Design Online Meubels Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Naast online helderheid, was ook telefonisch contact prettig en meedenkend/oplossend. Men ging zelfs de fabrikant voor ons benaderen om tot beetje maatwerk te komen voor onze twee walnoten barkrukke... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Cascando staande kapstok besteld , wit met witte kledinghangers. Staat perfect bij mijn witte interieur en heeft een mooi en strak design. Makkelijk zelf in elkaar te zetten, solide en stevig met link... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Top: Offerte + bestelproces: uitstekend verlopen Meubelkwaliteit: zeer goed Flop: Leveringplanning was ellende + installatie: diverse bouten ontbraken bij nadere inspectie. Ik heb dit zelf opge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Korte lijnen en heldere communicatie. Er wordt meegedacht, je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang in het bestelproces en afspraken worden nagekomen. Daarnaast zijn het ook nog eens gewo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelgrossist

Skrevet af virksomheden

Professioneel advies bij kantoorinrichting. Topmerken design meubels geleverd door vakmensen. Van design bureaustoel tot design receptiebalie. Wij helpen u bij de keuze van de meubels en de kleuren en installeren turn-key. Installatie afgerond? Verpakking meegenomen en u bent klaar om de nieuwe meubels meteen te gebruiken.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie, komen beloftes na.

We zijn erg tevreden met het bestelproces en de levering. Er werd meteen snel en adequaat gereageerd op onze emails. De levering was binnen de gestelde termijn en ook de bezorging verliep vlekkeloos.

Wessel

19. april 2023

Besvarelse fra Design Online Meubels

Dag Wessel, dank voor jouw mooie review. Altijd fijn om te horen!!!! Veel zitplezier met de Softline fauteuil. Als we je weer kunnen helpen dan laat maar weten. Hartelijke groeten, Laurens Hagens

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Good quality and beautiful design

It took a bit long to receive the furniture but it worth the waiting time.

The design and quality looks really good.

22. marts 2022

Besvarelse fra Design Online Meubels

Dear Andrea, thank you very much for your positive review and good to hear. You are right about delivery times with some suppliers, these are a little unpredictable at this moment and is the world we are living in nowadays (hopefully temporarily). But in the end good to hear you are happy with the design and quality. Which are more important than the unexpected delivery time.
Enjoy the desk, best regards and hopefully we can help you again in the future.
Best regards, Laurens Hagens

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed geholpen en zeer tevreden met…

Zeer goed geholpen en zeer tevreden met de lamp!

22. marts 2023

Dag Dennis,
Dank voor het schrijven van de review. En fijn om te horen dat je blij bent met de geleverde lamp. Als we je weer een keer kunnen helpen dan horen we het graag.

Goede service en communicatie

De medewerkers van DesignOnline reageren persoonlijk met een vriendelijke mail, helder advies en duidelijke afspraken over levertijd. Dat je het gevoel krijgt dat iemand je echt wil helpen, in plaats van een belscript, en loze antwoorden en voorgeprogrammeerde antwoorden

13. marts 2023

Dag Helen,
oprecht een mooie review. Dank en we zijn blij te horen wat je over ons schrijft. Daar doen we ook ons best voor en fijn dat het dan ook zo ervaren wordt.
Graag weer tot een volgende keer, groeten, Laurens Hagens

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De prijs kwaliteitverhouding is prima

De prijs kwaliteitverhouding is prima! Mooi meubilair voor een mooie prijs. Er was iets "verkeerd" gegaan met de levering maar dit is vlot en naar volle tevredenheid opgelost. Zeker aan te raden..

9. februar 2023

Hi Estell,
Dank voor je mooie review..... en fijn om te horen dat we het goed hebben kunnen maken met de ongelukkige planning van de levering. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed verlopen. Als we weer een keer iets voor je kunnen doen dan horen we je graag weer.

Ontvangst volgens afspraak

Korte communicatielijnen. De bureaustoel was binnen enkele dagen geleverd volgens afspraak. Hele goede ervaring met dit bedrijf.

3. januar 2023

Dag Nico,
Dank voor je mooie review en complimenten, erg goed om te horen. Veel zitplezier met de mooie Interstuhl bureaustoel. Groeten, Laurens Hagens

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het contact met Design Online Meubels was heel goed en zeer prettig.

Direct bereikbaar en de reactiesnelheid was geweldig. We kregen hier direct het gevoel dat dit bedrijf wat kan en de klant wil helpen om tot de beste keuze te komen. De Artisan krukken zijn op maat gemaakt voor ons, hoe geweldig is het om krukpoten 5 cm langer te kunnen laten maken.... en dan ook nog geen gedoe over aangepaste prijzen. Fijn dat we de kruk mochten bekijken op kantoor. Het zijn ware kunststukken! We denken nog na over een tafel...iets aangepast weer ☺
De bezorging (BRENGER) was perfect. De chauffeur was bereikbaar zodat de levering optimaal verliep.

18. juli 2022

Hi Ina,
Dank dat je de tijd hebt genomen om zo een mooie uitgebreide review te schrijven. En blij te horen dat jouw ervaring met onze service zo goed is bevallen. Daar doen we het graag voor.
Veel plezier met de super mooie Artisan krukken, groeten, Laurens en Frits

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Thonet stoelen en barkrukken - top service!

Ik heb Thonet stoelen en krukken (in totaal 10 stuls) besteld bij Design Online Meubels. Het contact met de verkoper was heel fijn , de offerte was scherp en de levering van de meubels in onze woonkamer/keuken was tijdig en ze hebben alle verpakkingsmaterialen netjes meegenomen.

Van begin tot eind is mijn ervaring vlekkeloos geweest. Echt een aanrader en ik zou zelf ook weer opnieuw bij ze aankloppen voor een volgende aanschaf!

