Structureel tekort aan loyalty-cadeaus en starre service bij Dior de Bijenkorf Maastricht Als trouwe topklant van de Bijenkorf Maastricht koop ik al mijn Dior Beauty-producten aan de counter. Dit jaa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Oplichters!! Mooie plaatjes op de site, echter krijg je chinese rommel geleverd. Totaal niet vergelijkbaar met foto's op webshop. Retour ticket aangevraagd. Wordt aan lijntje gehouden, beloftes... Se mere
Ring besteld bij Dior en opgehaald in de winkel Amsterdam. Na 3 weken begon de ring hevig de te verkleuren dus meteen contact opgenomen. Nu geven zij aan dat de ring beschadigd is door onze manipulati... Se mere
Durfde in eerste instantie niet online te bestellen, want doe mijn aankopen graag in de boetiek. Blij met de snelle service en bezorging. Prachtig ingepakt zoals ik van het huis Dior verwacht. Ontze... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dior official website. Discover Dior's universes : Fragrance, Makeup and Skincare.
Kontaktoplysninger
Rivium Boulevard 212, 2909 LK, Capelle aan den IJssel, Holland
- 0207 216 0216
- contact@dior.com
- dior.com/beauty/nl_nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
WORST DIOR MANAGER EVER: PAULINE PC HOOFSTRAAT
Ik heb een jas twv 2500euro gekocht. Deze jas verliest al vroegtijdig dons. Nu is een beetje dons prima, maar de armen voelen netzowat leeg aan. Warm houd die je ook niet meer. Ik heb deze ter reparatie gebracht naar de Dior boutique op de pc hoofstraat in Amsterdam op 4 december 2023. De dame in kwestie (Kristin) gaf toen aan dat het 8 weken kon duren, wat ik eigenlijk al absurd vond. Zij zou de jas dan naar Parijs opsturen en het atelier zou deze bekijken. Dan zou de jas gerepareerd worden of een credit nota uitgegeven. Ondertussen heb ik een nieuwe jas moeten aanschaffen (want we zitten midden in de winter). Vervolgens word ik gebeld deze week dat ik de jas mag komen ophalen maar dat er geen oplossing ter beschikkking is gesteld. Binnengekomen in de boutique geeft Pauline mij aan dat het Atelier niks heeft kunnen detecteren en dat dit atelier enkel een reparatie atelier is. Waarna ik vriendelijk heb verzocht of ik een manager kan spreken. Toen kwam het kwade naar boven, evenals genaamd Pauline. Ik had al voordat ik de boutique betrad de reviews online gelezen en wist wat mij te wachten stond mits ik haar zou treffen. Zij kwam neerbuigend aangeven dat zij niet vond dat er dons uit kwam. ondanks dat er letterlijk voor haar ogen dons uit kwam. Ik verzocht haar of ze de jas kon vergelijken met een dezelfde jas uit de winkel, dit weigerde zij ook. Vervolgens vroeg ik haar hoe zij mij dan te hulp heeft gestaan, waarop zei antwoorde: ja dan heb ik je maar niet geholpen? Ik ben zo pissed van dit. Van dit hele probleem, maar vooral nog van haar onbehulpzaamheid. Zij gaf erna ook aan dat de reparatie atelier in Parijs ook dus het atelier was waar de jassen vandaan kwamen? Dus wat Kristin en Pauline zeiden kwam ook niet echt overeen met elkaar. Al met al. Vershcrikkelijke service. Nu viel mij op dat de jas in dezelfde toestand verkeerde toen ik hem inleverde als dat ik hem ophaalde. Daarmee richt ik op de roos (van mijn hoofdhuid) die nog op de schouders van de jas lag. Ik betwijfel uberhaupt dat deze jas naar het atelier is geweest, want na zo'n trip zou dat niet meer zichtbaar moeten zijn toch? Of dan zou zo'n high-end store hem toch wel stomen? Het is een grote belazer boel. Ik als klant heb dus ook recht op het inzien van het verslag van het atelier, sinds ik ook naar de consumentenbond wil toe gaan. Nou ze reageren er niet meer op. Ik zal hier sowieso geen aankoop doen als ik jou was. Believe me.
