I love Dille & Kamille! Everything they create, from their organic products and handmade items to their unique designs, is just beautiful. Beyond their amazing products, I respect their ethics... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Slechte bestelling online. Verkeerd product ontvangen! Helaas. Klantenservice gebeld. Is dit slechts een doorgeefluik. Ik kon dus niet meteen een oplossing krijgen. Het bestelde item.was voor een vet... Se mere
Wasparfum Verbena, 50ml voor maar liefst € 19,95, absoluut een regelrechte miskoop! Was ruikt totaal niet, zelfs niet een beetje, ook niet na toevoegen van 2 volle pipetten (in plaats van de 3 tot 5... Se mere
Update: Het duurde wekenlang maar uiteindelijk bericht gekregen dat het aankoopbedrag werd teruggestort. En dat ook inderdaad ontvangen. Theepot laat na gebruik in het eerste jaar steeds meer ba... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Het plezier van mooi servies, het gemak van keukengereedschap dat goed in de hand ligt, de verleidelijke geur van kruidenthee, de zachtheid van zeep. Een bijzonder accent op een alledaags product. Dat is wat het leven aangenaam maakt. Dat is Dille & Ka...
Kontaktoplysninger
Holland
- dille-kamille.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
RVS pan met halve cm hoge lijmresten
Mooie RVS pan gekocht in de winkel van Dille & Kamille. Eenmaal thuis is het onmogelijk om de keiharde lijmresten van een halve cm hoog waarmee de beschrijving was opgeplakt los te krijgen van de pan. Na bellen met de winkel blijkt dat het om een bekend probleem gaat.
Het advies: de lijmresten kun je wegkrijgen met huis-tuin- en keuken middelen (olie). Als dit niet werkt, kon ik teruggaan naar de winkel en dan zouden ze het oplossen met stickerverwijderaar. De tips werkten natuurlijk niet bij die harde dikke lijmlaag. Vervolgens met een föhn geprobeerd de lijm zachter te krijgen om weg te kunnen schrapen zonder succes.
Dus teruggegaan naar de winkel. Eenmaal in de winkel krijg je te horen: probeer het zelf eens met aceton, wij gaan niet aan de slag met stickerverwijderaar. Ze wilden dus opeens niet zelf aan de slag gaan met stickerverwijderaar terwijl dat aan de telefoon wel vermeld werd!
Hier ging ik niet mee akkoord want ik had geen zin om met chemische aceton op een mooie pan zelf te gaan kliederen met weinig kans van slagen en daarnaast gaf D&K aan dat ze het probleem zouden oplossen. Uiteindelijk met een nare ervaring en zonder pan wel het geld teruggekregen.
D&K zal nu wel met een hele lading RVS pannen zitten met lijmresten aangezien het een bekend probleem was.. Zonde van iedereens tijd.
Met deze kwaliteit jaag je klanten weg.
Zwar hat ein Teil den Versand nicht…
Zwar hat ein Teil den Versand nicht überlebt, aber dies wurde umgehend reguliert. Super!
Pas op met online cadeaubonnen.
De producten en het personeel in de winkel heb ik geen moeite mee! Ik shop er graag. Daarintegen zou ik nooit meer online bestellen bij deze winkel. Er was wat mis gegaan bij een bestelling waardoor al het geld van de cadeaubon was maar er geen bestelling was geplaatst. Dit ging om 50 euro. Ze reageren wel maar willen niet mee werken. Ze wijzen naar de deur. Ook als andere externe partijen het met hun op willen lossen. Erg jammer. Mijn kerstpakket dit jaar is in de lucht gevlogen.
Super toller Kundenservice
Super toller Kundenservice, leider kamen zwei Produkte bei mir beschädigt an, was nicht an der Verpackung liegen konnte vermutlich ist dies beim Transport passiert ich habe umgehend den Kaufpreis zurück bekommen sehr unkompliziert vielen lieben Dank ich würde immer wieder bestellen!!!!
Kerstavond drukte
Kerstavond. We gingen in Breda vanmiddag klavertjevier kopen. Ik wilde 9 stuks hebben. Het was super druk, maar de jongedame die ik vroeg naar meer exemplaren hielp mij vriendelijk en rustig, ging nog even naar achteren om te kijken of er nog wat was. Ze hielp mee de planten in dozen te pakken, en naar de toonbank te brengen!
