Deurenexpress Anmeldelser

4,6

Fabrikant van de deur had een fout gemaakt en 3punts sluiting niet in de deur gemonteerd. Tevens brievenbus sleuf vergeten te frezen. Deur werd na overleg opgehaald en, na correctie, weer terug bezo... Se mere

Heb vier Svedex opdekdeuren bij Deurenexpress besteld. Het bestelproces verliep gemakkelijk en soepel. De afleverdatum kwam me uiteindelijk niet goed uit. Deurenexpress heeft de afleverdatum aangepa... Se mere

Ze hebben een groot assortiment en de deuren zijn eenvoudig te configureren op de website. We hadden deze deuren eerst voor de hal/garage/wc besteld en nu ook voor de bovenverdieping. Deze keer met... Se mere

Deuren waren snel in huis, netjes verpakt waardoor ze onbeschadigd aan kwamen. Montage van de opdek deur was simpel, binnenkort ga ik nog 3 deuren vervangen. Deze zullen ook via Deurenexpress geleve... Se mere

1. Dørbutik
  2. også i
  3. Dørlager

Bij Deurenexpress vindt u een uitgebreid assortiment aan deuren- en kozijnen. A-merken voor de allerscherpste prijzen. In onze fysieke showroom in Drachten bent u welkom om onze hoogwaardige deuren en kozijnen te komen bekijken. Onze binnen- en buitendeuren kunnen op maat worden gemaakt. Bij ons kunt u ook terecht voor persoonlijk advies. Voor een stijlvolle upgrade aan uw woonruimte of bedrijfspand bent u bij Deurenexpress aan het juiste adres!

Svarer typisk inden for 24 timer

Helemaal tevreden

Attente medewerkers die zelf na de bestelling meedenken. Snelle en goede levering. Zeer goede communicatie over de levering. Zou het iedereen aanraden

24. november 2025

Aanrader!!

De deuren zijn een week eerder geleverd dan de site op voorhand aangaf. Dit wisten we ruim op tijd.

Deuren zijn netjes binnen gezet, en bezorger was erg vriendelijk.

Deuren zijn van erg goede kwaliteit en in verhouding een stuk goedkoper dan bij andere bedrijven. Enorm blij mee!!

16. oktober 2025

Goede kwaliteit en vlotte bezorging

Akoestische wandpanelen werden vlot bezorgd en van te voren krijg je een update over het tijdsslot van de bezorging. De panelen waren netjes verpakt en in goede staat. We zijn er heel blij mee!

15. november 2025

SUPER TEVREDEN

Op 23 augustus bij Deurenexpress een Cando binnendeur besteld. Deze zou op 11 november bezorgd worden. Het inmeten heb ik in samenspraak met A ita van Deurenexpress zelf gedaan. En om maar met de deur in huis te vallen: keurig verpakt werd hij op de afgesproken dag afgeleverd en bleek exact met de opgegeven maten overeen te komen. Ook timmerman J.A.N (afbouw) heeft de deur de volgende dag vakkundig ingehangen.
Kortom, ik ben dik tevreden over de service van beide zaken. En dat, terwijl ik eerst twijfelde vanwege nogal wat negatieve reviews. Het blijkt maar weer dat je die soms met een korreltje zout moet nemen.
Adri van Reijen, Bergen op Zoom

12. november 2025

Scherpe prijzen en prima levering

Ik heb 3 hele mooie Svedex opdekdeuren besteld en deze zijn echt heel mooi. De chauffeur was er al heel vroeg en heeft ze netjes in de garage gezet. Volgend jaar ga ik de andere deuren ook vervangen en die ga ik ook weer bij deurenexpress bestellen.

4. november 2025

ten eerste een prachtige deur met een…

ten eerste een prachtige deur met een zeer goede prijs. Maar wat het meest prettige was, was dat je gewoon (een paar keer zelfs) kan bellen en dat er iemand opneemt en een antwoord heeft of terugbelt met een antwoord. Waar vindt je dat tegenwoordig nog?... geweldig

16. september 2025

vertraging en beschadigingen

Na een vertraging van 2(!) maanden heb ik deuren geleverd gekregen die allemaal beschadigd zijn. Garantie? Nee, want ik heb het na 48 uur pas gemeld terwijl duidelijk is dat de schade al was met de levering.

Bestel hier niet!

25. september 2025