Pakje met 1 pot is al dagen onderweg tussen depots van post nl... terwijl andere duurdere zaken gewoon aan de deur afgezet worden is mijn pot verf nog steeds niet geleverd en zal deze op een postpunt... Se mere
bestelling werd snel geleverd (1 werkdag) goede A merk verf voor een zeer scherpe prijs goed verpakt in bubbel folie en kartonnen doos (incl roerhout) maar helaas PostNL bezorging waardeloos, ja ze... Se mere
De website vertoont een aantal fouten, het kiezen van een toevoeging in de lak loopt volledig dood, het betreffende artikel was daardoor onmogelijk te bestellen, zelfs niet door een medewerker. Je mag... Se mere
Vorige week hier geweest en super goed en klantvriendelijk geholpen door een dame waarvan ik de naam kwijt ben (rode haren). Goed advies gekregen! Helaas waren de andere medewerkers aan het koffiele... Se mere
De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.
Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.

Van den Bergsweg 3, 7442 CK, Nijverdal, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Besvarelse fra De Voordeelmarkt
Levering niet op tijd. En ook geen zicht op wanneer het dan wel geleverd wordt. Track and trace werkt namelijk ook niet.

Besvarelse fra De Voordeelmarkt
Probleem zeer goed opgelost door klantenservice, dikke pluim.

Besvarelse fra De Voordeelmarkt
PostNl had de bestelling kwijt gemaakt en de Voordeelmarkt maakte er geen probleem van en verstuurde de bestelling op nieuw en draagt daarbij de kosten. Netjes en snel opgelost.
Dank je wel...

Besvarelse fra De Voordeelmarkt
Verkeerde producten geleverd, afstandelijke retourprocedure.

Besvarelse fra De Voordeelmarkt
Prijs/aanbieding was goed. Info na bestellen ontbrak volledig

Besvarelse fra De Voordeelmarkt
uitstekende communicatie, probleem oplossing, en snel alternatief geleverd

Besvarelse fra De Voordeelmarkt
Vlak na mijn bestelling werd ik gebeld dat door een magazijnmedewerker dat mijn bestelling zeker geleverd zou worden voor de gewenste datum. Zoals ik hoopte in mijn opmerking tijdens de bestelling. Hoe attent?