Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Säger de är från Telia, men är ett oseriöst företag som lurar kunderna. sålde in ett abonnemang som de inte kunde hålla. Blev mycket dyrare än deras offert.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har fått en faktura från Telia angående Touchpoint och Telia seger👇 Anledningen till att tjänsten är kopplad till bolaget är pga. det avtal som ingåtts mellan TX Stockholm AB samt Återför... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Betalade extra månadsavgift för att få med airpods. De kom inte och sen när jag ringer så säger de att det var en kampanj från telia, där man får airpods så långt lagret räcker. Ringer telia, men... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sålde in en ny telefonväxel på telia och lovade oss att säga upp vårt avtal med Tele2. Vilket inte gick utan vi fick en faktura på 180000. När vi påpekade det så slutade dom svara. Det tog oss tre m... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Teleudbyder

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dital är specialiserade på mobil kommunikation och företagstjänster inom telefoni och bredband. Vi har lång erfarenhet och tar fram lösningar och tjänster som passar just ditt företag.

Kontaktoplysninger

1,6

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

problemlösare

Om det uppstår något problem så löser dom det snabbt och enkelt. Inga krusiduller . Blev utsatt för ett bedrägeriförsök av ett annat bolag men ett samtal till min kontaktperson på Dital löste det på en gång så vi sparade massa tid och pengar på detta. Snabb service och bra priser

12. februar 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt har fungerat toppen!

Allt har fungerat toppen!

När jag undrat över något så har jag fått bra och snabba svar.
Säljaren har vart väldigt mån om att allt ska fungera för oss och har verkligen gjort ett toppenjobb. :)

6. februar 2020

Dital AB lurar folk igen

Dital AB lurar folk igen. Okt. -17 ringer en kille från Dital och lyckas få över mig från Telenor till Telia. Efter någon vecka ringer jag honom p.g.a. att jag ville kunna se i telefonen om någon ringer under pågående samtal. Han säjer då att jag måste ha en växel från telia för att kunna få den funktionen. Det visar sig att det var bluff. Den funktionen gick att slå på i telefonen.
Den killen fick senare sparken från Dital efter att ha tvingat på onödig utrustning, men mycket bekymmer och tid krävdes för att annullera växeln. För ett par månader sedan ringer samma företag upp mig igen. Den här gången var det Modi som ringde. Han påstod att jag hade betalat 8000 kr för mycket för mitt abonnemang sedan avtalsstarten. Vi kom överens om att jag skulle få en Samsungtelefon som kompensation för det inträffade. Telefonen kom med posten och en surfplatta som jag inte beställt. Nu skulle fakturan bli lägre än tidigare och en ny telefon hade levererats p.g.a. den tidigare överdebiteringen. Efter ytterligare några veckor kom fakturan på 5537 kr istället för normala 2770 kr. Har pratat med Modi flera gånger och han har erkänt att det är något fel på fakturan men inte gjort något åt det utan gömt huvudet i sanden. Jag ville bara ha en kreditfaktura och en ny riktig faktura, men det hände inget från Modi. När betaldatum för fakturan närmade sig var jag tvungen att bestrida den hos Telia. Då får jag ett sms från modi 2,5 månader efter att jag öppnad paketen och undrade då att jag kunde skicka tillbaka paketen om de var oöppnade. Efter samtal med honom i dag har han aldrig sagt att tidigare fakturor var för höga och att den fakturan jag fått måste vara riktig. De 8000 kr som jag tidigare betalat för mycket, ville han inte kännas vid! Jag ringer Telia direkt och berättar det inträffade. De bryter mitt avtalet avtal med Dital AB direkt och noterar det inträffande. JAG VARNAR PÅ DET BESTÄMDASTE ATT HA MED DET FÖRETAGET ATT GÖRA!!!

15. maj 2019
Dital-logo

Besvarelse fra Dital

Hej Göran,

Det är tråkigt att höra att ni är missnöjd med vår lösning.
Jag fick reda på från vår kundtjänst att vi tillsammans med Telia har löst ert ärende.
Är det någonting annat ni funderar på så återkom gärna till oss.

Med Vänlig Hälsning
Ivor Dina
Dital AB

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.