Vi fik hele vejen, - fra de første overvejelser til den endelige beslutning om køb-, meget behagelig og kompetent vejledning. Stedet signalerer kvalitet, og man føler sig som kunde i trygge hænder. Vi... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

If product is in stock, we ship within 24 hours!
Engmarken 22, 8220, Brabrand, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Afhentning samme dag som jeg bestilte. Det fungerede rigtig fint.
Venlig og hjælpsom ekspedient. Returretten er ærgerlig. Og desværre var klaverets laminat sat meget grimt på med flappede ender - fristende for et barn at hive og pille i. Klaveret spiller som det skal også her på anden dagen.

Besvarelse fra Digitalpiano.com
Købt mit professionelle Yamaha keyboard samt en del ekstraudstyr her. Stort udvalg, rimelige priser og hurtig levering. Alt spiller her 😊
Venlig og kompetent betjening.
Jeg kunne få de materialer, som jeg stod og manglede.
Alt i alt en rar fornemmelse.
Jeg købte et nord stage 4 keyboard
Med engels- tysk - fransk manual
Da dette produkt er svensk undrer det mig at manualen ikke er på dansk/ svensk , det er for dårligt mvh Per Danry

Besvarelse fra Digitalpiano.com
Meget fint klaver, er meget tilfreds. Er bare ikke tilfreds med leverance muligheder. I tilbyder kun leverance til kantsten eller leverance med opsamling.

Besvarelse fra Digitalpiano.com
Fin vare, og til den bedste pris.- Bedste anbefalinger herfra.
Jeg blev straks mødt af en venlig og imødekommende medarbejder, som hurtigt fik gjort mig opmærksom på, hvordan og hvornår jeg kunne forvente at det valgte klaver kunne leveres på min adresse. Det kom præcis og båret op på 2. sal.
Prøverummet er en stor hjælp når man skal bestemme sig.
Levede op til alle forventninger. God information, fleksibel levering og godt produkt.
Gode showrooms med stort udvalg af digitale klaverer, så man kan afprøve klavererne inden bestilling. God hjemmeside, ok priser og hjælpsomt personale. Vi er meget tilfredse med vores køb og købsoplevelse.
Vi havde en god og professionel oplevelse i Showroom, hvor vi prøvede mange klaverer inden vi fandt det helt rigtige. De udregnede dagens pris baseret på internettets konkurrencedygtige pris, hvilket sparede os næste 1.500 kr. Levering og alt andet fungerede også rigtig godt.