Ruim aanbod, snelle levering en goede prijs. Snelle reactie van de support i.v.m. wat vragen over een draaiknopcilinder. Een ander artikel in mijn bestelling was beschadigd, maar binnen enkele da... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een top service, zeer onder de indruk! Bestelling was goed, maar niet helemaal wat ik had verwacht, dus contact opgenomen met Robert-Jan. Probleem uitgelegd en vervolgens is deurklink24 succesvo... Se mere
Wat een geweldige hulpvaardigheid van dit bedrijf. In mijn nieuwe huis waren douche- en toiletsluitingen geïnstalleerd, welke niet pasten in het slot. Deurklink24 is het enige bedrijf dat verloophulsj... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Impact 71b, 6921RZ, Duiven, Holland
- +31 (0)316 254339
- info@deurklink24.nl
- deurklink24.nl
In de verhuizing vergeten we wel eens…
In de verhuizing vergeten we wel eens wat zoals het deurbeslag voor de meterkast. Schilder klaar dus geen deuraanpassing.... Deurklink24 denkt mee met de klant! Oplossing geregeld. Service een dikke tien! Bij dit bedrijf voelt men zich weer mens. Bij alle verhuisstress is dit een opkikker. Bedankt!
Uiterst vakkundig en vriendelijk…
Uiterst vakkundig en vriendelijk geholpen. Ik werd zelfs teruggebeld met de vraag of de bestelling wel klopte, want het kwam hem wat vreemd over; Hij had (uiteraard) helemaal gelijk. 2 Bestellingen gedaan, de eerste werd na 2 dagen geleverd, de tweede zelfs de volgende dag. Topwinkel, super service.
Uitmuntende Service
Uitmuntende service.
Zeer vriendelijke en behulpzame bedrijf.
Denkt en helpt mee.
We zijn zeer te spreken over Deurklink24.
Wat een top service!
Wat een top service!
Wij hebben 2 jaar geleden 15 deurklinken gekocht, welke onlangs enkele mankementen gaven. Contact opgenomen met deurklink 24. Robert-Jan heeft ons super vriendelijk te woord gestaan en heeft ervoor gezorgd dat alle deurklinken kostenloos zijn vervangen. Geweldig geregeld. Wij zijn zeer tevreden.
Een bedrijf dat voor service gaat!
Via bol.com het deurbeslag besteld tijdens onze verbouwing. We konden het deurbeslag zelf pas 3 maanden later gebruiken. Toen kwamen we er achter dat we de verkeerde maat hadden maar bij bol.com kon het niet meer retour. Dus ik heb rechtstreeks contact gezocht met Deurklink24 en de verkeerde maten konden worden omgeruild. Ook nog eens super behulpzaam om de juiste maat te vinden! Ik schrijf nooit een review maar dit kan een mens echt gelukkig maken.
Super service
Super service! Sowieso was de bestelling heel snel in huis, en de kwaliteit is erg goed. Met het plaatsen maakte ik een foutje; ik belde om een onderdeeltje bij te bestellen en kreeg deze de volgende dag nog eens geleverd, kosteloos!!!
Een hele warme douche voor dit bedrijf!!
Super service
Super service, hier kunnen een hoop bedrijven nog van leren. Wordt mee gedacht, oplossing aangeboden, snel gereageerd op mails!
Super bedrijf prima mee gedacht had oa…
Super bedrijf prima mee gedacht had oa een wc +deurklink besteld en kreeg de waarschuwing dat het een andere maat moest zijn ,deze maat is niet standaard en werd de blinde plaat op maat gemaakt en binnen twee dagen in mijn bezit .gemonteerd en zit helemaal fantastisch,ik koop niet elke week deurklinken maar als het zover is kom ik terug.
Topbedrijf!
Topbedrijf! 2x een bestelling gedaan. 2x ben ik uitermate tevreden over de snelheid van levering. Ook in probleemoplossing reageren ze adequaat, met recht krijgen ze van mij het predicaat 'topbedrijf'.
Bij de 2e bestelling, hadden ze mij een foutieve kleur van het slot geleverd. Bij telefonisch contact werd ik keurig en deskundig geholpen. De volgende dag had ik het juiste slot binnen! Wat een fantastische service! Dat is met recht een organisatie die klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. Een volgende keer bestel ik opnieuw bij hun.
