligt packat, och pickupen som kostade 99kr i frakt hade de lagt i lådan där den fraktfria spelaren låg. Så den var öppnad.

Så får man inte ett hyfsat och kompetent kundbemötande, så finns det ingen anledning att handla hos dj service, tyvärr 🙁

8. oktober 2025

Väldigt bra

Jag köpte ett par Fiio FT1 och är extremt nöjd med dem!

Frakten var väldigt snabb, och konditionen på paketet var väldigt bra. Inga konstigheter alls

7. oktober 2025

Top Notch

Jag har handlat på DJ Service i mer än 20 år, de har alltid levererat, och när det blivit problem med produkter har de löst det galant.

19. september 2025