DHZ STORE Anmeldelser 16

2,7

Under middel

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!
Ik was op zoek naar een messing kruisprofiel en kwam bij dhzstore terecht. Op het eerste zicht allemaal in orde en goede service, tot ik er omging in het afhaalpunt… Wat eerst 75€ zou kostten, bleek ineens 112€! Omdat ik er helemaal vanuit België omkwam en het dus waarschijnlijk iets exclusief was dachten deze oplichters: we vragen er wat meer voor… Ik confronteerde hun met de online prijzen en ik zag aan de man zijn gezicht dat er iets niet klopte, toen kon er opeens 10€ vanaf… Dit zegt genoeg, niet?

14. marts 2026

Uitstekende kwaliteit / levering

dhzstore levert ontzettend goeie kwaliteit en geeft veel positieve aandacht aan verpakkingsbenodigdheden.

De levering is ook zeer snel en duidelijk te volgen.

dhzstore is zeker een betrouwbaar/kwalitatief/snel leverbaar bedrijf.

15. juni 2024

Prima ervaring.

Website erg duidelijk met een breed assortiment.
Het bestelde product voldoet volledig aan mijn verwachting.
De verpakking van mijn bestelling was heel erg degelijk en goed verzorgt.
Hier zal ik zeker vaker bestellen.

9. februar 2024

Koperen staaf

Ik had een koperen staaf gekocht die goed is aangekomen. De verpakking is super stevig dus zaten er geen beschadigingen op. Er was wel 1 minpunt, ze sturen geen bevestigingsmailtje zodat je weet dat het product eraan komt. Voor de rest top!

28. november 2023

Super!

Ik ben pas begonnen met ballonendecoraties bij mensen thuis. Ik was opzoek naar aluminium buizen voor ballonen frames. Heel veel plekken kon ik niet vinden wat ik zocht. Na 1 keer mailcontact met DHZ STORE, konden ze mij gelijk helpen en waren zeer behulpzaam. Ze hadden zelf geregeld dat ik de buizen na mijn vakantie pas kon ontvangen en het kwam ook vroeg aan. Ook was het zeer goed ingepakt. Echt een topservice! Ik zal zeker bij hun blijven bestellen!

14. juni 2023

Onberispelijk

Heb er messing, aluminium en automatenstaal gekocht voor draaiwerk. Overzichtelijke website, goede prijzen, snelle levering en degelijke verpakking.

16. marts 2023

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Heeft verrassende onderdelen te koop.
Ik had een aantal voor transport fragile profielen bestelt en ze werden door DHZ store zeer goed en stevig verpakt. Top goede service

21. august 2022

Kan niet beter

Alles perfect. Goede prijs, goede kwaliteit en snel geleverd. Heel goed beschermd tegen schade tijdens bezorging. Kan niet beter.

4. februar 2022

Er dette din virksomhed?