DIN Forsyning Anmeldelser 13

2,0

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DIN Forsyning er et multiforsyningsselskab i Varde Kommune og Esbjerg Kommune. I begge kommuner modtager vi spildevand fra alle virksomheder og husstande – enten via kloaknettet eller tømning af bundfældningstanke. I Esbjerg Kommune har vi desuden fjernvarmeproduktion og –distribution til dele af kommunen, ligesom vi leverer drikkevand til Esbjerg by, Ribe og Bramming. I Varde Kommune distribuerer vi fjernvarme til Varde by og Alslev, mens vi producerer drikkevand til Varde by med opland samt Nørre Nebel og Kvong. Derudover har vi fem genbrugspladser i Varde Kommune, hvor vi også administrerer tømningen af alle private affaldsbeholdere og genbrugsspande.

2,0

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Det tager typisk over 1 måned at svare

Mulig drikkevandsforurening i Jerne…

Mulig drikkevandsforurening i Jerne Nord i Esbjerg
Drikkevandet i Jerne Nord kan være forurenet med bakterier. meget dårligt fik en besked 4 til 5 timer
efter. at man ikke må drikke vandnet

10. januar 2026

Hej Joel

Vi forstår frustrationen og beklager, at informationen ikke nåede frem tidligere.

Når der opstår en situation som denne, informerer vi via flere kanaler for at nå så bredt ud som muligt. I forbindelse med kogeanbefalingen i Jerne Nord informerede vi derfor via sms til kunder i området, presse og Facebook.

Vi oplever desværre, at nogle kunder ikke modtager vores sms’er. Det skyldes typisk, at mobilnummeret ikke er korrekt koblet på adressen – fx hvis man har firmatelefon, for nyligt er flyttet eller bor i en større beboelsesejendom.

Derfor anbefaler vi, at man tilmelder sig vores sms-service manuelt på www.dinforsyning.dk/sms, så man er sikker på at modtage beskeder ved fx driftsforstyrrelser og kogeanbefalinger.

Bor du i en større beboelsesejendom, skal tilmeldingen knyttes til den adresse, hvor vand- og varmemåleren er placeret.

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback.

Mvh.
Mathilde, DIN Forsyning

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice. Eller mangel på samme. De svarede da godt nok. Men der bliver bare ikke gjort noget ved problemerne.
Har stillet flere spørgsmål. Og skulle ha rettet lidt på mine oplysninger. Og så ville det være meget rart, hvis man kunne se sit forbrug. Det kan jeg stadig ikke se 2 uger efter jeg rettede henvendelse til dem.

9. december 2025

Besvarelse fra DIN Forsyning

Det er jeg ked af at høre. Vil du ikke kontakte vores afdelingsleder for kundecentret direkte med lidt yderligere information, så vi kan se, om ikke vi kan gøre det bedre. Hun hedder Carina, og du kan skrive til hende på cvf@dinforsyning.dk.
Mvh. Anja, DIN Forsyning

Meget dårlig kundeservice og ingen fleksibiliteten…

Jeg oplevede en meget rigid og upersonlig kundeservice hos Din Forsyning.

Henvendelser bliver besvaret med meget korte, generiske standardsvar, uden nogen reel stillingtagen til situationen. Der er ingen fleksibilitet og ingen vilje til at udvise goodwill – selv i simple sager.

Samtidig er telefonåbningstiderne meget begrænsede, hvilket gør det svært overhovedet at komme i kontakt med et menneske.

Det føles mere som at kommunikere med et system end med en kundeservice.

Som kunde sidder man tilbage med oplevelsen af, at regler er vigtigere end service.

4. december 2025

Hej Ryan

Jeg er ked af, at du har haft en ærgerlig oplevelse med vores kundeservice. Vi har i december måned implementeret et helt nyt system, hvilket – som du også har oplevet – har givet længere svartid på telefonerne og mail. Det beklager jeg.

Jeg kan se at du har modtaget et svar på mail, men hvis du ønsker yderligere forklaring omkring din sag, vil jeg meget gerne forklare dig det på telefonen. Du er meget velkommen til at ringe direkte til mig på 74747114.

Mvh.
Carina Vogt Feddersen, afdelingsleder, DIN Forsyning

Fjernvarme spørgsmål

Tlf kontakt med en tekniker der var fræk og uanstændig i sin udtalelse .
Han talte med hævet stemme og antydede at jeg ikke var værdig til at samtale med ham .
Kan ikke anbefale at tale med den herre om ens spørgsmål i forbindelse med fjernvarme .

2. december 2024

Besvarelse fra DIN Forsyning

Det er vi rigtig kede af at høre - vi gør os umage hver eneste dag for at yde god kundeservice, så den slags oplevelser skal man ikke have som kunde hos os.

Vil du ikke ringe til mig, så vi sammen kan finde ud af, hvad situationen drejer sig om - og få løst eventuelle problemer?

