​I love Dille & Kamille! Everything they create, from their organic products and handmade items to their unique designs, is just beautiful. ​Beyond their amazing products, I respect their ethics... Se mere

Slechte bestelling online. Verkeerd product ontvangen! Helaas. Klantenservice gebeld. Is dit slechts een doorgeefluik. Ik kon dus niet meteen een oplossing krijgen. Het bestelde item.was voor een vet... Se mere

Wasparfum Verbena, 50ml voor maar liefst € 19,95, absoluut een regelrechte miskoop! Was ruikt totaal niet, zelfs niet een beetje, ook niet na toevoegen van 2 volle pipetten (in plaats van de 3 tot 5... Se mere

Update: Het duurde wekenlang maar uiteindelijk bericht gekregen dat het aankoopbedrag werd teruggestort. En dat ook inderdaad ontvangen. Theepot laat na gebruik in het eerste jaar steeds meer ba... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  2. Butik med udstyr til hjemmet

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Het plezier van mooi servies, het gemak van keukengereedschap dat goed in de hand ligt, de verleidelijke geur van kruidenthee, de zachtheid van zeep. Een bijzonder accent op een alledaags product. Dat is wat het leven aangenaam maakt. Dat is Dille & Ka...

2,8

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,8

39 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Useful, lasting, beautiful, fun, clean stuff.

Useful, lasting, beautiful, fun, clean stuff. Not junk, like the plastic alike products, no cheating with poly's in products. Except the candles that are still made of paraffin. For the rest just 100% natural fair and solid quality. The stores smell lovely, are beautiful and clean, nice calm atmosphere. Little plastic. Fresh and modern. The store I look most forward to visiting.

1. november 2024

Excellent Customer Service

Had travelled from Australia and visited their Alkmaar Branch. Bought 14 of their store-shaped porcelain tealight holder in various different styles ,they helped me pack them securely and safely to take back on the plane to Australia. Excellent customer service from each of the ladies who all spoke excellent English as well. Truly wish this company shipped to Australia or had a store in or near Australia, have been to their other branches in 2023,2022 as well as they have quite a few beautiful things we don't have here.

19. september 2024

Guter Kundenservice

Hat alles super funktioniert.

Habe ca. 10 zerbrechliche Dekoobjekte bestellt. Diese wurden einzeln gut verpackt und zugig zugestellt. Eins ist bei der Lieferung leider kaputt gegangen. Nach kurzer E-Mail mit Foto der Beschädigung an den Kundensevice wurde mir schnell geantwortet und angeboten, dass Geld für den einen Artikel zurückbekommen oder den Artikel erneut zugestellt zu bekommen.

Die erneute Zustellung des Artikel erfolgte innerhalb von 2-3 Tagen.

10. oktober 2024

afwaspoeder gebruik en koop het niet

Ik heb onlangs afwaspoeder gekocht bij Dille & Kamille, en helaas heeft dit product al mijn glazen mat gemaakt en de kwaliteit van mijn plastic keukengerei verslechterd. Hoewel ik de winkel op zich leuk vind vanwege hun assortiment en sfeer, was ik erg teleurgesteld in de manier waarop ze op mijn klacht hebben gereageerd. De klantenservice bood geen bevredigende oplossing of compensatie, wat mijn ervaring met het bedrijf aanzienlijk heeft beïnvloed. Ik hoop dat Dille & Kamille hun klantenservice verbetert en meer aandacht besteedt aan de kwaliteit van hun producten.

16. oktober 2024

Slechte service

Als je lang wilt wachten op je bestelling moet je hier zijn. Verder al 2x contact opgenomen met de klantenservice en het is nu nog steeds niet verzonden..

4. september 2024

Cadeaubon werkt niet

Cadeaubon werkt niet. In de winkel in Leuven werd er alleen maar gediscussieerd. Zelf als ik zei om het te laten, werd er van een afstandje geroepen dat ze al hun klanten zo goed mogelijk proberen helpen. (Ik was dan blijkbaar geen klant) Wanneer een vriendin toch een aankoop doet beginnen ze opnieuw over de cadeaubon tegen haar... Hiervoor een mail gestuurd naar de klantenservice maar krijg hier zelf geen gehoor... Schandalig vind ik dit... Krijg je een cadeaubon ben je er niks mee!

2. august 2024

deuxième commande

deuxième commande, toujours aussi satisfaite
J'ai reçu le colis seulement 2 jours après avoir passé commande sur le site internet. Les articles sont très bien emballés, il ne manquait rien.
Je recommande les yeux fermés

18. marts 2024

Kussenspray aangeschaft

Kussenspray aangeschaft. Super goede spray! Heb m gekocht om de scheetjes van mijn man te verbloemen en dat werkt echt heel goed!!

Alleen jammer dat het uit de collectie lijkt te zijn gehaald?

10. marts 2024

Fijne winkel!

Heerlijke winkel en visie. Vooral ook de green friday's, zouden er meer zo kunnen doen!

2. november 2023

Fijn geholpen!

Zowel in de winkel als via de e-mail heel fijn geholpen en snel reactie.

De 5e ster mist alleen omdat ik van de winkelvoorraad uitging die niet bleek te kloppen. Maar dat hebben ze goed opgelost.

18. december 2023

What's the point of this store?

What's the point of this store?

It's like house stuff, some random food and drinks, some bags that don't even have a zipper, random cooking books for 35 euros, but everything is almost useless and overpriced that you can buy it anywhere else but cheaper.
It's like going to an overpriced chachkies store.

11. december 2023

Hele goede service

Heel snel verzonden. Sommige producten waren helaas kapot gegaan tijdens de levering, en heb daar mijn complete aankoop bedrag voor terug gekregen (ook van de spullen die oke waren). Super service! Erg vriendelijk, een snelle reactie en een goede uitkomst terwijl het niet hun schuld was.

6. december 2023

Niets ontvangen

Woensdag wat besteld. Er staat op de website voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. Het is inmiddels bijna dinsdag en ik heb nog niets ontvangen. Zelfs geen track & trace

20. november 2023

Nooit Online bestellen …

Nooit Online bestellen …. Heb nog extra betaald voor verzending dezelfde dag… niks gehoord geen track & trace en nog steeds niets ontvangen…. Bied dan niet tegen extra betaling deze “service “aan ..

18. november 2023

Niet online bestellen

Eerste online bestelling ging prima en werd de dag nadien bezorgd. 2de bestelling één week later en tot nu toe niets ontvangen. De customer service is een ramp, een vrouw die 1000 codes vraagt en niets oplost.

15. november 2023

Er dette din virksomhed?