Ruim aanbod, snelle levering en goede prijs. Snelle reactie van de support i.v.m. wat vragen over een draaiknopcilinder. Een ander artikel in mijn bestelling was beschadigd, maar binnen enkele da... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een top service, zeer onder de indruk! Bestelling was goed, maar niet helemaal wat ik had verwacht, dus contact opgenomen met Robert-Jan. Probleem uitgelegd en vervolgens is deurklink24 succesvo... Se mere
Wat een geweldige hulpvaardigheid van dit bedrijf. In mijn nieuwe huis waren douche- en toiletsluitingen geïnstalleerd, welke niet pasten in het slot. Deurklink24 is het enige bedrijf dat verloophulsj... Se mere
Mooie zwarte deurklinken besteld de Eliot Tokio serie, alles netjes verpakt compleet met montage materiaal en snelle verzending. Had bij de set voor de wc deur een probleem met de stift voor het wc sl... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Impact 71b, 6921RZ, Duiven, Holland
- +31 (0)316 254339
- info@deurklink24.nl
- deurklink24.nl
Deurklink24 heeft een fantastische…
Deurklink24 heeft een fantastische service. Je kunt er met al je vragen terecht. Is er iets niet goed wordt het gelijk geregeld en de volgende dag thuis bezorgd.
Goede service, heel vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk, behulpzaam, komt afspraken na. Mooie producten.
Kortom: ik raad dit bedrijf aan!
Mooie en kwaliteit deurklinkers
Voor de renovatie van mijn vorige woning de mooie deurklinkers van deurklink24.nl geïnstalleerd en nu ook weer met de renovatie van ons nieuwe woning dezelfde deurklinkers gekocht. Stevige kwaliteit, gemakkelijk te monteren. Zien er super chique uit. Bij vragen zijn ze altijd bereikbaar en leggen geduldig uit hoe of wat. Fijne webwinkel.
Supergoede service!!
Wat een ontzettend fijn bedrijf! Ik had hier al een tijdje terug deurklinken besteld en kwam er maar niet aan toe om ze te installeren. Na ruim een jaar kwam ik er achter dat het niet lukte- ze hebben toen direct vervangende schroeven kosteloos toegezonden. Ik blijk nu voor het toilet een verkeerde maat besteld te hebben en ik ben meteen weer zeer snel en vriendelijk geholpen. Ik ben erg onder de indruk!
Top webwinkel
Scherpe prijzen, snelle levering, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Zeer betrouwbaar
Dit is nu weer eens zo een betrouwbare webwinkel bedrijf met het motto klant is keizer. Via de mail mijn vragen heel snel en (technisch) correct beantwoord. Daarna alles keurig gratis en binnen twee dagen netjes bezorgd.
Bestel gerust zonder zorgen bij deurklink24 !
Sjapoo
Lex W.
Heel blij met de kwaliteit en dat voor…
Heel blij met de kwaliteit en dat voor een zeer schappelijke prijs! Ik had het ook nog binnen 1 dag na bestellen binnen.. Lekker bezig jongens 💪🏻💪🏻
Fantastische kwaliteit
De levering, de kwaliteit en de verpakkingswijze waren alle van TOP niveau.
Het bestelproces gaat zeer eenvoudig, er zit een zeer handig en duidelijke handleiding bij, evenals een GRATIS waterpasje en een setje EXTRA bevestigingsschroeven.
Service
Super service,door eigen fout verkeerd product besteld en dezelfde dag nog op mail gereageerd,had eerdere reviews beken en bij deze positieve reviews kan ik me bij aansluiten,super.
Producten zijn top en er is veel zorg…
Producten zijn top en er is veel zorg besteed aan de transportverpakking. De vervoerder was erg onzorgvuldig maar uiteindelijk is het prima opgelost.
Dat ik een reactie kreeg van Deurklink 24 als antwoord op mijn mail op zaterdag en zondag past in het plaatje van 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Top service
Heb voor mijn hele huis nieuwe deurklinken besteld maar had blijkbaar niet alle maten goed bekeken. Na heel fijn telefonisch contact zeer goed begeleid en geholpen. Kon wat ik fout had besteld terugsturen en de goede klinken waren er de volgende dag al. Zeer professioneel, meedenkend en een zeldzaam perfecte service. Dank je wel.