Laatste keer dat ik iets gekocht heb…
Laatste keer dat ik iets gekocht heb bij Dior. Ik had de glitterlippenstift gekocht, waar geen glitters in zaten en waar en hele rare klonterige substantie in zat. Hierover contact opgenomen met de klantenservice, het product moest opgestuurd worden en ik ben meer dan een maand aan het lijntje gehouden. Moest er zelfs steeds achter aan bellen en mailen. Uiteindelijk niet mijn geld teruggekregen.
Limited edition Dior clutch…
Ik heb een limited edition Dior clutch met lippenstift besteld. Helaas liep het tijdens het afrekenen mis het bedrag werd drie keer afgeschreven maar de bestelling werd niet voltooid. De reden hiervoor heb ik nooit kunnen achterhalen. Gelukkig opgelost door de klantenservice die me verzekerde dat ze het afgeschreven bedrag zouden terugstorten. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop super mooi perfect voor de feestdagen!
rotzakken
rotzakken. koop niks bij Dior. krijg je geld niet terug als je artikel terug stuurt. ze verzinnen van alles om je geld niet terug te betalen.
dior lip oil & wimper kruller stuk
ik had een Dior lip oil, een blush & een wimper kruller besteld. Wimper kruller ging na een weekje gebruiken al stuk. Ik had de dior lip oil in de kleur 001 pink en na een maandje kwamen er allemaal kleine roze stipjes in de lip oil?! verder is de blush wel echt top!!
Shame on you for supporting the…
Shame on you for supporting the apartheid occupying state of israel, animal cruelty, human rights violations, war crimes etc etc etc
0 STER ALS HET KON!!
NOOIT MEER DIOR!
Wat een slechte service en medewerkers in amsterdam Dam boutique. Niet dat ik verwacht dat de service in andere winkels beter zal zijn.
Een riem van 600€ gekocht nog geen hand vol keer gedragen gesp begint te verkleuren. Conclusie van atelier 'komt door manipulatie'. Met andere woorden ik zou het zelf hebben gedaan BELACHELIJK!! Het kon nog wel duren gaven ze aan want de gesp was besteld. Nadat een medewerker het had 'opgepakt' kreeg ik bericht na paar dagen dat de riem binnen was heel raar en shady allemaal.
De riem heb ik niet zo terug gekregen als ingeleverd. Zo stond er eerst 'made in' op en nu niet meer naarnaast ontbreekt een stuk die samen met de riem was aangenomen. Helaas kwam ik hier pas thuis achter en toen ook gelijk geappt. En helaas geen fotos gemaakt voordat ik het inleverde ze geven aan dat ze zelf fotos maken nou heb ik er absoluut geen vertrouwen meer in! Achteraf enorm spijt dat ik de riem heb aangenomen.
Contactpersoon genaamd Chee heeft me geen enkele keer op de hoogte gehouden. Elke keer als ik belde kreeg ik iemand anders aan de lijn. Uiteindelijk (junior) manager gesproken ook deze reageerd niet op vragen berichten.
Ow en toen ik de riem ging ophalen bekeek ik hem ik gaf aan dat er krassen op zaten en dat dit niet als een nieuwe gesp eruit ziet. Wat denkje? Reactie van medewerker geen enkel product is perfect wat een belachtelijk antwoord voor die prijzen zou je moeten verwachten dat het perfect is.
Pessima esperienza servizio clienti e in boutique Milano Montenapoleone. Prodotto in riparazione perso e nessun riscontro da parte di nessun canale post-vendita
Cliente da anni presso la boutique di Milano e Venezia segnalo un esperienza veramente pessima con il servizio di riparazione.
