Bij Timmer een afscheidscadeau van groep 8 besteld. Prettig contact en in overleg het ontwerp van de borrelplank aangepast. Deze week de plank ontvangen. Ziet er goed uit, handwerk en voldoet aan de v... Se mere
Virksomheden har svaret
Super snel contact, goede communicatie, faire prijs. Op 2 momenten zelfs een proef per mail gekregen ter beoordeling en heel ruim binnen de tijd geleverd, kortom TOP! Prachtige borrelplanken met tekst... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij wilden een borrelplank bestellen met al onze namen erop voor een vertrekkende collega. Maar levertijd was helaas na de datum van de vertrekkende collega. Met één telefoontje kon er toch wat gereg... Se mere
Virksomheden har svaret
Weer erg blij om de mooie skyline van Hoeven cadeau te kunnen geven. Erg netjes gemaakt, en ingepakt. Top bedrijf
Virksomheden har svaret
Handgemaakt houtwerk & hebbedingen, een webshop vol unieke ontwerpen en écht originele cadeaus!
Gors 27, 4741TA, Hoeven, Holland
Levertijd klopte en tussendoor duidelijke e-mails van de status van de bestelling! Ontzettend mooie borrelplanken geworden

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Snelle reactie en levering.
Aantal keer aanpassingen doorgevoerd zonder problemen.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Fijn persoonlijk contact en heel mooi eindproduct! Zeker voor herhaling vatbaar!

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Op het laatste moment pas gezien dat dit een leuk kadootje zou zijn en binnen een paar uur kon ik het ophalen. Netjes ingepakt en afgewerkt. Goede communicatie. Aanrader.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Ontzettend snelle reactie en meedenken in het proces. Eigen initiatief getoond wat betreft het ontwerp, echt super! Een enorme aanrader voor iedereen!

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Geweldig bedrijf, denkt goed mee. De gravering was supermooi en de kwaliteit van de plank ook. Hele snelle levering en keurig verplakt. Kortom wij zijn tevreden!!!!

Besvarelse fra Dirk&Timmer
In één woord, fantastisch!
Waarom?
Prettige website, diverse mogelijkheden, super kwaliteit, proefdruk (je weet hoe je item eruit ziet van te voren). Super vriendelijk en snel met reageren.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Had niet gezien dat ik een code kon gebruiken voor korting,kreeg de volgende dag een mail dat hun dat alsnog zouden doen en het geld zou terug gestort worden,super dat ze dat hadden gedaan dat zie je niet vaak.Voor de rest was het snel binnen en was netjes ingepakt.Had er 2 besteld en zijn er heel blij mee.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Dirk&Timmer is hout met passie!! Nadat ik de bestelling had geplaatst had ik heel snel een proefdruk in de mail. Met een paar woorden was duidelijk hoe ik het wilde hebben en de proefdruk was gelijk prima. Het uiteindelijk product (een gepersonaliseerde tapasplank) was snel in huis.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Goed contact, prachtig gemaakt en super leuk om als cadeau te geven!
All meerdere keren iets besteld, ik ben fan!

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Super mooi gemaakt echt heeel blij mee.1 klein minpuntje is al het piepschuim eromheen slecht voor het milieu maar misschien hebben jullie het wel hergebruikt.
We zijn er verder echt heel blij mee en echt waar voor z’n geld Ook heel leuk het kaartje erbij Kan je zien wie het gemaakt hebben Top veel succes met jullie bedrijf
Groetjes Maud stolwijk

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Vriendelijk personeel, goede service en op tijd geleverd. Daarbij is het product zeer mooi uitgevoerd en van goede kwaliteit, duidelijk met zorg gemaakt.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
De skyline die ik besteld heb, is net zo mooi als op de foto. Op de website wordt direct duidelijk gecommuniceerd dat er een lange levertijd op zit. Prima, want zo wist ik direct waar ik aan toe was! Het product is persoonlijk afgegeven, omdat ik vlakbij woon. Erg leuk om dan meteen te zien wie het gemaakt heeft.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Er werd snel gereageerd op mijn vragen en levertijd was geen probleem. Skyline was schot in de roos.

Besvarelse fra Dirk&Timmer
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.