De Voordeelmarkt Anmeldelser 2.305

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Pakje met 1 pot is al dagen onderweg tussen depots van post nl... terwijl andere duurdere zaken gewoon aan de deur afgezet worden is mijn pot verf nog steeds niet geleverd en zal deze op een postpunt... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

bestelling werd snel geleverd (1 werkdag) goede A merk verf voor een zeer scherpe prijs goed verpakt in bubbel folie en kartonnen doos (incl roerhout) maar helaas PostNL bezorging waardeloos, ja ze... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De website vertoont een aantal fouten, het kiezen van een toevoeging in de lak loopt volledig dood, het betreffende artikel was daardoor onmogelijk te bestellen, zelfs niet door een medewerker. Je mag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorige week hier geweest en super goed en klantvriendelijk geholpen door een dame waarvan ik de naam kwijt ben (rode haren). Goed advies gekregen! Helaas waren de andere medewerkers aan het koffiele... Se mere

Virksomhedsoplysninger

6. Leverandør af træ- og laminatgulve

Om De Voordeelmarkt

Skrevet af virksomheden

De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.

De beste verf voor de laagste prijs slogan

Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.

De Voordeelmarkt - De beste verf voor de laagste prijs!

Skrevet af virksomheden

Wij maken van ons voordeel graag jouw voordeel!
De Voordeelmarkt is dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede keuze en service voor een goede…

Goede keuze en service voor een goede prijs

20. august 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je tevreden bent over ons assortiment, onze service én de prijs. We hopen je snel weer terug te zien!

Alles correct afgehandeld

Alles correct afgehandeld, geen problemen ondervonden 👍👍👍

20. august 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor je fijne feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer!

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen – bedankt voor je mooie woorden! We staan altijd voor je klaar.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De verwerking van de order duurde iets…

De verwerking van de order duurde iets langer dan verwacht, maar toch dezelfde week de bestelling binnengekregen. In 2 zendingen, maar dat maakte voor mij niet uit.

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor je review en je geduld! Fijn om te horen dat je de bestelling alsnog binnen dezelfde week hebt ontvangen. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te verwerken, en nemen je feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren. Veel plezier met je aankoop!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakket kwam niet klantenservice bleef…

Pakket kwam niet klantenservice bleef beweren van wel en ik van niet en wat bleek ze hebben hem.intern naar hun hoofdkantoor verstuurt na een hoop gedoe hebben ze hem wel naar me toe gestuurt hele tijd later maar een excuus oid nee hoor!
Wel nette prijzen maar dit accefietje vond ik echt slordig!

12. juli 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Dank je wel voor je eerlijke feedback.

Wat vervelend om te horen dat de levering niet soepel is verlopen en dat er verwarring was over waar het pakket zich bevond. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend moet zijn geweest — zeker als je het product dringend nodig had. We hadden dit duidelijker moeten communiceren én natuurlijk een excuus moeten aanbieden, dat spijt ons.

Fijn om te lezen dat je onze prijzen wel als netjes ervaart. We nemen je ervaring serieus en gebruiken dit soort signalen om onze service te verbeteren.

Hopelijk mogen we je in de toekomst weer wél soepel en snel helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer snelle levering en prijs is…

Zeer snelle levering en prijs is natuurlijk super laag.

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u blij bent met de snelle levering en onze scherpe prijzen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voordelige prijzen en Super snelle…

Voordelige prijzen en Super snelle levering

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw positieve reactie!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze voordelige prijzen en snelle levering.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

veel betaalmogelijkheden en snelle…

veel betaalmogelijkheden en snelle levering in goede verpakking

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw positieve review!
Fijn dat u tevreden bent over de betaalmogelijkheden en de snelle, nette levering.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Had een bestelling gedaan voor 2x500 cl…

Had een bestelling gedaan voor 2x500 cl verf, maar kreeg maar 1 bakje.
De verzending was dus niet goed.
Is beloofd dat ik het andere bakje nagestuurd krijg.
Ben blij dat men het snel corrigeert.

