Elsker deres tøj! Je ger vild med deres tøj og går næsten ikke i andet, det seneste jeg bestilte var deres Emma jeans i bright blue og deres Marie jeans i selvege blue, dog var begge størrelser for s... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Din vintage shop er en webshop der sælger babytees, sweatshirts og hoodies fra egen kollektion.
Lerbakken 25, port 2, 8410, Rønde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Altid en fornøjelse. Lækre varer der lever op til forventningerne.

Super god service.
Da vi opdagede en fejl på bukserne, blev de ombyttet med det samme 👍🏻

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg har sådan cirka halvdelen af mit klædeskab der fra og jeg elsker alt ved denne butik der er tit salg på noget og alt passer lige som det skal🥹

Besvarelse fra Dinvintageshop
Deres ESTER jeans er super gode og perfekt pasform. Kundeservice er i top.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Det er meget god kvalitet og jeg elsker virkeligt både de bukser jeg har købt og toppe jeg har købt ❤️

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg havde desværre oplevelsen af at størrelsen svinger meget når det kommer til farven på de forskellige bukser, trods det er samme model og samme størrelse.
Jeg bestilte et par off white, som passe rigtig godt, og var de rigtige mål ift. hjemmesiden, men de blå var langt mindre, og måtte få dem byttet 3 gange før de var samme mål som der stod på nettet.
Trods alt dette havde de rigtig god og hurtig kundeservice.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Købte fødselsdagsgaver, hurtig afsendelse og flotte varer

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg har haft rigtig god oplevelse med DVS før, men synes godt nok størrelserne er underlige. Jeg bestilte et par Esther jeans i strl XL, hvilket jeg normalt bruger. Bukserne var meget små og min kæreste der bruger small kunne passe dem. Meget øv

Besvarelse fra Dinvintageshop
Vera jeans - Super lækre bukser, de meget behagelige og have på, og de sidder super pænt hvis man får dem i den rigtigt str.
Jeg har nu både bestilt et par i lyseblå, mørkeblå og sorte - dog er jeg meget træt af str forskellen på disse bukser.
Jeg bestilte i første omgang de lyseblå vera jeans i str small, da jeg normalt bruger str 36, det viste sig så at de var ALT for store og meget lange, jeg sendte dem derfor tilbage og bestilte en str xs, som stadig er for store og lange - hvilket vil sige jeg højst sandsynligt skal helt ned i en xxs…
Der fra bestilte jeg de mørke blå Vera jeans - med tanken om at det jo er de samme par, bare en anden farve, så jeg bestilte dem i en xxs… de er så bare ALT for små, og jeg kunne knap nok få dem på da jeg fik dem hjem.. endnu engang blev de sendt tilbage og bestilte derfor i en xs, som jeg så endte med og give min søster, også bestilte jeg en str s, som så sidder helt perfekt…
Der efter bestilte jeg de sorte Vera jeans i str xs - igen… alt for lange og meget stor i livet, planen var og sende dem tilbage, bestille dem i en str xxs, men dem har de ik på lager, så nu ligger jeg inde med et par Vera jeans jeg ikke kan passe.
Jeg er 168 høj og vejer omkring 50kg.. og bruger normalt 34/36 i bukser (så til andre der bestiller vera jeans, vær opmærksom på at str tabellen ik passer, og nogen af dem er meget store …)
Derfor er det kun 3 stjerner her fra ..

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg bestilte to par Esther jeans i størrelse M, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Pasformen er virkelig god, og de sidder behageligt hele dagen uden at stramme de forkerte steder. Jeg er blevet virkelig glad for dem og bruger dem ofte — faktisk er de hurtigt blevet nogle af mine favoritbukser i garderoben. Kan helt klart anbefales, hvis man leder efter et par jeans, der både er flotte og komfortable.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Vi købte i torsdag i par hvide jeans på tilbud, de ankom lynhurtigt fredag.
Da vi kom hjem med pakken og datteren skulle prøve dem var de fyldt med sorte hår, pletter flere steder.
Kontaktede asap på mail, med billeder og det hele.
Nu er mandagens kundeservice færdig og vi har intet hørt, på trods af jeg har rykket her over middag.
Vi handler aldrig her igen!

Besvarelse fra Dinvintageshop
Igen igen et godt og hurtigt køb hos Dinvintageshop - Min datter er vil med jeres tøj, så vi vender helt sikkert tilbage.
Endnu engang - De bedste anbefalinger 🤩

Besvarelse fra Dinvintageshop
Meget tilfreds igen igen - vi er store fans af dinvintageshop.dk herhjemme 🤩🤩🤩

Besvarelse fra Dinvintageshop
God levering og mega fedt tøj som passer til alle

Besvarelse fra Dinvintageshop
God pas form i bukserne. gode muligheder for både den med kort eller lange ben. min datter elsker at bruge hele sin løn og lidt af moderens også.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Hej har sidste sommer købt et par shorts fra din vintage shop i grå. Jeg syntes de var vildt flokke og ville derfor bestille et par mere samme model og samme størrelse men ikke samme farve. De shorts jeg modtog var væsentlig mindre og kunne derfor slet ikke passe dem. Jeg skrev en mail og fik tilsendt et nyt par i tro om at der var sket en fejl med de tidligere shorts, men igen var shortsene for små, fik heldigvis mine penge tilbage(god kundeservice). Nu har jeg lige set et opslag på TikTok hvor en pige oplever præcis det samme at størrelserne ikke er ens selvom det er samme model og størrelse(hun havde endda taget en mindre størrelse(xs) og de var væsentligt større end bukserne hun havde i forvejen som var str s. I kommentarfeltet optræder der mange kommentarer der har oplevet det samme. Så pas på når I køber samme ting i forskellige farver. Håber dette er noget din vintage shop kan løse. Nu er der start gået et år siden at jeg oplevede det og der er ikke sket nogen forandring endnu.

Besvarelse fra Dinvintageshop
Jeg har 3 par Esther jeans, alle i størrelse S men de er alle sammen forskellige. De sidste jeg købte er alt for små og korte mens de andre var for lange. Ud af de 3 jeans er der et par som passer som de skal

Besvarelse fra Dinvintageshop
Nemt at bestill og hurtig levering