Bij Timmer een afscheidscadeau van groep 8 besteld. Prettig contact en in overleg het ontwerp van de borrelplank aangepast. Deze week de plank ontvangen. Ziet er goed uit, handwerk en voldoet aan de v... Se mere
Super snel contact, goede communicatie, faire prijs. Op 2 momenten zelfs een proef per mail gekregen ter beoordeling en heel ruim binnen de tijd geleverd, kortom TOP! Prachtige borrelplanken met tekst... Se mere
Wij wilden een borrelplank bestellen met al onze namen erop voor een vertrekkende collega. Maar levertijd was helaas na de datum van de vertrekkende collega. Met één telefoontje kon er toch wat gereg... Se mere
Weer erg blij om de mooie skyline van Hoeven cadeau te kunnen geven. Erg netjes gemaakt, en ingepakt. Top bedrijf
Handgemaakt houtwerk & hebbedingen, een webshop vol unieke ontwerpen en écht originele cadeaus!
Gors 27, 4741TA, Hoeven, Holland
Uitstekende service, snelle levering en goede kwaliteit. Kortom 5 sterren!

Besvarelse fra Dirk&Timmer
2 zeer mooie skylines van Etten-leur mogen ontvangen. Allies precis uitgewerkt.
Zeer blij mee en zal een mooie plek in de woning krijgen.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Net product voldoet aan de verwachtingen.. Bestelling duurde iets langer door wat stormschade (nat hout).. Tijdig contact gehad en gevraagd of de bestelling ook een week later geleverd kon worden..

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Dirk en Timmer reageren snel leveren een goed product.
Komen hun afspraken na .
Heel tevreden .

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Prettig persoonlijk contact en keurige aflevering, mooi product

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Duidelijke communicatie en afspraken! Product voldoet meer dan verwacht aan de verwachtingen!

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Prachtig uitgelaserd echt mooi, een kleine opmerking geheel staat een beetje bol, twee dagen plat gelegd onder zwaar boek maar helpt niet, maat hangt mooi aan de muur.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
mooie kwalitatief goede, originele produkten, persoonlijke benadering, goede service, duidelijke afspraken over levering en gewoon fijne mannen aan wie je gewoon je wensen kenbaar kan maken. Ze denken altijd met je mee.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Superleuke producten, origineel met een leuke humoristische inslag en top service!

Mooie skyline besteld
Snelle reactie op vragen
Netjes bezorgd en verpakt.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Snelle reactie op mijn vraag en snelle levering aan huis. Heel persoonlijk en natuurlijk supergaaf kado gekocht.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Super blij met het houten bierkistje! De service is goed en er wordt mee gedacht om er echt iets speciaals van te maken. De kwaliteit van de kist zelf en het graveer werk zijn echt uitstekend.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
De mannen leveren perfect werk af. Bovendien denken ze met je mee. In mijn geval werd er een proefdruk gemaakt.waaruit bleek dat dit niet mooi werd en er voor een andere logo werd gekozen. Volgende keer kom ik zeker terug.