Uitstekende service!
Ik heb hier een hele mooie Zwarte Sofia klink besteld met blind schild.
Klink is prachtig.
Helaas was de slotstift te groot en blinde schild aan de verkeerde kant van de deur.
Maar! 1 emailtje was genoeg om een video te krijgen om de draairichting aan te passen.
Plus ik kreeg een nieuwe slotstift die kleiner was en zelfs de speciale tang voor draaien van de draairichting.
Top service, ook hele aardige meneer die mij over de telefoon uitstekend geholpen heeft.
Mijn toekomst klinken bestel ik hier
Wat een fantastische service: aanrader om hier te kopen!
Wat een fantastische service. Snel antwoord op vragen (zelfs in het weekend!!). Hadden verkeerde klinken en konden die probleemloos omruilen. Een goede uitleg bij de bepaling van de juiste soort. En de mogelijkheid dat, als we het toch verkeerd hadden, ook deze te mogen ruilen.
Dat de klinken van fantastische kwaliteit zijn spreekt voor zich!
Deurklink set Eliot Tokio
Mooie zwarte deurklinken besteld de Eliot Tokio serie, alles netjes verpakt compleet met montage materiaal en snelle verzending. Had bij de set voor de wc deur een probleem met de stift voor het wc slot zat wat speling op, hierover een mail gestuurd s avonds en kreeg zelfs gelijk antwoord 😀. Gelijk de volgende dag hebben ze een andere aangepaste stift gestuurd en het probleem was snel opgelost. Super service top bedrijf 👍.
Een dikke pluim voor dit bedrijf!
Een dikke pluim voor dit bedrijf!
Goede prijs/Kwaliteit
Meedenkend personeel
Perfecte service
ECHT EEN AANRADER!!
Geweldige service en mooie degelijke…
Geweldige service en mooie degelijke hoogwaardige deurklinken. Deurklinken worden mooi verpakt en alle onderdelen zijn aanwezig waar zie je nog zoiets. Zijn goed bereikbaar en hebben service hoog in het vaandel staan.
Er is bij ons het eea misgegaan maar dat hebben ze echt fantastisch opgelost!! Bedankt Robert-Jan echt geweldig
Ik ben zeer tevreden over deurklink24
Goede betaalbare deurklinken
Goede betaalbare deurklinken, was 1 deurklink waar een schroefje niet goed vastdraaide, gebeld en super opgelost, had de dag erna al een andere goede deurklink in huis. Aanrader
Super deurbeslag van goede kwaliteit en…
Super deurbeslag van goede kwaliteit en een top service!
Alleen maar complimenten op de wijze…
Alleen maar complimenten op de wijze waarop op de klant wordt geholpen, ook tel. met de technische uitleg voor de bestelde materialen en de afhandeling van de eventuele retour zending. Klasse en gedegen materiaal.
Zeker een bedrijf wat ik zal aanbevelen bij mijn vrienden en kennissenkring ( gewoon top ).
Guus van Lenthe.
Zwarte Eliot deurklinken
Mooi product, snelle toezending een fantastische service! Heel erg blij met eenvoud & heldere uitleg die bij deurklinken komt een heldere een snelle communicatie! Complimenten!
SERVICE het woord wat ze niet kennen
Een 1 is nog teveel, ik heb hier 16 deurklinken besteld na 3 maanden al 5 kapot, ik mag ze terugsturen en zou dan nieuwe krijgen wel met bijbetaling van 12,95 terwijl de oude klinken 9,95 p stuk hebben gekost, jullie leveren troep en ik mag daar voor op draaien, ik wil gewoon nieuwe klinken.
Dus voor iedereen een waarschuwing koop hier GEEN deurklinken want service kennen ze hier niet, Troep leveren en je daarna nog proberen af te zetten.
SERVICE zoek het eens op wat dat betekend, kunnen jullie nog veel van leren daar bij Deurklink24.nl
fijn bedrijf met snelle verzending en…
fijn bedrijf met snelle verzending en kwalitatief goede en nette klinken voor een goede prijs
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.