Dinvintageshop Anmeldelser

2.220

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 299 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt rigtig glade for at handle her og roser den utrolig hurtige levering samt det store og spændende udvalg af moderigtigt tøj. Mange forbrugere fremhæver desuden den høje kvalitet på materialerne og den behagelige pasform, som gør tøjet ideelt til hverdagsbrug. Dog bemærkede nogle kunder også, at størrelserne kan variere en del mellem de forskellige modeller, hvilket kan gøre det svært at ramme rigtigt første gang. Nogle personer nævnte desuden enkelte udfordringer med forsendelsen eller at de modtog forkerte varer, selvom kundeservice hurtigt hjalp med at løse problemet for dem.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produkt, idet mange anmeldere udtrykker stor begejstring... Se mere

Quality

Brugere beskriver generelt stor tilfredshed med kvaliteten og fremhæver, at tøjet lever op til... Se mere

Delivery service

Forbrugere udtrykker generelt stor tilfredshed med den hurtige leveringsservice og nemme bestillingsproces.... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af deres ordrer med både stor tilfredshed og bemærkelsesværdige... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service og udtrykker stor tilfredshed med effektive medarbejdere og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Elsker deres tøj! Je ger vild med deres tøj og går næsten ikke i andet, det seneste jeg bestilte var deres Emma jeans i bright blue og deres Marie jeans i selvege blue, dog var begge størrelser for s... Se mere

Min datter køber en cowboynederdel i str.XS, som er hendes størrelse. Den viser sig at være lidt for lille - og vi må derfor betale 39 kr. for at bytte den til en str. S. Efter at have haft den på et... Se mere

Jeg bestilte to par Esther jeans i størrelse M, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Pasformen er virkelig god, og de sidder behageligt hele dagen uden at stramme de forkerte steder. Jeg er blevet vi... Se mere

God, hurtig og proffessionel levering og returnering. I har mange fede styles. Hvis jeg skal sige en ting, så varierer størrelserne lidt i jeres teenage bukser. Min datter har bestilt samme buks, i... Se mere

1. nr. 100 af de 108 bedste virksomheder i Tøjbutik
  2. nr. 14 af de 15 bedste virksomheder i Streetwearbutik

Din vintage shop er en webshop der sælger babytees, sweatshirts og hoodies fra egen kollektion.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(2.220)

303 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

At mit barnebarn blev super glad for…

At mit barnebarn blev super glad for jakken, var det allerbedste ❤️ Men derudover var det mega nemt, og en super hurtig ekspedition 😊

9. marts 2026

Hej Tom.
/Signe, dinvintageshop.dk

Din vintage shop snyder bare folk🤬🤬🤬🤬

30.01.2026 bestilte min datter jeans via denne hjemmeside. De passede hende ikke. Vi returnerede dem den 23. februar 2026 med pakke og bad om at få pengene tilbage. De returnerede aldrig noget, selvom vi mindede dem om det flere gange. Forfærdelig virksomhed og forfærdelig service. De snyder bare folk🤬🤬🤬

30. januar 2026

Hej Alex,
Det er selvfølgelig ikke meningen - beklager!
Hiv meget gerne lige fat i vores kundeservice på kontakt@dinvintageshop.dk eller 28145575 (hverdage 10-12), så sidder vi klar til at hjælpe jer, så vi lige kan få styr på hvor det er gået galt 💚
/Signe, dinvintageshop.dk

min datter er fan af jeres tøj♥️

Jeg plejer at købe tøj til min datter Hannah hos jer og det er mega fedt og hun nyder at gå i jeres tøj🤩🤩

11. marts 2026

Hej Charlotte,
/Signe, dinvintageshop.dk

Forkert ordrer, ingen rigtig løsning

Jeg havde købt tre varer fra dem. To af varerne ankom hurtigt og var i fin stand. Jeg havde også bestilt et par støvler, som jeg længe havde haft kig på, og som tilfældigvis var sat ned den dag, jeg købte dem. Jeg blev derfor rigtig glad.