Ook daar werd ik door de collega’s vriendelijk geholpen, er was veel personeel daar én oh ze het moest inpakken?
Nee dat was niet nodig!
Dus hielp ze de dozen mee naar buiten te brengen om in de fiets krat te doen!
Wat een service, wat een vriendelijkheid, zo vanzelfsprekend dat het schuurt aan de realiteit in andere zaken!
Geweldig!🤩
Oplichterij
Praktijken die om beetje uitleg vragen, ik kocht zakjes bloemzaad aan 3,25€ stuk. Voor kadootje familie. Nu trek ik de plakkertjes eraf voor inpakken. En zie ik dat op de zakjes zelf 2,95€ staat. Nochtans zaadjes verpakt in dille en kamille zakjes…
Teekanne aus Glas nicht brauchbar für Teeliebhaber
Die Glasteekanne ist für Teeliebhaber nicht zu gebrauchen. Es ist nicht möglich, den Deckel ohne den Einsatz auf die Kanne zu setzen. Wer Tee liebt, weiß, dass er nicht allzu lange ziehen darf, weil er sonst bitter wird. Also muss man den Tee in einem Rutsch trinken. Ein übles Verfahren. Im Übrigen muss für die Rückesendung ein hoher Preis bezahlt werden. Hier wird Geld gemacht.
RAMPZALIGE KLANTENSERVICE
wat een klantenservice !!! Bestelling op 7 december, geen bevestiging ontvangen, centjes wel van de rekening. Gemeld via mail naar klantenservice, tot op heden 0 reactie ! Op website zou er reactie zijn na 4 dagen ? Verschillende keren opgebeld en krijg telkens zelfde reactie : we geven het door ! Belachelijke firma
Mooie winkel, gierig beleid
Prachtige winkel, prachtige artikelen. Wel erg aan de prijs.
Maar als je een leuk cadeau wil samenstellen een uitkomst.
Je koopt voor 160 euro(voor 2 personen), hoera gratis tas!
Eén 2e tas kan er niet vanaf. Beetje flauw op zo’n flink bedrag.
Te lange levertijd
Bewust op woensdagmiddag een bestelling geplaatst omdat het een drukke tijd is voor pakketjes door Black Friday/feestdagen en ik de spullen op zaterdag in gebruik wilde nemen.
Ze laten op de website zien dat de bestelling de volgende dag bij een locker kan worden opgehaald, maar ik heb na 5 dagen nog niets!
Pakket is pas op vrijdag aangemeld bij de bezorgdienst en daar is het vandaag (maandag) binnengekomen.
Klantenservice gemaild op vrijdag, maar ook daar nog geen reactie op gehad want ze rekenen 4 werkdagen om te reageren.
boycot dille kamille
Op blackfriday de winkels en webshop dicht.
Dat slaat wel erg door. (naar links)
Ik boycot vanaf nu Dille & kamille maar.
Zowel de webshop als winkels.
Vandaag besteld, morgen...nou nee!!
Met de belofte vandaag "besteld, morgen in de locker", nog een paar kleine cadeautjes besteld, ipv zelf af te halen.
Inmiddels 4 dagen verder moet het pakje nog geleverd worden. Bijkomend: "binnen 5 dagen wel afhalen svp"...lastig als je juist die week afwezig bent. Was het pakketje op tijd of desnoods 2 dagen te laat, was het geen probleem geweest ..maar dadelijk 6??
Kortom, geen service en geen aanrader dus.
En ja het is druk, maar andere winkels leveren wel...ra ra?
Vermiste pakket
Besteling gedaan en betaald maar niet ontvangen. Klantenservice heeft mij netjes geholpen en onderzoek is gestart. Order is alsnog ontvangen. Bedankt!
Planten leven maar kort na aankoop.
Ik heb nu al bijna 10 Verschillende planten gekocht over een periode van 7 jaar bij Dille&Kamille .... ik ben er klaar mee!
In de winkel prachtig, een korte tijd in huis en de gehele plant gaat dood voor je ogen.