Goed bedrijf
Ik heb een Klink smart one zwart
Ik heb een Klink smart one in zwart . Optisch - wel mooi . De finger afdruk doet 4 van 10 keer . Getawey om op afstand te ontgrendelen moet elke dag reset worden . Anders moest de bereik . Hoe ? Dat weet ik helemaal niet niet . Maar de grootste probleem is als moet het binnen kruk van links draaien naar rechts draaien deur opgedraaien worden . Echte drama . Er is een viertje, die gaat los en kun niet meer zijn plek terug . Was ik paar uurtjes daar mee bezig . Twee van de kruken waren stuc door te proberen in originele staat terug te doen .
Topservice
Ik ben onder de indruk van de service van dit bedrijf. Ik moest bij een badkamerdeur de sluiting vervangen. Ik dacht ik bel eerst voordat ik het verkeerde losmaak. De persoon die de telefoon opnam kon mij gelijk uitleggen wat ik wel en niet moest doen. Het tangetje, om de borgring te verwijderen en te plaatsen werd gelijk kosteloos verzonden en had ik de volgende dag is huis. Dit is werkelijk uniek.
Top, gewoon top.
Nooit eerder een bedrijf meegemaakt met zo’n topservice! In augustus deurklinken besteld en er nu pas aan toe gekomen om de badkamer en WC deurklinken te vervangen, en er dan dus pas achter komen dat je een hele verkeerde maat hebt besteld.
Een mailtje gestuurd en gevraagd naar de mogelijkheden, retourneren was geen enkel probleem ondanks de verstreken termijn. Ook werd in de mail nuttige informatie gegeven over hoe erachter te komen welke maat dan wel goed zou zijn voor onze deuren. Dat bleek een maat te zijn die niet op voorraad was, maar zonder problemen op maat gemaakt kon worden.
Ik schrok nogal toen ik de nieuwe factuur zag, had er geen rekening mee gehouden dat ik dan niet de standaard prijs zou betalen maar een meerprijs voor maatwerk. Dit aangegeven in de mail en direct reactie dat ze dit beide waren vergeten te melden in alle mails, dus mocht ik alsnog de standaardprijs betalen! Nou, dat noem ik nog eens service, echt geweldig.
Bijzonder vriendelijke mensen en heel snel reactie op iedere mail.
Dit bedrijf verdient echt een dikke pluim!
Echt een geweldige service
Echt een geweldige service. Ik had een mooie set deurklinken gekocht. Voor 1 deurklink achteraf niet de goede maat besteld (2 mm verschil) waardoor het bijgeleverde verloopstukje van het wc slot niet paste. Nadat ik een mail gestuurd had met de vraag of hier nog een andere oplossing voor was kreeg ik een vriendelijke en uitgebreide mail met uitleg terug (mbt verschillende maten uit verschillende jaartallen.) Ik kreeg geheel kosteloos 2 passende verloopstukjes opgestuurd. Deze vriendelijke man heeft verstand van zaken en denkt mee in oplossingen. Deze webshop is dan ook met recht een absoluut een aanrader!
Super service Deuklink 24
Zeer positieve ervaring met deurklink24.nl. Mijn meer dan 2 jaar oude deurklinken functioneerden niet meer perfect, contact opgenomen met het bedrijf, dezelfde deurklinken waren niet meer leverbaar, kreeg binnen een paar dagen kosteloos nieuwe van een vergelijkbare prijs toegezonden.
Had elk bedrijf maar zo'n goede service.
Geweldige service
Geweldige service. Fijn persoonlijk contact en als klant werd ik goed geïnformeerd over de status van mijn order.
Ik adviseer iedereen om hier eerst een kijkje te nemen ipv de grote bouwmarkten/winkels.
Een echte aanrader!
Wat een geweldige service!
Wat een geweldige service biedt dit bedrijf. Tweemaal door mijn eigen schuld nieuwe onderdelen nodig en Deurklink24 stuurde ze nog dezelfde dag kosteloos op. En de deurklinken zijn prachtig!
Op zondag een nieuwe deurklink besteld
Op zondag een nieuwe deurklink besteld, dinsdag al in huis. Erg snel geleverd echter het schild was beschadigd. Heb gelijk contact opgenomen met deurklink24.nl en hun foto’s gemaild. Ik kreeg een uiterst vriendelijke heer aan de telefoon en hij gaf aan dit erg vervelend te vinden en heeft mij diezelfde avond een nieuwe set toegestuurd, die kreeg ik woensdag en vandaag donderdag heb ik de set gemonteerd op de deur. Alles was perfect en nogmaals complimenten aan de leverancier. Wat een klasse service. Ga zo door zou ik zeggen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.