Pakketje lekker snel en tijdig ontvangen, maar kwa gebruik? En toebehoren kwam ik er niet uit en heb 2x dat elastiekje heel goed gevoeld tegen me oor en was goed pijnlijk,

Het product werkt niet zo goed als ik gedacht had. Door de omschrijving kreeg ik een hogere verwachting dan de praktijk uit wees.

1. Kosmetikforretning

Gecertificeerde Facelift tapes van hoge kwaliteit die wel echt blijven plakken onder alle dagelijkse omstandigheden. Onze facelift tapes werken door het gladstrijken en opspannen van de huid, waardoor rimpels, waaronder fronsrimpels en kraaienpootjes, verminderen en soms zelfs volledig verdwijnen Ook zijn onze facelift tapes het goedkoopste mini facelift-alternatief zonder de hoge kosten en risico's van plastische chirurgie.

4,3

Ik ben niet echt onder de indruk

Ik ben niet echt onder de indruk. De papiertjes zouden meer de vorm van een neus kunnen hebben. En er zat bij het afhalen niets op het papiertje.

4. marts 2024

Hoi Bode,

Bedankt voor je eerlijke feedback over onze neusstrips. Het spijt ons enorm dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring.

We willen graag even checken of alle stappen goed zijn doorlopen, inclusief de handige tips die we meegeven:

1 Heb je de strip ongeveer 90 minuten laten zitten? Perfecte tijd voor een Netflix-marathon, toch?
2 Heb je de strip voorzichtig verwijderd?

Probeer ook onze handige tips:

Tip 1: Heb je de strip direct na het douchen gebruikt? Het hete water verzacht de huid en mee-eters.
Tip 2: Als je geen resultaat ziet, probeer dan wat meer of minder crème. Iedere neus is anders!

Als het nog steeds niet lukt, stuur ons dan gerust een mailtje. We helpen je graag verder om een passende oplossing te vinden.

Nogmaals bedankt voor je feedback.

Liefs, Team Destined

goede service…

producten zijn zeer netjes verpakt en ik had het na 1 dag al in huis.
de producten zijn super in gebruik , we hebben nu een zijde zachte neus en de pads voor de pukkeltjes werken ook erg goed.
zeker een aanrader

2. februar 2024

Snelle levering

16. januar 2024

Touwtjes slaan nergens op kapot…

Touwtjes slaan nergens op kapot aangekomen

15. januar 2024

Hoi Gokce,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent en dat de touwtjes kapot zijn aangekomen. Graag kijk ik samen met jou naar een oplossing. Ik stuur je een mailtje en dan kijken wij hoe dit samen opgelost kan worden.

Super snelle levering

Super snelle levering, als je vragen hebt of niet weet hoe de facelift tapes werken, krijg je super snelle reactie! Ook was mijn tape clipje kapot en heb ik gelijk nieuwe draadjes opgestuurd kregen!! Alleen maar positieve ervaring hier, ik ga zeker vaker en meer bestellen!❤️

24. januar 2024

Deze facelift tape blijft echt heel de dag goed zitten!

De face lift tape van Destined is echt super, deze plakken tenminste heel de dag van ’s ochtends vroeg tot bedtijd! En je kunt de tape gerust nog even loshalen en opnieuw plaatsen mochten ze even niet goed zitten. En voor mij zeker het gewenste (liftende) effect.

19. januar 2024

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer…

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed een goede service en het product doet wat het moet doen. Mijn elastiekjes waren gebroken en ik kreeg gelijk nieuwe zonder gezeur werd het opgstuurd . Het werkt echt en je heb een mooie look voor een avondje uit .

3. januar 2024

Beter dan botox/filler

Deze facetape heeft me een super snatched look gegeven (cat eye effect) geplakt aan de zijkanten van mijn ogen naar boven getrokken vastgebonden met mijn haar. Is super stevig geplakt mits je geen olie gebruikt op je huid.Is zeker onzichtbaar voor de anderen. Had meteen een botox filler effect .Mensen dachten echt wel dat ik botox of filler had laten doen.Echt super ding. Heb alvast een tweede voorraad besteld.

11. december 2023

Geweldige Service

Ik had een aantal vragen over het product en de levering. En kreeg heel snel een duidelijk en concreet antwoord. Niks op aan te merken!

28. september 2023

Besvarelse fra Destinedbeauty.nl

Hoi Laurent. Super om te horen dat je tevreden bent over onze service❤️

Fijn Product en Vriendelijke Klantenservice!

Heb uit nieuwsgierigheid toch de pimple patches geprobeerd. Ik heb vroeger altijd veel last gehad van (hormonale) acne, dus nu ben ik erg voorzichtig met wat ik wel en niet op m’n gezicht doe. Als ik een puistje heb blijf ik er van af, maar soms duurt het even voordat het weg is.

Voordat ik de bestelling had geplaatst, heb ik eerst al m’n vragen losgelaten op de klantenservice. Ze waren vriendelijk en professioneel, en hebben met me meegedacht of dit een goed product voor mij zou zijn.

Ik heb twee pimple patches ‘s nachts gebruikt. Eentje is er geloof ik ‘s nachts van af gewreven tijdens het woelen :) Maar ‘s ochtends waren de twee puistjes aanzienlijk kleiner, en minder rood. Ik heb geen bijwerkingen o.i.d. gezien, dus ben helemaal happy!

Het enige kritiekpuntje wat ik heb is dat ik ze toch iets te veel vind opvallen op mijn huid, dus ik denk niet dat ik deze naar buiten zou dragen. Voor mij geen dealbreaker, ik doe de skincare toch alleen maar thuis ;)

29. september 2023

Werkt goed!

Goede ervaring met de pimpel pads. Heb zelf nog al last van acne, daarom gekozen voor dit product. Sinds het gebruiken van de pimpel pads een stuk meer rust in het gezicht!

18. september 2023

Doet wat het moet doen!

In augustus kocht ik deze pimple patches vanwege mijn puistjesprobleem, en ik moet zeggen dat ze echt geweldig zijn! Ik heb ze 's avonds opgedaan en ben ermee naar bed gegaan. De volgende dag zag ik meteen fantastische resultaten. Ik ben zeer tevreden met dit product!

19. august 2023