Desværre viste det sig, da pakken ankom, at støvlerne ikke var et matchende par, de var forskellige. Da jeg kontaktede kundeservice, bad de mig blot sende dem retur, hvorefter jeg fik mine penge tilbage. Jeg endte derfor uden støvlerne, og der blev ikke tilbudt nogen anden løsning. Alt i alt var det en ret træls oplevelse.

3. marts 2026

Hej Majken,
Det beklager vi selvfølgelig!
Årsagen til at vi ikke tilbød at sende nogle nye, var desværre fordi der var fejl på stregkoderne og vi havde derfor ikke flere på lager i den rigtige model..
Beklager endnu en gang fejlen! 💚
/Signe, dinvintageshop.dk

God service. Kan virkelig anbefales.
Skulle returnere en pakke hvilket jeg aldrig har prøvet.
Det gik så fint, venlig,- nemt og serviceminded

15. marts 2026

Hej Mia,

God handel

God information om købet

13. marts 2026

Hej Kirsten,

Super god service

Super god service, nemmeste sted jeg nogensinde har returneret noget med at man bare kan få ombyttet til en anden ting eller størrelse. Dog lidt forvirrende størrelsesguide når der står at xs i bukser er str 34 og at de så bare er kæmpe store stadig og der står at bukserne er små i størrelserne. Det er de altså ikke☺️☺️

27. februar 2026

Hej Anne-Sofie,
Tusind tak for din søde anmeldelse - det sætter vi stor pris på 💚
Vi får selvfølgelig lige kigget på størrelsesguiden!
/Signe, dinvintageshop.dk

jeg personligt elsker din vintage shop

jeg personligt elsker din vintage shop. Tøjet et god kvalitet, og de har meget forskelligt slags tøj. Godt og basic.
Også mega god levering, og nemt og sende retur hvis noget ikke passer.

13. marts 2026

Hej Mia,

Anmeldelse

Det kom meget hurtigt!
Så er det trendy og flot, fuld af kvalitet

12. marts 2026

Hej Karla,
/Signe, dinvintageshop.dk

Det kom pænt pakke ind nogle produktet…

Det kom pænt pakke ind nogle produktet var ligesom på billederne som var varieret

10. marts 2026

Hej Bodil,
/Signe, dinvintageshop.dk

Bukser har ikke den beskrevede længde.

Bukser har ikke den beskrevede længde.
Vi har nu for anden gang modtaget et par bukser, der ikke har den længde, der står i størrelsesguiden. Ærgerligt, for det tager et par uger fra kontakt til kundeservice, til man så har et par nye bukser.

7. marts 2026

Hej Tina-Marie,
Øv hvor træls - det er selvfølgelig bestemt ikke meningen.. Hverken fejlen på bukserne eller den lange leveringstid!
Jeg kan se at vi har sendt nogle nye bukser afsted til jer i tirsdags som er klar til afhentning 💚
Skulle der blive mere, så gi' endelig lyd - så sidder vi klar til at hjælpe hurtigst muligt!
Beklager endnu en gang fejlen!
/Signe, dinvintageshop.dk

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.

17. februar 2026

Hej Camilla,

De bedste

De er bare mega gode, og hurtig levering 🚚
Og mega gode til at svare hurtigt på mails 🥰

27. februar 2026

Hej Anna,

Mega god butik!

Mega god levering!🔛🔝

SUPER HURTIGE! Jeg købte en trøje og et hårbånd og det kom alt sammen i god behold👍🏻

Super god butik. Vil helt klart købe der igen!💪🏻👍🏻🔛🔝

24. februar 2026

Hej Lærke,

10/10 oplevelse

10/10 oplevelse, min pakke ankom kort tid efter ordrereren

8. februar 2026

Hej Sarah,

Fantastisk service

Fantastisk service. Ringede den ene dag omkring reklamation og modtog så ny vare dagen efter😃😃

21. februar 2026

Hej Marianne,
/Signe, dinvintageshop.dk

Super god oplevelse hos din vintage…

Super god oplevelse hos din vintage shop! Jeg har købt fire par bukser derfra, som jeg virkelig elsker. ❤️ Kan klart anbefales!

20. februar 2026

Hej Lise,