De Voordeelmarkt Anmeldelser 2.305

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Pakje met 1 pot is al dagen onderweg tussen depots van post nl... terwijl andere duurdere zaken gewoon aan de deur afgezet worden is mijn pot verf nog steeds niet geleverd en zal deze op een postpunt... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

bestelling werd snel geleverd (1 werkdag) goede A merk verf voor een zeer scherpe prijs goed verpakt in bubbel folie en kartonnen doos (incl roerhout) maar helaas PostNL bezorging waardeloos, ja ze... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De website vertoont een aantal fouten, het kiezen van een toevoeging in de lak loopt volledig dood, het betreffende artikel was daardoor onmogelijk te bestellen, zelfs niet door een medewerker. Je mag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorige week hier geweest en super goed en klantvriendelijk geholpen door een dame waarvan ik de naam kwijt ben (rode haren). Goed advies gekregen! Helaas waren de andere medewerkers aan het koffiele... Se mere

Virksomhedsoplysninger

6. Leverandør af træ- og laminatgulve

Om De Voordeelmarkt

Skrevet af virksomheden

De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.

De beste verf voor de laagste prijs slogan

Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.

De Voordeelmarkt - De beste verf voor de laagste prijs!

Skrevet af virksomheden

Wij maken van ons voordeel graag jouw voordeel!
De Voordeelmarkt is dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Snelle correcte verzending

Snelle correcte verzending van 3x1 liter verf van "History". Heel voordelig ! Zeer tevreden, top !

28. august 2025

ChatGPT zei:

Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met de snelle en correcte verzending én de voordelige prijs. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt , scherp geprijsd.

1. september 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, goede verpakking en scherpe prijzen. We staan altijd voor u klaar!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Verf besteld op 02 september

Verf besteld op 02 september, levering bevestigd door postnl op 09 september.
Diverse malen navraag gedaan bij voordeelmarkt maar de klantenservice stuurt track en trace en sluit de ticket. Elke keer als je deze opent om aan te geven dat de vraag niet beantwoord is sluiten ze hem weer zonder commentaar. Voor mij eens maar nooit meer. Helaas kunnen we niet verder

2. september 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Wim,

Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet naar wens was. Onze excuses voor het ongemak en het gebrek aan duidelijke communicatie rondom uw bestelling.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer vragen niet goed worden beantwoord. We nemen dit serieus en gaan dit intern bespreken om herhaling te voorkomen.

Mocht u nog openstaande vragen hebben of willen we dit graag alsnog voor u oplossen? Dan horen we dat graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie prijzen en snelle bezorging.

In de toekomst mijn winkel dat staat vast!

Wat een mooie review – dank u wel! 😊
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en snelle levering. Geweldig dat we uw vaste winkel mogen zijn in de toekomst!

Tot de volgende bestelling!

netjes verpakt

netjes verpakt

Bedankt voor uw reactie! 😊
Goed om te horen dat alles netjes verpakt is aangekomen. We doen ons best om uw bestelling veilig en verzorgd te leveren.

Goede prijs en netjes en snel

Goede prijs en netjes en snel
Afgeleverd

Bedankt voor uw positieve reactie! 😊
Fijn dat u tevreden bent over de prijs en de snelle, nette levering. We waarderen het dat u voor ons heeft gekozen!

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering, kortom prima.

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! 😊
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze website en de snelle levering. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling.

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie reactie! 😊
Fijn dat de prijs en de kwaliteit van de verf naar wens waren. Daar doen we het voor!

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Wat fijn om te horen, dank voor uw reactie! 😊
We wensen u veel succes (en plezier) met de verfklus. Graag tot een volgende keer!

Netjes en snel

Netjes en snel geleverd

23. august 2025

Bedankt voor uw positieve reactie! 😊
Fijn om te horen dat alles netjes en snel is geleverd. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

everything ok

everything was delivered and i am happy with the services

23. august 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Great to hear that — thank you for your kind message! 😊
We're glad everything was delivered correctly and that you're happy with our service.

If you ever need anything else, we're here to help.
Enjoy your purchase!

Best regards,

Eindelijk voor elkaar!

Eindelijk voor elkaar!
Levertijd en adres klopte weer met wat verwacht was. Gelukkig lijkt dit bedrijf de boel weer op orde te hebben. De afgelopen 1,5 jaar leek het een chaos maar nu lijkt het weer voor elkaar. Wat altijd wel klopte was de goede verpakking. Helaas was dat nu net niet het geval. 2 bussen op elkaar waarvan de bovenste (kleinere) niet beschermd was. Deuk aan zijkant en knik bij deksel. Geluk was dat de onbeschermde deksel er niet is afgegaan. Was anders wel bende geworden met palenzwart. Denk weer aan de verpakking en ga zo door!

29. august 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en fijn om te horen dat de levering en het adres nu weer helemaal klopten zoals verwacht. We waarderen het enorm dat u, ondanks eerdere ervaringen, opnieuw bij ons heeft besteld!

Ook bedankt voor uw scherpe oog en eerlijke feedback over de verpakking. We nemen uw opmerking over de bescherming van de blikken serieus en gaan dit direct bespreken met ons logistieke team om herhaling te voorkomen. Gelukkig is het dit keer goed gegaan, maar uiteraard willen we risico’s op lekkage of schade volledig uitsluiten.

We blijven werken aan verbetering en zijn blij dat u dit ook merkt.

Groetjes,

Snelle service

29. august 2025

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service. We waarderen uw feedback en hopen u graag opnieuw van dienst te zijn.

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en onze scherpe prijzen. We stellen uw feedback zeer op prijs en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Snel en goedkoop

Het proces verliep erg snel.
Duidelijke communicatie.
Top

20. august 2025

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat het proces snel en duidelijk verliep, en dat u tevreden bent over onze scherpe prijzen. We waarderen uw feedback en zien u graag terug.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima product. Snel gestuurd, snel ontvangen

21. august 2025

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de snelle levering. We waarderen uw feedback en hopen u graag opnieuw van dienst te zijn.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bestelling vlot verwerkt en snel geleverd

Bestelling vlotverwerkt en snel geleverd

Bedankt voor uw positieve review!

Goed om te horen dat uw bestelling vlot is verwerkt en snel geleverd. We stellen uw feedback zeer op prijs en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Teleurstellende levering van verf

Ik heb een pot verf besteld, maar die bleek helaas niet goed afgesloten te zijn óf is tijdens het bezorgen gevallen. In plaats van dat de verf retour werd gestuurd (zoals ook op het etiket stond: moet retour naar de Voordeelmarkt), is de pot gewoon opnieuw ingepakt en alsnog bij mij afgeleverd. Resultaat: een beschadigde verpakking en een product waar ik voorlopig niks mee kan. Erg teleurstellend, want hierdoor kan ik mijn verfklus niet afmaken. Ik hoop dat dit netjes opgelost wordt, maar tot nu toe ben ik absoluut niet tevreden.

27. august 2025

Bedankt voor uw review.

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren met de beschadigde verfpot. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een product in deze staat bij u wordt afgeleverd, en wij begrijpen dat dit vervelend is, zeker wanneer dit uw klus vertraagt.

Wij willen dit graag zo spoedig mogelijk voor u oplossen. Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice? Zij kunnen samen met u bekijken welke mogelijkheden er zijn om dit probleem naar tevredenheid op te lossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat de verf snel en op kleur geleverd is. We waarderen uw feedback en hopen u graag weer van dienst te zijn.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.