Mit telefonnummer er 91 16 56 85.

Mvh. Anja.

Gebyrer

Har modtaget opgørelse efter flytning, hvor restbeløbet som skal udbetales, bare forsvinder i gebyrer og renter.

Hvis man ikke kan tjene penge på produkt og service, kan man jo altid tage gebyrer.

Dårlig virksomhedspolitik

22. maj 2024

Hej Martin
Tak fordi du skriver til os, så vi kan rette op på eventuelle fejl.

Vi har forsøgt at kontakte dig på telefonen, og efterfølgende sendt en mail til dig. Du er velkommen til at vende retur til den kontakt, der står i mailen.

Hans-Christian

Hold kæft man jeg nu i år sagt det kan…

Hold kæft man jeg nu i år sagt det kan ik pas 2 mennsker få kæmp regninger på flere 1000 kr og man igang varm på og noge månder også sommer måneder de fuld af …. Nå galt der jo flere der skrive det samme om deres regninger stinker vi er flere her ud hvor jeg bor der under sig vi en da en der bo hel selv har få en Reninge på 6700 kr det jo sygt 2 menske knap 5000 kr er i chok og ring man få bare svagt jam det sådan det er

18. januar 2024

Hej Karin Cindy
Det er bestemt ikke vores ambition at være dyrest - og det er vi faktisk heller ikke, hvis man sammenligner sig med andre varmeværker i Danmark. Du finder en fin liste på Bolius' hjemmeside, hvor du kan finde priserne for alle varmeværker. Her ligger vi på en plads som nummer 142-dyrest.
(Link: https://www.bolius.dk/saadan-er-det-gaaet-med-fjernvarmepriserne-for-dit-fjernvarmevaerk-77546)

Hvert år, i forbindelse med vi offentliggør vores priser for det kommende år, skriver vi også altid en begrundelse for priserne. Det har vi også gjort i år. Nyheden ligger på hjemmesiden. (Link: https://dinforsyning.dk/da-dk/nyheder-1?itemId=News_Item:3306)

Du har mulighed for at følge dit varmeforbrug i vores kundeportal, hvor der også er gode råd til at spare på varmen. Måske du kan bruge nogle af dem og mindske dit forbrug uden det går ud over komforten.

Hans-Christian

Kæft hvor det her stinker

Kæft hvor det her stinker! Lige fra dag 1 har jeg følt mig i den grad taget i rø....
Og det hjælper bestemt ikke din forsyning benytter klamme fiduser som at " komme til at sende til forkert mail adr" således der pludselig er div rykkere oveni en stadig stigende regning trods mit nedlukning af både varme og vand.til faktisk at næsten kun have en varmekilde kørende mens brusebad er begrænset til hvad grænser til det klamme .jeg tør bare slet ikke tænke på hvad min regning ville lyde på hvis jeg tog mine vante 2 daglige men korte brusebade.og prøver man finde hoved og hale i disse beregninger man får , er det jo sortere end mørke sort .det giver slet ikke mening og fornemmelsen af at det heller ikke er meningen er klart tilstede .har haft nogle tlf samtaler med medarbejdere fra din forsyning og spørger jeg : giver det mening for dig ? Er svaret ja da ! Løgn siger jeg bare .ingen kan tyde disse til og fra lægninger og forbrug der sjovt nok er fuldstændig identisk med forrige regninger ..og alle ved jo godt din forsyning fik en ekstra regning på over 50 mio og hvordan dækker de det ?! Tja men hvor kan man hente hjælp? Hvilke myndighed er din forsyning underlagt? Og hvem skal de answer to? Jeg tror de er kraftigt ude og skide hvis jeg skal være helt ærlig. Og det slår sjældent fejl når man har disse fornemmelser. Nu har jeg lige fået regningen for sidste periode og som sædvane igen forhøjet .jeg har lige rundet 2år i denne bolig og i takt med jeg har skruet ned for alt forbrug stiger regningerne bare.det er sgu da for sygt .nu er jeg tæt på 3000 for 2 brusebade pr md og en gulvvarme .0.75 hedder mit varmeforbrug pr kvt.
Kan dette være rigtigt tør jeg jo slet ikke tænke på hvis jeg stadig havde mine 2 daglige bade og holdte 23-24 varmegrader
Hvad f.... gør jeg? Gode ideer modtages med kyshånd

18. januar 2024

Hej jimmy

Du berører mange punkter i din skriv, og det kan være svært lige at svare kort på det hele.

Jeg er ked af, du ikke for følt dig tilstrækkelig hjulpet i forbindelse med at tyde din faktura fra os. Har man brug for hjælp med at forstå sin fakturas opbygning og hvad der ligger bag tallene, skal man selvfølgelig kunne få hjælp fra os. Du er velkommen til at kontakte vores kundecenterchef Betina på tel 7474 7110.