Consegno in riparazione degli orecchini pagati 495€ e acquistati circa un anno prima perché hanno perso tutti i brillanti il 29 aprile 2023 presso la boutique di Milano Montenapoleone alla commessa Rebecca che dopo circa 10 giorni mi contatta su WA per avvisarmi che per la riparazione sarebbero stati necessari 100 €. Confermo e le chiedo aggiornamenti sulle tempistiche non ricevendo più risposta. Passano i mesi e non ricevo notizie così ricontatto la commessa a fine agosto e noto che i messaggi non risultano consegnati. Il 25 agosto chiamo quindi il servizio clienti per avere informazioni da dove mi dicono che apriranno una pratica e che sarei stata ricontattata dalla boutique di Milano, non accade nulla. Richiamo il servizio clienti il 28 agosto e finalmente vengo ricontatta su WA da un’altra commessa Federica della boutique di Montenapoleone. Dice di aver provato a contattarmi telefonicamente, cosa non vera, e di contattarla quando preferivo per avere informazioni. Le scrivo per riassumere il problema chiedendo che se la riparazione, dopo ormai 4 mesi, non era in stato di avanzamento avrei preferito ricevere indietro gli orecchini. Federica risponde che si informa subito e che mi avrebbe fatto sapere, era il 30 agosto. Di nuovo non ricevo più notizie. La ricontatto il 20 settembre su WA chiedendo aggiornamenti, sospettando che gli orecchini sono stati persi ma di nuovo non ricevo risposta. Contatto quindi il servizio clienti via mail e telefonicamente ma nessuno è in grado di dirmi dove sono gli orecchini. Contatto il negozio di Milano per parlare con la store manager che è perennemente assente o impegnata è chiaramente non vuole parlarmi. Non mi resta che recarmi in negozio e pretendere il rimborso. Dopo circa una ventina di tentativi di contatto e 5 mesi non è possibile ricevere un riscontro sul mio acquisto che tengono in ostaggio. Inutile dire che non acquisterò da loro mai più nemmeno un rossetto.
Na 6,5 maanden heb ik mijn tas nogsteeds niet terug
Ik heb in begin van Januari mijn tas naar de Dior winkel op de Dam gebracht voor reperatie, mij werd gezegd dat ik binnen 6 weken mijn tas terug zou krijgen. Na 6 weken heb ik de contact persoon (die ik via dior heb gekregen) meerdere malen geappt. Ik kreeg constant geen reactie, uiteindelijk ben ik naar de winkel toe gegaan en konden zij mij niet helpen omdat niemand enig idee had waar de tas was.
Uiteindelijk een maand verder was er een fout gemaakt door mijn contact persoon waardoor de tas nogsteeds niet gerepareerd was en is terug gestuurd, waarna de winkel mijn tas weer heeft terug gestuurd naar het atelier in Frankrijk. Er werd mij belooft dat ik mijn tas in Mei terug zou hebben, onderhand leven we bijna in Juli en weet alweer niemand wat er met mijn tas aan de hand is. Ik heb ondertussen contact opgenomen met de manager, die ook de hele tijd niet antwoord, dior zelf heb ik ook al gebeld en gemaild zij helpen mij ook niet verder.
Ik ben verbaast hoe enorm slecht de service is van dior. Reageren op een appje of een belletje is niet zo moeilijk!
Voor mij een dikke vette no go om daar nog eens wat aan te schaffen.
Quality products
No order, no money
Ordered 2 lipsticks with the name engraved. Received just 1. After 3!!! weeks of calling and emails only hear that we will talk to warehouse to check... I am just shocked how can brand calling themselves LUXURY have such customer service. I have never experienced anything like that before and was not even able to imagine this might happen at DIOR! They say they have cameras, amazing, check it and fix a problem... No product, no money, I am speachless...
