Den 23/4-25 er dinraadgivning.dk / AN Fritidshuse (Samme cvr og ejer) dømt for fejl og mangler for kr. 90.400,- i leveret anneks til en værdi af kr. 437.549,- Altså fejl og mangler for sa... Se mere

Vi skulle bygge nyt hus med Huscompagniet og valgte at bruge dinraadgivning som byggerådgiver. Vi fik tilknyttet Andreas. Super kompetent og virkelig nærværende rådgivning, med masser af billeddokumen... Se mere

Upålidelige, reklamere med billig forlængelse af rapporter men da jeg skulle bruge en tog det 10 opkald, uden svar selvom de ville ringe tilbage hurtigst muligt, og 2 mails før jeg fik det svar at... Se mere

Vi fik hjælp af Andreas fra Dinrådgivning, da vi skulle købe et hus. Han gennemgik huset sammen med os, og kunne påpege en række ting, der ikke umiddelbart fremgik af den tilstandsrapport, vi havde f... Se mere

2,5

Under middel

Professionelt og respektfuldt

Jeg havde Kenneth ude for at rådgive mig ift. en landejendom. Det var både professionelt og lærerigt. Der var respekt for mine tanker og planer, samt banket noget fornuft og realisme ind i knolden på mig. I øvrigt var Dinraadgivning fleksible ift. den snævre tidsramme jeg bød dem.

8. september 2022

Jeg har i forbindelse med køb af et…

Jeg har i forbindelse med køb af et (dyrt) fritidshus haft dinraadgivning ude at gennemgå det, inden købsaftalen skulle underskrives. Det tog under 30 minutter, ingen værktøj med eller besigtigelse af taget, der kan ses nedefra. Godkendt uden anmærkninger. Tak for det. Købte huset og ved første regnvejr 2 uger efter regnede det ind. Har bedt om at dinraadgivning kommer og ser på taget, da Køberrådgivningen er betalt - og der ikke er set på taget. De svarer imidlertid ikke på mine henvendelser og når jeg ringer lover de at kontakte mig for en besigtigelse - men ingen ting sker. Det er bare under al kritik og dinraadgivning er skyld i at jeg nu har købt et hus med problemer med taget og som formodentligt skal skiftes, her 14 dage efter jeg har overtaget det. Så meget for den rådgivning - og den sag er ikke slut.
Ser frem til at I kommer og gør det arbejde I skal og som jeg har betalt for - Tak !!
Tagets tilstand kunne ses nedefra, da huset er niveaudelt og man står højt i den ene ende. To trin på en stige kunne også gøre det. Man behøvede ikke at kravle op på taget. Det var i opløsning og faldt af i flager.

7. september 2022

Hej Bettina.

Vi beklager at du føler du har haft et dårligt forløb med køberrådgivning hos os. Det er ikke korrekt at besigtigelsen tog 30 min, vi var der i længere tid, og gennegik hele kolonihavehuset. Vi besigtigede taget nedefra, det er ikke kytume at kravle op på et tag under en køberrådgivning. I forhold til utæt tag, så kan det selvfølgelig ikke opdages på dagen medmindre det kan ses med det blotte øje, hvilket det ikke kunne. En utæthed i taget er en fortielse fra sælgers side, og skal derfor tages med sælger. Vi forsøgte at aftale en ny besigtigelse, men du vendte aldrig tilbage på vores henvendelser

Dårlig rådgivning

Dårlig rådgivning
Havde Ahmed eller deromkring ude og inspicere mit hus, det var sådan set ganske fint
Problemet er bare at han ikke kiggede ordentligt efter og på den efterfølgende rapport står der ting som jeg slet ikke har feks hanebånd som skulle isoleres med 200mm???
Og der skulle laves jordvarme tiltrods for han får at vide det luft til vand pumpe der skal sættes op
Efterfølgende for jeg en faktura til en adresse der er ved ikke og der bliver sendt en mobilepay opkrævning
Jeg ringer til firmaet og fortæller om Problemet med rapporten og får at vide at han vil ringe til mig, her 2mdr senere har jeg intet hørt andet end en skrivelse fra inkasso firma hvor der nu er lagt over 1400kr på i rykker og inkasso salær
Jeg ringer så til jeanette og spørger ind til dette og får på den mest flabede måde at vide at det kan hun ikke hjælpe med og jeg skulle have reageret hurtigere hmmm det er jo ret meget der skal læses igennem i sådan en rapport
Men ikke nok med det så smider hun bare på mens jeg prøver at få et svar
Øvøvøv en dårlig oplevelse og kundeservicen ja den er fin til at starte med men bestemt ikke efter at synsmanden havde sendt forkert rapport
Ærgerligt at skulle skrive dårligt om et firma det har jeg aldrig prøvet før øv