14. august 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak.
Fijn dat het nagezonden wordt, we zorgen ervoor dat u snel het ontbrekende bakje ontvangt. Mocht u verder nog vragen hebben, laat het gerust weten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kwaliteitsverf voor een concurrende prijs

Sikkens Rubol XD voor een concurrende prijs en super snel geleverd
Een DIKKE PLUIM👍

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review!
Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze kwaliteitsverf, concurrerende prijzen en snelle levering. Die dikke pluim maken we graag over! 👍

Snel/kwaliteit en de goedkoopste

Na telefonisch contact is de verf meteen verstuurd zodat we verder konden. EN ze waren ook nog eens goedkoper.

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn dat we snel konden schakelen en dat u ook nog eens profiteerde van onze scherpe prijzen. We helpen u graag weer!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Besteld betaald en dan hoor je lange…

Besteld betaald en dan hoor je lange tijd helemaal niets...

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw bericht en onze excuses dat u na uw bestelling en betaling lange tijd niets meer van ons heeft gehoord. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.
Kunt u ons alstublieft uw ordernummer mailen naar klantenservice@devoordeelmarkt.nl? Dan kijken we direct met u mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Inhoud van verfblik was niet goed

Inhoud van een Verfblik was niet goed.
Na reclamatie via de site, de volgende dag reactie en zonder "bewijs" te hebben verstuurd, hebben ze de verf vergoed. Superservice!!

14. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Wat fijn om te horen dat onze service u zo goed heeft geholpen!
We vinden het belangrijk om snel en klantvriendelijk te handelen, ook bij onverwachte situaties. Bedankt voor uw positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijkheid en uitgebreide website.
Snelle levering.
Prijstechnisch aantrekkelijk.
Erg blij mee.

2. august 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, website, snelle levering én prijzen. We helpen u graag weer!

Prima winkel

Ruim assortiment

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat ons ruime assortiment u bevalt. We hopen u snel weer te mogen helpen.

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering

7. august 2025

Bedankt voor uw review!
Fijn dat de levering snel was.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Heb een bestelling geplaatst

Heb een bestelling geplaatst. Kreeg een track en trace code, dus zou klaar zijn voor verzending.
Krijg ik een dag later een mail, dat het product niet meer leverbaar is.
Dat terwijl het de volgende dag belooft was voor levering.
Zou niet gauw weer kijken op de website, weinig vertrouwen in.

14. juli 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw bericht en onze excuses dat uw bestelling niet geleverd kon worden terwijl er al een track & trace code was verzonden. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is en uw vertrouwen schaadt. Dit is niet de ervaring die wij willen bieden.
Kunt u ons alstublieft uw ordernummer mailen naar klantenservice@devoordeelmarkt.nl? Dan kijken we direct met u mee en bespreken we hoe we dit voor u kunnen oplossen.

Ok met vertraging

Prijs en producten zijn goed. Verfpotten zijn goed verpakt. Op de website geeft men aan, voor 12.00 uur besteld op werkdagen , de volgende dag geleverd. Nadat ik op zondag besteld had en woensdag nog geen bericht had ontvangen, gebeld, excuses voor de vertraging en pakket zou direct worden verstuurd, dit is netjes nagekomen. Helaas geen bericht van Voordeelmarkt of PostNL. Dus PostNL stond plots voor de deur.

7. august 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw uitgebreide feedback en fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, producten en verpakking. Onze excuses voor de vertraging in de levering en het ontbreken van communicatie hierover. We begrijpen dat het vervelend is als er onverwachts wordt bezorgd. We nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie richting klanten en met PostNL verder te verbeteren.

Direct goed

Direct, vakkundig geholpen.

11. august 2025

Besvarelse fra De Voordeelmarkt

Dank voor uw mooie reactie!
We vinden het fijn dat u direct en vakkundig bent geholpen.

De Voordeelmarkt

Læs mere om andre typer anmeldelser.