Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Säger de är från Telia, men är ett oseriöst företag som lurar kunderna. sålde in ett abonnemang som de inte kunde hålla. Blev mycket dyrare än deras offert.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har fått en faktura från Telia angående Touchpoint och Telia seger👇 Anledningen till att tjänsten är kopplad till bolaget är pga. det avtal som ingåtts mellan TX Stockholm AB samt Återför... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Betalade extra månadsavgift för att få med airpods. De kom inte och sen när jag ringer så säger de att det var en kampanj från telia, där man får airpods så långt lagret räcker. Ringer telia, men... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sålde in en ny telefonväxel på telia och lovade oss att säga upp vårt avtal med Tele2. Vilket inte gick utan vi fick en faktura på 180000. När vi påpekade det så slutade dom svara. Det tog oss tre m... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Teleudbyder

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dital är specialiserade på mobil kommunikation och företagstjänster inom telefoni och bredband. Vi har lång erfarenhet och tar fram lösningar och tjänster som passar just ditt företag.

Kontaktoplysninger

1,6

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Tack för fantastisk service

Tack för fantastisk service, återkopplingar och hjälp.
Lena Sjöstrand
Rätt Tid Sverige AB

Besvarelse fra Dital

Stort tack för ert omdöme!

Mycket vänlig

Mycket vänlig, tillmötesgående, kunnig och effektiv genomgående.

Besvarelse fra Dital

Stort tack för ert omdöme!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, kunnig och påläst.

Tack för ert omdöme!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra hjälp att hitta lösningar för 2…

Bra hjälp att hitta lösningar för 2 företagstelefoner. Även informativa lösningar gällande fakturering. Positivt bemötande, bra med personlig kontakt.

Tack för ert omdöme!

Nöjd kund!

Nöjd kund!
Blev väldigt bra bemött och är nöjd med produkten i helhet!

Besvarelse fra Dital

Stort Tack för ert omdöme!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kanon inte vara mer nöjd.

Kanon inte vara mer nöjd.
Löser problem med entusiasm och hjälper med att få ned kostnaderna. Lätt och smidig att få tag på.

Besvarelse fra Dital

Vi uppskattar ert omdöme!

Tummen upp

Vi är jätte nöjda med erbjudandet vi fick av företaget, mycket bra service, det gick snabbt och smidigt och vi fick all hjälp vi behövde. Super bra!

Besvarelse fra Dital

Stort Tack för ert omdöme!

Blev ordentligt blåst

Blev ordentligt blåst. Dom ringde mig och ville flytta över mina abonnemang till Telia. Jag har fyra abonnemang och skulle säga upp två och flytta över två.
Dital skulle hjälpa mig med det.
När allt var klart så hade dom flyttat över alla fyra abonnemang och dom nya abonnemangen började kosta två månader före mina gamla upphörde, så ja fick betala för åtta abonnemang i två månader. Priset per abonnemang var dyrare än vad vi kom överens om och dom hade även lagt på Telia touchpoint till alla som också kostar varje månad. bindningstiden 6+24 månader. Jag har ringt dital många många gånger och får bara tomma löften om att dom ska ta bort abonnemangen. Inget händer.

Jag varnar er för detta företag. Gör aldrig affärer med dom.

18. april 2021

Hej,

Tack för ert omdöme.

Återkom gärna till vår kundtjänst på 0480-36 36 11 eller till info@dital.se så gör vi vårt bästa för att hjälpa er.

Priserna måste stämma överens med vad som är avtalat. Skulle detta inte vara fallet så får ni möjlighet till kompensation eller att häva avtalet. Ring gärna till oss eller skicka ett e-mail med mer detaljer och era företagsuppgifter så hjälper vi er.

Akta er för Dital och Telia

Akta er för Dital och Telia. Det är ett synnerligen oseriöst partnerskap som försöker lura på folk och företag abonnemang och produkter de inte vill ha. Jag försöker komma ur ett avtal men de återkommer med nya krav trots att de lovat att riva kontraktet. Jag får ständigt nya fakturor och betalningspåminnelser från Telia även om de sagt att ärendet är löst. Bedrägeri och fakturaterror är något de är väldigt bra på. Varning !!

22. marts 2021

Hej Leif,

Tack för ert omdöme.

Både vi och Telia har gjort vårt bästa för att hjälpa er i ert ärende.
Vi har hävt avtalet som vi på Dital har tecknat med er samt att ni har fått behålla produkterna och fakturera oss som kompensation. Vi har inte möjlighet att göra mer för er då vi har plockat bort all kostnad som ni hade via avtalen ni gjorde med oss.

Är det någonting annat vi kan hjälpa er med så ta kontakt med oss på telefon: 0480-363611 eller e-mail: info@dital.se.

Dital AB

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.