I jeres svar skriver i så at jeg har fået 3 rykkere og 2 inkasso breve
Det kan jeg så blankt afvise da jeg kun har fået en faktura fra et eller andet firma hvor jeg ikke ved hvad det drejer sig om, man får mange spam mails så derfor betaler jeg ikke den
Som jeg også skriver så havde Jeanette lovet at synsmanden ville kontakte mig efter jeg havde rettet kontakt til jer
Og iøvrigt så går der ikke længe og det er jo umuligt i en travl hverdag at nå at få studeret alt det der står i sådan en rapport
Men at sige jeg har fået mange rykkere det er ikke sandt og så bare smide på når jeg ringer for at finde en løsning det er dårlig stil

9. juni 2022

Hej Tonny.
Vi er selvfølgelig ked af din anmeldelse/oplevelse, men du har ikke reageret på nogle af vores henvendelser, hverken på mail eller telefon. Der er sendt 3 rykker inden inkasso og 2 inkasso breve før du reagere og nævner en masse ting.
Havde du vendt tilbage til os da du modtog rapporten havde vi gerne rettet i den hvis der er fejl.
Men at skrive en dårlig anmeldelse fordi du ikke kan finde ud af at betale regningen til tiden er ikke vores skyld og dårlig stil.

Professionel, grundig og behagelig

I forbindelse med huskøb hyrede vi en byggesagkyndig fra Din Rådgivning til at give en uvildig gennemgang og vurdering af boligen vi havde udset os. Den byggesagkyndige var professionel, grundig og behagelig. Prisen var også fornuftig og jeg kan derfor varmt anbefale Din Rådgivning.

24. oktober 2021

Top service - kan klart anbefales

Vi havde, i forbindelse med muligt huskøb, en rådgiver fra Din Rådgivning ude og besigtige huset.
Vi fik en top service, fra en både professionel og rar rådgiver og kan på det varmeste anbefale andre at benytte sig af Din Rådgivning.

26. september 2021

Professionelt!

Jeg benyttede mig af Dinraadgivning i forbindense med boligkøb. Den byggesagkyndige var rigtigt professionel og sød. Jeg havde nogle efterfølgende spørgsmål og han svarede min email hurtigt. Kan anbefales!

14. august 2021

Jeg giver 1 stjerne for en sød…

Jeg giver 1 stjerne for en sød rådgivning i forbindelse med aftale om tid omkring vores tilstandsrapport. Udover hende, kan jeg aldrig nogensinde anbefale deres service. Vi har solgt og købt 3 ejendomme i de sidste 10 år og altid haft et grundigt og ærligt forløb omkring tilstandsrapporter - og har også brugt dem som rettesnore for hvor vi kunne optimere vores bolig. I denne omgang kom der en gut ud i 1 time og inspicerede vores hus på 386 m2. Totalt useriøst. Efterfølgende, måtte vi entrere med et ingeniørfirma og et murerfirma for at få en mere præcis og korrekt definition af hans kommentarer. Det har været en omkostning der overstiger prisen på tilstandsrapporten på
kr. 8.500,00. Dette en pris uden el - tilsyn som vi heldigvis fandt en anden til at lave og energimærke som vi havde i forvejen. Øvbøv for en ringe oplevelse. NB! Jeg har aldrig lavet en dårlig trustpilot kommentar før, men dette er så skandaløst og firmaet kan potentielt koste almindelige danskere mange penge, bare fordi det skal gå hurtigt og de såkaldte eksperter ikke giver sig tid til at sætte sig ind i hvad de sysler med

9. juni 2021

Hej Helle.
Vi har gentagende gange forklaret at man ikke selv kan diktere sin rapport, og fejl i BBR er ikke vore skyld. Det er ikke rådgivning omkring jeres skader på huset, men en tilstands rapport.
At vi er der en time er ikke fordi det er useriøst, fordi vi stadig har kontor arbejde med rapporten efterfølgende.
Det helt ok at være utilfreds og derfor har vi også sagt at i kan klage til sikkerheds styrelsen.
Vi beklager stadig at i har haft en dårligt oplevelse og har også prøvet at imødekomme jer

Køberrådgivning, boligkøb

Benyttede os af Din Rådgivning i forbindelse med køberrådgivning ved boligkøb. Meget professionel, grundig og flink bygningssagkyndig, der svarede på samtlige spørgsmål og tjekkede det hele, samt kom med gode tips på hvad der skal gøres fremadrettet. Kan anbefales. Kundeservice/booking også meget hurtig og professionel.

