Slechte bestelling online. Verkeerd product ontvangen! Helaas. Klantenservice gebeld. Is dit slechts een doorgeefluik. Ik kon dus niet meteen een oplossing krijgen. Het bestelde item.was voor een vet... Se mere

Update: Het duurde wekenlang maar uiteindelijk bericht gekregen dat het aankoopbedrag werd teruggestort. En dat ook inderdaad ontvangen. Theepot laat na gebruik in het eerste jaar steeds meer ba... Se mere

Wasparfum Verbena, 50ml voor maar liefst € 19,95, absoluut een regelrechte miskoop! Was ruikt totaal niet, zelfs niet een beetje, ook niet na toevoegen van 2 volle pipetten (in plaats van de 3 tot 5... Se mere

Hat alles super funktioniert. Habe ca. 10 zerbrechliche Dekoobjekte bestellt. Diese wurden einzeln gut verpackt und zugig zugestellt. Eins ist bei der Lieferung leider kaputt gegangen. Nach kurze... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  2. Butik med udstyr til hjemmet

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Het plezier van mooi servies, het gemak van keukengereedschap dat goed in de hand ligt, de verleidelijke geur van kruidenthee, de zachtheid van zeep. Een bijzonder accent op een alledaags product. Dat is wat het leven aangenaam maakt. Dat is Dille & Ka...

2,8

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,8

Leuk om te winkelen

Leuk om te winkelen, maar koop er geen zaden.
Zelf behoorlijk wat ervaring met zaden, gekocht bij professionele kwekers en die komen altijd uit.
Maar de zaden van Dille & Kamille is echt troep en komen dus ook niet uit. (het betrof in dit geval Peterselie en een klavertje vier)
Als het niet binnen de expertise valt, verkoop het dan gewoon niet!

28. august 2021

Netter Laden

Der Laden hat wunderschöne Artikel im Sortiment.
Läuft bei der Lieferung etwas schief, gestaltet sich die Regelung - bleibt man dran - Recht unkompliziert und man bekommt schnell neue Ware oder das Geld zurück.

29. juli 2021

Toller Kundenservice und schöne Ware

Ich habe mir mehrere Töpfe von Dille & Kamille bestellt. Der Versand erfolgte wenige Stunden nach der Bestellung und die Lieferung ging sehr schnell. Leider waren ein paar Töpfe beschädigt durch die Lieferung, da sie nicht ausreichend fest verpackt waren. Ich habe mich direkt mit Fotos an den Kundenservice gewendet. Ich bekam innerhalb von 24 Stunden eine nette Rückmeldung, dass eine Ersatzleistung bereits unterwegs sei. Wieder ging der Versand sehr zügig und alle Töpfe sind heil angekommen! Ich werde hier immer wieder bestellen, zumal das Preis-Leistungs-Verhältnis top ist!

4. maj 2021

Bestelling niet compleet

Bestelling niet compleet. Eerst gemaild na 3 dagen maar gebeld. Theepot werd nagestuurd. Was een fout van hen. Na 5 dagen nog geen theepot. Bleek deze toch weer in het magazijn te staan. Ondertussen ook een mail ontvangen dat het geld terug gestort zou worden. Weer gebeld. De theepot zouden ze alsnog opsturen en het geld terugstorten was al in gang gezet dus zou ik de theepot gratis krijgen! Dat vond ik nog eens service maar... 4 dagen later kreeg ik inderdaad de theepot. Het geld is nooit terug gestort.

5. marts 2021

Vanavond om 21:30 besteld

Vanavond om 21:30 besteld. Om 00:00 al een mail van PostNL dat het morgen bezorgd wordt. Al de tweede keer deze maand een uiterst fijne ervaring met ze. Ook vorige keer was het snel, milieubewust verpakt en de compleet. Voor mij is dille en kamille een levensbehoefte 😅

19. februar 2021

volgens de webshop in een dag in huis, wachttijd 3 weken

18 december 2020 bestelde ik een digitale cadeaukaart. Op de site stond dat die dezelfde dag zou worden geleverd, hoewel ik er rekening mee hield dat hij niet voor de kerst binnen zou zijn. Ik ontving een standaardmail dat het inderdaad een week langer ging duren(achteraf had ik die mail niet horen te ontvangen).
Na 5 mailtjes gestuurd te hebben ontving ik op 6 januari - na drie weken! - de kaart die volgens de winkel dezelfde dag als de bestelling geleverd was en daarna nogmaals was verstuurd.
Wat er fout is gegaan weet ik nog steeds niet, behalve dat ik de indruk werd gewekt dat de fout bij mij moest liggen, omdat niet werd gecontroleerd of het bij hen verkeerd ging.

Leuke winkel, maar slechte service

8. januar 2021

Super goede service

Super goede service! Mijn bestelling was helaas niet helemaal compleet. Ondanks de drukte van de feestdagen ontving ik snel een reactie en werd een nieuw product toegestuurd (aangezien het bestelde product incompleet geleverd was). Ik heb al eerder een goede ervaring gehad met Dille & Kamille. Het shopt prettig, wetende dat als er iets mis gaat ze het meteen oplossen.

28. december 2020

Een kerst zonder boom door systeemfout

Op 1 december hebben wij een houten kerstboom besteld via de webshop. Na een week wachten op de bezorging hebben wij de webshop gemaild zonder een reactie te ontvangen/gebeld zonder dat er opgenomen werd. Wij hebben nog een week afgewacht omdat er op de website stond dat het door kerstdrukte allemaal wat langer zou duren. Na 2 weken lukte het om iemand aan de lijn te krijgen. De medewerker wist niet wat er met onze bestelling gebeurd was. Een dag later kregen we het bericht dat de kerstboom niet meer op voorraad bleek te zijn dus de bestelling niet door kon gaan. Erg vervelend om zo laat in december opnieuw naar een kerstboom te gaan zoeken. De terugbetaling en excuses hebben dat voor ons niet goed gemaakt.

19. december 2020

Alles was das Herz begehrt

Dille & Kamille ist ein super Laden, wo man alles findet, was das Herz begehrt. Der Nachhaltigkeitsgedanke wird hier groß geschrieben. Der Onlineshop hat zwar nicht so viel Charme, wie die kleinen Läden in den Niederlanden, bestellen kann man dort aber auch sehr gut.

17. december 2020

Favoriete (web)winkel!

Er is geen fijnere (web)winkel dan Dille&Kamille. Naast het unieke aanbod en de hoge kwaliteit spullen die ze aanbieden, leveren zij uitstekende service. In de winkel is er altijd erg vriendelijk personeel, maar ook hun klantenservice is top. Zodra er iets mist/kapot is, lossen zij dit snel op.

4. juli 2020

Er dette din virksomhed?