De dior primer forever skin veil geeft…
De dior primer forever skin veil geeft velletjes/kruimels af tijdens het smeren. Ik heb precies de skincare vooraf gebruikt wat werd aangeraden maar niks helpt.. schandalig voor 51,00
Ring gekocht in Barcelona
Ring gekocht in Barcelona. Na 5 maanden helemaal verkleurd. Klanten service gebeld die vervolgens gaan zeggen dat ik naar Amsterdam moet reizen om de ring af te geven… 4 uur reizen als of het niks is! Vervolgens de ring daar laten en dan afwachten wat er gaat gebeuren. En dan weer terug naar Amsterdam om te kijken of ik een nieuwe ring krijg of geld terug! NOOIT MEER DAT IK IETS KOOP VAN DIOR
Voor kerst iets besteld
Voor kerst iets besteld, afgerekend, het bleef lang weg, mailtje gestuurd, krijg je dag daarna dat de bestelling gecanceld is omdat het bestelde er niet meer is? Konden ze dat niet vertellen voordat ik het afrekende. Wat een waardeloos bedrijf , zou er niks bestellen, wij zeker niet meer!!!!!!
Johnny Depp is een mishandelaar
Johnny Depp is een mishandelaar! Schaam jullie!
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Ze luisteren maar doen totaal niets om iets op te lossen. Ik had een duur parfum besteld van bijna 300 euro. Helaas nooit binnen gekregen. Ik heb bewijzen dat op het moment van levering via DPD niets ontving want ik heb camera's. De chauffeur had zelf getekend voor ontvangst. Ik denk dat hij mijn parfum zelf gehouden heeft. Ik heb dus niets ontvangen en ergens voor getekend. Ik kan dat bewijzen. Heb ook nog steeds mijn geld niet terug gehad en ook geen vervangend product. Klantenservice helpt je totaal niet! Inmiddels al 3 weken geleden. Nog nooit zo een slechte service meegemaakt. En dat voor zo'n topmerk. Ik wil iedereen waarschuwen niks online bestellen op de site van Dior!!!
Niet hier bestellen!
Wat iemand anders inderdaad al schrijft, slechtste klantenservice ooit! Ik had een oogschaduw palette besteld en een leeg pakje gekregen. Alleen de samples zaten erin. Contact gehad met klantenservice en die doen niks. Volgens hun atelier zat het gewoon in het pakket maar alle seals waren intact toen ik het kreeg en toch zat het er niet in. Asjeblieft, bestel hier nooit online! Als er iets mis gaat kan je naar je product fluiten en geld krijg je ook niet terug. Het is inmiddels bijna een maand geleden dat ik besteld heb. Waardeloos.
Reageren nergens op
Ik heb bijna een maand geleden contact met Dior gehad over een ring die verkleurd is. Zij zouden contact opnemen met het dior atelier in Frankrijk en dit duurde te lang dus ik heb ze gemaild waarop ze aangaven dat Dior in Frankrijk onderbezet is en het iets langer kon duren. Inmiddels wacht ik al bijna 4 weken hierop en reageren ze ook niet meer op mijn mails. Hele slechte klantenservice
Slechtste klantenservice ooit
Slechtste klantenservice ooit! Ik had een tas besteld, nooit binnen gekregen. Heb ook nog steeds me geld niet terug gehad en ook geen vervangend product. Klantenservice helpt je totaal niet! Nog nooit zo een slechte service meegemaakt. Ik wil iedereen waarschuwen niks online bestellen op de site van Dior!!!
Zeer slechte ringen
Zeer slechte ringen, er wordt aangegeven dat het "vergulde "ringen zijn, maar de kwaliteit is zo slecht na een maand ging de ring van € 350,00 totaal verkleuren.
Geld teruggevraagd, nog niet terug maar wel beloofd via de klantenservice. Geen mail correspondentie, dus niks zwart op wit. Alles via telefoon.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.