Din Lokale Høreklinik, Holbæk og Odsherred Anmeldelser

1. Sundhed og medicin

Din Lokale Høreklinik er en kæde af høreklinikker, der dækker hele Sjælland. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får den absolut bedste behandling og alle vores medarbejdere er uddannede inden for hospitalsverdenen. Din Lokale Høreklinik blev stiftet i 2012 og består i dag af to klinikker, som ligger i Asnæs (Asnæs Centret) og Holbæk - desuden kører vi på hjemmebesøg og plejehjemsbesøg. Vi er meget bevidste om, hvor vigtig din hørelse er for dig og din dagligdag. Derfor tager vi hellere en yderligere test eller undersøgelse, før vi anbefaler dig en løsning. Alle vores ansatte er hospitalsuddannede audiologiassistenter med mange års erfaring i at konstatere høretab. Vi forhandler forskellige typer af kvalitetshøreapparater bl.a. GN Resound, Interton, Widex med flere.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Har nu igen valgt din lokale høreklinik…

Har nu igen valgt din lokale høreklinik pga. den super professionelle måde de har har hjulpet mig på og denne gang har jeg fået nye phonak paradis 90 høre apparater er super glad for dem og min hverdag som konsulent er blevet så meget bedre hvis jeg kunne give dem flere stjerner så gjorde jeg dette
Tusind tak for jeres behandling kan kun anbefale jer 😊

2. november 2021

Meget kompetente ansatte

Meget kompetente ansatte - både i Asnæs-klinikken og i Holbæk - jeg oplever, at de altid lige går “den ekstra mil” for at kunne opfylde ønsker - endda ved ekstra hjemmebesøg og en ansat der blev længe efter arbejdstid, for at kunne hjælpe mig.
Jeg føler mig meget tryg i deres forslag af høreapparater - og det er en ekstra sikkerhed, at det er en uvildig klinik, som ikke skjult er ejet af høreapparatsproducenter - noget, jeg er blevet “snydt” af andre steder.
Jeg kommer helt sikkert til at fornye mine høreapparater igen i denne klinik om 2 år!

27. oktober 2021

Advarer mod at købe Phonak Høreapparater hos din Lokale Høreklinik

Jeg bryder mig slet ikke om den anmeldelseskultur der er udviklet, for jeg synes at man i en relation mellem kunde og virksomhed, bør kunne klare tingene internt, men i dette tilfælde føler jeg mig desværre så dårligt behandlet af Din Lokale Høreklinik, at jeg ikke ser anden udvej end, at advare andre mod samme opslidende oplevelse.
Jeg giver kun 1 stjerne til Din lokale Høreklinik, Holbæk/Asnæs for jeg står pt med dyrt betalte (egenbetaling) høreapparater, som ikke virker som de skal. Apparaterne er af mærket Phonak og er nyeste model, som ikke kan leveres alene med tilskud, kun med stor egenbetaling. Jeg har købt apparater af andet mærke tidligere, men blev af medarbejderen overbevist om at prøve Phonaks nye model. Jeg er afhængig af høreapparater for, at kunne passe mit arbejde. Dette er medarbejderen ved Din Lokale Høreklinik informeret om. Og dette var primær årsagen til at jeg indvilligede i, at ofre så mange penge i egenbetaling for apparaterne.
Jeg har desværre oplevet store problemer med mine høreapparater af mærket Phonak af flere omgange. Første gang virkede de ikke. Det krævede et årslangt og opslidende forløb med mange besøg i klinikkerne midt i min arbejdstid, afhængigt af hvad der passede medarbejderen bedst, for at få klinik og producent overbevist om, at det var apparaterne, og ikke mig, der var noget galt med. Efter et år accepterede klinikken og producenten (modvilligt) at bytte apparaterne til nye som virkede med trådløs Bluetooth forbindelse.
Jeg har siden fået mistanke om, at min hovedpine og oplevelse af træthed har årsag i at apparaterne er bluetooth forbundet. Jeg har derfor, med vejledning fra klinikkens medarbejder, med garanti for at apparaterne sagtens kunne bruges med flyfunktion, indstillet apparaterne på fly. Hovedpinen og trætheden er ophørt efter, at jeg har indstillet apparaterne på flyfunktion. Det er rigtig dejligt. Herefter har jeg desværre oplevet at apparaterne ikke virker optimalt, idet lyspanel ikke virker længere og batterier ofte skal lades op midt på dagen. Jeg har informeret klinikken om dette forhold, men har nu, 2,5 måneder stadig ikke modtaget hjælp til, at finde en løsning. I mellemtiden oplever jeg at hørefunktionen i apparaterne forringes, hvilket jeg også har informeret klinikken om. Jeg står derfor igen med apparater, som ikke virker som de skal, og oplever at både klinikken - Din lokale Høreklinik - og producenten - Phonak, ikke viser vilje til, at hjælpe mig med at finde en løsning. Tværtimod.
Jeg må derfor, desværre, advare andre mod, at købe Phonak høreapparater, med stor egenbetaling, hos Din Lokale Høreklinik med afdeling i både Holbæk og Asnæs.

26. oktober 2021

Nu virker lyden perfekt i mine hørerapperater!

Fik indstillet mine hørerapperater under en særdeles god og kompetent betjening.

23. januar 2017
Din Lokale Høreklinik, Holbæk og Odsherred-logo

Besvarelse fra Din Lokale Høreklinik, Holbæk og Odsherred

Hej Hanne
Tak for din fine anmeldelse. Du er altid velkommen, hvis der skulle opstå problemer med apparaterne en anden gang.
Mange hilsner Din lokale høreklinik

Super service top professionelle

Fantastisk vejledning Super apparater altid tid til en justering hvis nødvendigt.
professionel tilgang ikke bare sælgere men erfarne høre specialister.
jeg har fået fantastisk hørelse efter mødet med
Din lokale høreklinik
Kan varmt anbefales

18. januar 2017
Din Lokale Høreklinik, Holbæk og Odsherred-logo

Besvarelse fra Din Lokale Høreklinik, Holbæk og Odsherred

Hej Flemming
Det er skønt, når vi i den grad kan mærke at vores klienter får en stor livsglæde ud af høreapparaterne. Du er altid velkommen i klinikken til justeringer el. lign. som du plejer.
Mange hilsner
Din lokale høreklinik

Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)