Du spørger også, hvem der holder øje med os. Det er der faktisk rigtig mange der gør. Vi er ejet af Varde og Esbjerg Kommune, og har derfor både administrationen, der holder tilsyn og byrådene, der jævligt får informationer. Samtidig har vi en bestyrelse, der består af lokalpolitikere, forbrugervalgte og medarbejder.

Over dette sidder er nationale tilsyn i fx Forsyningssekretariatet, Miljøstyrelsen mv. Ønsker man at klage over priserne, står klageproceduren flere steder på vores hjemmeside:
"
Forbrugere kan indbringe klager vedrørende tvister med os på "Ankenævnet på Energiområdet" via hjemmesiden https://www.energianke.dk/

Kontaktoplysninger:

Ankenævnet på Energiområdet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon 4171 5000
Mail post@energianke.dk

Klager vedr. vand skal indbringe tvister overfor Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, på linket https://www.forbrug.dk/
At oprette en klage koster i første omgang kr. 100.-.
"

Bolius har lavet en artikel om at spare på varmen, hvor du måske kan hente noget inspiration: https://www.bolius.dk/reducer-din-varmeregning-17280

Urimelige a conto beløb

Jeg har, efter at have haft gas, fået fjernvarme d. 28/6 og så frem til at få varme med stabile og relativt billige priser. Det fik jeg så ikke.
Har netop fået min a conto regning på vand og varme, hvor varmen beløber sig til næsten 3800,-kr for 3 mdr, hvor jeg ikke har brugt varme og kun ganske lidt varmt vand.
Jeg kan ikke få en forklaring på, hvordan man er nået frem til a conto beløbet (der har hidtil ikke vækket noget forbrug) eller hvorfor min a conto er 1000 kr højere end mine naboer, hvis lejligheder er mage til min, og hvor der bor flere personer.
Din forsyning anvender et moderne system, hvor de øjeblikkeligt kan se det aktuelle forbrug, og alligevel insisterer de på at bruge er a conto system, hvor der endeligt afregnes en gang årligt, hvilket betyder, at jeg og alle andre agerer bank/kassekredit for dem. Det er komplet urimeligt.
Når man har monopol på at levere vand og varme, bør det også forpligte til en anstændig behandling af kunderne.

18. august 2023

Ærlighed varer længst.

Citat fra Din forsynings web
"Indrømmet, vores selvbetjening er ikke flot designet, men du kan faktisk finde din årsopgørelse derinde med tre simple klik." En studerende kunne nemt designe det flottere:-) Men god humor, at de hellere bruger krudtet på selvironi.

4. august 2018

Dårlig service

Ville have givet minus 5 stjerne, men dette var ikke en mulighed. Jeg er en ualmindelig utilfreds kunde. Jeg ville ønske at dinforsyning, ikke var det eneste sted, man kunne modtage vand og varme fra. Da jeg ikke har lyst til at betale, ”for at sige det pænt” den arrogante, dårlige service de levere. Jeg har haft en vandskade og ringede til dinforsyning for, at høre om mulighederne og hvor meget de dækket. Kvinden jeg får fat i siger at de dækker op til 300m3 vand. Hun tjekkede vores måler og siger så, at det var hvad vi, har brugt på lidt over en måned, altså 300m3, så der er helt sikkert en skade i vores bolig. (da det for mig svare til 3 års forbrug af vand). Hun tilføjede at det var en fejl, at de ikke havde kontaktet os. Da de flere gange i perioden aflæst vores måler og ikke kontaktet os. Da jeg nu kort efter ringer, for at følge op på sagen får jeg en helt anden besked. Der er aldrig blevet skrevet noget ind i deres system, om vandskaden eller fejlen, og beskeden er så nu at de altså først dækker efter 300m3 og der intet hjælp er at komme efter. Som manden jeg fik fat i anden gang sagde: ”dine rør, dit ansvar, det er ærgerligt for jer, men sådan er det bare”. Tænkte han tog pi.....s på mig, men nej han var ganske alvorlig.

Mener jeg er blevet informeret forkert og er dybt frustreret, over denne elendige service. De fralægger sig alt ansvar, selvom jeg jo mener at de burde have reageret på det store forbrug længe inden. Der er desværre ikke meget man kan gøre da de er det eneste selskab, der forhandler vand og varme. Det ændre dog ikke på, at jeg mener servicen er så dårlig, at hvis der havde været andre leverandør, er jeg sikker på dinforsyning ikke havde haft mange kunder. Ihvertfald ikke de folk der har snakket med dem eller haft brug for indformation.

Da jeg ville angive en klage opdagere jeg, at dette kan man heller ikke uden de tager 100 kr. for det.

Mit råd til alle er husk, at få alt på mail hvis i bliver informeret om noget fra dem.
Husk at selv aflæse jeres måler fra tid til anden, da de i hvert fald ikke kontakter jer, før i er over de 300m3 vand, hvor de jo først begynder at skal betale.

17. januar 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)