De Voordeelmarkt Anmeldelser 2.305

4,3

Pakje met 1 pot is al dagen onderweg tussen depots van post nl... terwijl andere duurdere zaken gewoon aan de deur afgezet worden is mijn pot verf nog steeds niet geleverd en zal deze op een postpunt... Se mere

bestelling werd snel geleverd (1 werkdag) goede A merk verf voor een zeer scherpe prijs goed verpakt in bubbel folie en kartonnen doos (incl roerhout) maar helaas PostNL bezorging waardeloos, ja ze... Se mere

Vorige week hier geweest en super goed en klantvriendelijk geholpen door een dame waarvan ik de naam kwijt ben (rode haren). Goed advies gekregen! Helaas waren de andere medewerkers aan het koffiele... Se mere

1. Farvehandel
  2. Gør det selv-butik
  3. Marked for byggematerialer
  4. Producent af maling
  5. Tapetbutik
  6. Leverandør af træ- og laminatgulve

Om De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.

De beste verf voor de laagste prijs slogan

Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.

De Voordeelmarkt - De beste verf voor de laagste prijs!

Wij maken van ons voordeel graag jouw voordeel!
De Voordeelmarkt is dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten.

4,3

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Foutje snel goed gemaakt

Ik had Bokwielen besteld en deze werden in de drukke kersttijd na één dag al bezorgd. Een minpuntje was dat twee van de vier waren gebruikt (en licht defect). Ik belde hierover en kreeg per ommegaande twee nieuwe. Volgende dag geleverd. Super service.

27. december 2025

Eerlijk is eerlijk, was eerst geïrriteerd

Eerlijk is eerlijk, ik was flink geïrriteerd toen ik na mijn bestelling niks meer hoorde, geen bevestigingsmail en via het mailadres wat bij PayPal stond niemand te bereiken, want met vakantie. En toen kreeg ik Madelon te pakken van de klantenservice en zij maakte alles helemaal goed. Hele lieve rustige meid die alles op alles heeft gezet om mijn bestelling goed door te zetten, controleerde alles goed en was scherp toen ze een foutje van mijn kant zag en belde later nog terug om te checken of de kleur klopte met wat ik ook echt wilde hebben voor ze ging mengen. Pareltje die ze mogen koesteren. Dankjewel Madelon, door jou zal ik zeker nog eens bij jullie bestellen, heb vandaag, 1 dag na ons contact, alles netjes ontvangen. Je bent een topper!

29. december 2025

Perfecte telefonische support

De website vertoont een aantal fouten, het kiezen van een toevoeging in de lak loopt volledig dood, het betreffende artikel was daardoor onmogelijk te bestellen, zelfs niet door een medewerker. Je mag er vanuit gaan dat dergelijke onvolledigheden worden opgelost, want dit kost ze geld. De telefonische support (Martha) was perfect, daar valt niets aan te verbeteren. Alles is naar tevredenheid afgehandeld, mijn bestelling had geen haast, echter binnen 24 had ik het in huis! Hier kom ik terug.

28. november 2025

Voordeelmarkt Apeldoorn: geweldige service

Bij de Voordeelmarkt Apeldoorn had ik transparante lak gekocht, maar die bleek melkwit te zijn en liet lichte plekken achter op het hout. Verkoper Johan heeft dit keurig opgelost. Hij nam het blik terug en gaf gratis een kleurloze lak mee. Dat is geweldige service!

3. december 2025