De hier opgegeven datum is de EINDdatum van de laatst gekochte plant (Een Hedera NB!) bij deze winkel.
Miserabel
Die Qualität der Trockentücher ist miserabel . Eines hatte Webfehler und von 10 anderen haben danach 8 bei der 1. Wäsche ausgefärbt und anderen Wäsche verfärbt .
Bei der 1. Reklamation wurde nur das Geld erstattet statt eine Ersatzlieferung zu schicken, was bei einer Nachbestellung zusätzliche Portokosten verursacht hätte . Aber nach der Erfahrung bei der Wäsche werden wir jetzt Handtücher einer anderen Firma kaufen .
Online een rond vloerkleed gekocht
Online een rond vloerkleed gekocht. Een dag later al in huis, heel vlot. Het vloerkleed voldeed aan de verwachtingen waar we heel blij mee zijn. Echter was het vloerkleed verpakt in een doos zo groot dat mijn 14-jarige dochter er in paste. Het leek een grabbel-doos aangezien hij vol zat met overtollig rest materiaal. Ik heb de klantenservice gevraagd om een retourlabel om de zooi en immens grote doos te retourneren, uiteraard was dit niet mogelijk. Wij mogen nu naar de stort rijden om hun zooi af te voeren.
Reklamation nur bei Vorlage Kassenbon trotz Firmenetikett und Neuzustand
Im August 2024 habe ich neben eine Tischdecke und acht Stoffservietten vier dazu passende Platzdeckchen in anthrazit gekauft. Zwei davon weisen nach der ersten Wäsche (30 Grad C und Feinwaschmittel) Knicke, die selbst im feuchten Zustand nicht glattgebügelt werden können und Farbverlust auf. Zwei sind ungewaschen im Originalzustand. Alle haben noch das Etikett von D&K, sind also identifizierbar. Ohne entsprechenden Kassenbon, den ich nicht mehr finde, erkennt das Unternehmen keine Reklamation an. Das ist sehr bemerkenswert und so etwas habe ich noch nicht erlebt. Die Artikel werde ich weiterhin auf meinen Tisch bringen und die entsprechende Geschichte dazu erzählen. Tolle Werbung für dieses Unternehmen!!!
Dille en Kamille staat bekend om het…
Dille en Kamille staat bekend om het aardige personeel! Maar vandaag in Alkmaar erg chagrijnige vrouw achter de toonbank. Ik ging niet vrolijk de deur uit.
Pflanzen Mangelhaft
Pflanzen halten einen Monat selbst nach ordentlicher Pflege. Wir haben jetzt bereits fast 10 Pflanzen gekauft. Keine hat überlebt. Selbst im Bauhaus gibt es bessere. Auf Rückmeldung wurde mir gesagt ich hätte Pech. Sorry ganz schlechte Kundenzufriedenheit bei solch einem Service. Wir kaufen nicht mehr dort.
2 Edelstahl Backformen 15,5 und 20 cm VÖLLIG UNDICHT. Backofen versaut!
2 Edelstahl Backformen 15,5 und 20 cm bestellt. Bis zur ersten Anwendung dauerte es paar Wochen, aber dann musste ich feststellen, dass beide völlig undicht sind. Der Kuchenteig lief auf den Backofenboden und brannte dran fest. Die Reinigung dauerte 2 Stunden. Habe der Firma gleich gestern geschrieben mit einem Video wie Wasser aus den Formen läuft. Nun kam die Antwort auf meine Beschwerde: da die Edelstahlformen nicht (Wasser)dicht seien, soll ich dadrin festeren Teig backen, oder Packpapier zwischen Boden und Rand klemmen. Die Formen seien prima zu nutzen, der Fehler liegt also bei mir. Mein Teig war mitnichten flüssig, und das Tropfen begann erst im Backofen, wo jeder Teig erstmal durch die Hitze weicher wird.
Die Antwort finde ich unsachlich, und sie dient nur zum Abwimmeln. Bin aber aus Schaden klug geworden, meine nächsten Edelstahlformen habe ich schon bei Anbietern bestellt, von denen ich weiß, dass Beanstandungen und Rücksendungen reibungslos funktionieren.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.