Advarer mod at købe Phonak Høreapparater hos din Lokale Høreklinik
Jeg bryder mig slet ikke om den anmeldelseskultur der er udviklet, for jeg synes at man i en relation mellem kunde og virksomhed, bør kunne klare tingene internt, men i dette tilfælde føler jeg mig desværre så dårligt behandlet af Din Lokale Høreklinik, at jeg ikke ser anden udvej end, at advare andre mod samme opslidende oplevelse.
Jeg giver kun 1 stjerne til Din lokale Høreklinik, Holbæk/Asnæs for jeg står pt med dyrt betalte (egenbetaling) høreapparater, som ikke virker som de skal. Apparaterne er af mærket Phonak og er nyeste model, som ikke kan leveres alene med tilskud, kun med stor egenbetaling. Jeg har købt apparater af andet mærke tidligere, men blev af medarbejderen overbevist om at prøve Phonaks nye model. Jeg er afhængig af høreapparater for, at kunne passe mit arbejde. Dette er medarbejderen ved Din Lokale Høreklinik informeret om. Og dette var primær årsagen til at jeg indvilligede i, at ofre så mange penge i egenbetaling for apparaterne.
Jeg har desværre oplevet store problemer med mine høreapparater af mærket Phonak af flere omgange. Første gang virkede de ikke. Det krævede et årslangt og opslidende forløb med mange besøg i klinikkerne midt i min arbejdstid, afhængigt af hvad der passede medarbejderen bedst, for at få klinik og producent overbevist om, at det var apparaterne, og ikke mig, der var noget galt med. Efter et år accepterede klinikken og producenten (modvilligt) at bytte apparaterne til nye som virkede med trådløs Bluetooth forbindelse.
Jeg har siden fået mistanke om, at min hovedpine og oplevelse af træthed har årsag i at apparaterne er bluetooth forbundet. Jeg har derfor, med vejledning fra klinikkens medarbejder, med garanti for at apparaterne sagtens kunne bruges med flyfunktion, indstillet apparaterne på fly. Hovedpinen og trætheden er ophørt efter, at jeg har indstillet apparaterne på flyfunktion. Det er rigtig dejligt. Herefter har jeg desværre oplevet at apparaterne ikke virker optimalt, idet lyspanel ikke virker længere og batterier ofte skal lades op midt på dagen. Jeg har informeret klinikken om dette forhold, men har nu, 2,5 måneder stadig ikke modtaget hjælp til, at finde en løsning. I mellemtiden oplever jeg at hørefunktionen i apparaterne forringes, hvilket jeg også har informeret klinikken om. Jeg står derfor igen med apparater, som ikke virker som de skal, og oplever at både klinikken - Din lokale Høreklinik - og producenten - Phonak, ikke viser vilje til, at hjælpe mig med at finde en løsning. Tværtimod.
Jeg må derfor, desværre, advare andre mod, at købe Phonak høreapparater, med stor egenbetaling, hos Din Lokale Høreklinik med afdeling i både Holbæk og Asnæs.
26. oktober 2021