1. juni 2021

Rigtig professionelt

Jeg benyttede mig af dinraadgivning ifb med boligkøb. Den byggesagkyndige var meget professionel, og svarede på ALLE mine spørgsmål, og med stor imødekommenhed. Han tog sig god tid, og gennemgik ALT i boligen. Kan varmt anbefales :-)

3. maj 2021

Super rådgivning

Fik rådgivning af Andreas i forbindelse med tilbygning. Vi var super glade for samarbejdet og de løsningsforslag Andreas kom med.
Altid glad og høflig service.

3. april 2021

Kan kun anbefales!

Jeg skulle sammen med min kæreste købe et hus, men vidste intet om hvordan istandsættelse af hus skulle fungere og hvor vi skulle starte?
Ved Hjælp af dinraadgivning og Andreas fik vi en meget fin rådgivning af hele huset.
Kan klart anbefale firmaet.

3. april 2021

Meget skidt oplevelse

Hyrede Andreas efter andres fine anmeldelser om nøjsomt arbejde. Det var en kæmpe fejl og vi oplevede at indsatsen var gennemført uprofessionel og tonen blev pludselig grov. Super ærgerligt når alle andre parter havde været fantastiske i vores projekt. Vi må indrømme at vi er dybt chokerede.

30. marts 2021

Besvarelse fra Dinraadgivning

Vi kan desværre ikke finde jer i vores kunde system eller genkende din oplevelse. i må meget gerne sende mere info evt på en mail så vi kan undersøge dette nærmere.
modtager vi ikke info fra jer så går vi ud fra det ikke er en ydelse fra os men en falsk anmeldelse, som vi desværre har prøvet før.
Mvh
Dinraadgivning

Har modtaget rykkere for en betalt…

Har modtaget rykkere for en betalt regning 4 gange nu. Har 3 gange kontaktet dinrådgivning og informeret om nummer og dato for betalt regning og får af vide det er en fejl. For derefter at få en rykker igen ugen efter.

19. marts 2021

Hej Mikkel.
Som tidligere fortalt så har vi skiftet bank og derfor har lidt bøvl med vores regnskabs system. Vi har også skrevet til dig at vi ville få det fikset og du skulle se bort fra rykkeren.
Det ville have været rart med en god anmeldelse for det stykke arbejde som vi har udført og ikke kun en negativ anmeldelse pga. en regnskabs fejl. Det er lidt ærgerligt at man kun laver en anmeldelse når der er en negativ ting og ikke når tingene er positive.

Du ønsker forsat held og lykke med din nye lejlighed.

Fantastisk!

Fantastisk!
Vi har brugt din rådgivning -Andreas. I forbindelse med nybyg.
Vi har haft et rigtig godt forløb, hvor Andreas i hele forløbet har været faglig skarp. Og fair.
Andreas har været god til at tag kontakt til os, om relevante forhold.
Andreas er meget behagelig at arbejde sammen med. Og svarer hurtigt.
Stor begejstring herfra..

6. november 2020

En god samarbejdes partner

Vi har arbejdet med Andreas, hvor han udførte rådgivning for sælger, altså var han ikke hyret af os. Han fremstår kompetent, står ved sin faglige vurdering, sparrede godt med vores byggesagkyndige og er meget venlig og hjælpsom.

17. september 2020

Rigtig fin terrasse

Vi fik bygget en terrasse af Din Rådgivning. Fra tilbud til udførsel var Andreas professionel og ærlig og håndterede opgaven rigtigt fint. Vi er meget glade for resultatet.

14. september 2020

Rådgivning ift. køb af hus

Inden vi købte hus, fik vi booket en aftale om en gennemgang af huset. Der blev pointeret flere ting der gjorde os opmærksomme på tilstanden af huset.
Ligeledes udbedring og forslag til renovering gjorde os trygge mht økonomien.
En god oplevelse.

4. juni 2020