15. december 2022

Dag Ninwa,
Dank voor de mooie uitgebreide review. Goed om te horen allemaal en fijn dat je blij bent met de mooie stoelen van het toplabel Thonet. Veel plezier er mee en als we je weer een keer kunnen helpen dan horen we het graag.

Topkwaliteit incl. advies

Men ging zelfs de fabrikant voor ons benaderen om tot beetje maatwerk te komen voor onze twee walnoten barkrukken. Alles top verlopen; prachtig design, ambachtswerk, kwaliteit.
Enige minpuntje als ik iets moet noemen... de levering was ietwat bot (letterlijk op de stoep gezet, geen stap naar binnen even de lift in) en paste daarin niet bij de service minded sfeer die ik gewend was bij hen.

14. november 2022

Besvarelse fra Design Online Meubels

Dag Jeannot, dank voor je mooie en ook goede review. Ik snap wat je zegt met de aflevering. Onze excuses hiervoor. Bij de leveringen die wij laten verzorgen door de bekende pakketdiensten hebben wij de laatste stap van het afleveren zelf niet meer in de hand. En kan het wel eens voorkomen dat de bezorger zijn bus nog erg vol heeft zitten en haast heeft. En hierdoor geen tijd heeft om de door ons gewenste service te verlenen. Dat is jammer. Ik hoop dat je veel plezier zult hebben aan de mooie barkrukken.
Als we weer een keer iets voor je kunnen doen dan horen we het graag.

goede service

goede service. melding levering en installeren prima.

29. november 2022

Dag Gaby,
dank voor jouw mooie review en positieve opmerking. Die horen we altijd graag en daar doen we het voor. Fijn!!
Veel succes met de nieuwe MDD bureau-opstellingen en als we je weer kunnen helpen dan doen we dat graag.

Een aanrader

Zeer tevreden over zowel communicatie, levering als kwaliteit van het materiaal. Echt een aanrader !

24. oktober 2022

Besvarelse fra Design Online Meubels

He Wim, bedankt voor je mooie review. We hebben het graag gedaan voor je en hopen je in de toekomst weer terug te zien.
Groeten Frits

Goede klantenservice

Betrouwbare levertermijn, en goede klantenservice na levering (lichte beschadiging werd snel opgevolgd).

19. september 2022

Dag Andres,
Dank voor de mooie positieve review.... dat wordt gewaardeerd. Fijn dat je blij bent met onze service en doen we graag weer voor je. Tot de volgende keer.
Laurens Hagens

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede afspraak over levering en het…

Goede afspraak over levering en het werd zelfs thuis in elkaar gezet! Superfijn. Ik moest een tijd op het artikel wachten en had een tussentijds berichtje fijn gevonden. Toen ik er zelf om vroeg kreeg ik snel en persoonlijk antwoord.

19. august 2022

Besvarelse fra Design Online Meubels

Dag Judith, dank voor je mooie en positieve review. Fijn te horen dat dat je blij bent met de Extremis tafel en hoe de levering is gegaan. Als we je weer een keer kunnen helpen laat maar weten.
Groeten, Laurens

Bureaustoel + Bureau & Design Lamp

Top bedrijf, geweldige service en heel vriendelijk. Heb een bureau, bureaustoel en design lamp besteld. Alles prima geleverd volgens hun opvolging. Ga zeker terug bestellen. Groetjes, Koen

5. juli 2022

Besvarelse fra Design Online Meubels

Hey Koen, dank voor voor je compliment en mooie review. Kijken er naar uit om je weer een keer te kunnen helpen. Groeten, Laurens en Frits

Great Product & Service

good and easy communication. delivery was simple. product was in excellent condition. overall super happy!

13. maj 2022

Dear Freddy,
Thanks much for your positive reaction and review. Good to hear and it was a pleasure doing business with you. Look forward to hearing from you again.
Best regards Laurens & Frits

Kapstok besteld en ontvangen

Kapstok besteld en ontvangen. Levertijd was wat langer dan de site aangaf maar het wachten was de moeite waard. Prachtige design kapstok met mooie hangers. Een pronkstuk in de hal.

26. marts 2022

Besvarelse fra Design Online Meubels

Dag Herman, top om te horen en dank voor de mooie review.
Levertijden staan inderdaad in de wereld waar we nu in leven soms wat onderdruk en wijken hier en daar wat af van wat we gewend zijn. Veel plezier aan de mooie Cascando kapstok.
Groeten van het D.O.M. team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goed geholpen met de offert…

Super goed geholpen met de offert traject qua mogelijkheden. Daarnaast zijn we tevreden over de kwaliteit en montage

28. februar 2022

Hey Ferry,
Dank voor je mooie bericht. Fijn om te horen.
Succes ..... en als we je weer kunnen helpen dan laat maar weten.
Groeten Laurens & Frits

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi bureau en goede klantenservice

Heb een verstelbaar bureau besteld via hun site. Bureau is stevig en mooi. Erg tevreden hierover. Ook de communicatie ging erg soepel. Goed telefonisch bereikbaar en belden ook netjes direct terug als ze beloofden even iets op te zoeken en terug te bellen. Zeer betrouwbare partij. Ik zou hier zeker weer wat bestellen.

4. februar 2022

Besvarelse fra Design Online Meubels

Hi Susam, Dank voor je super mooie review. Fijn om te horen en als we je weer een keer kunnen helpen dan laat maar weten. Horen we graag. Veel plezier met de verstelbare werkplek die we bij je geleverd hebben. Groeten, Frits

Top!

Alle meubels zijn binnen, heel fijn. Alles ziet er strak uit. Frits heeft mij ook perfect geholpen met de keuze voor de meubels. Allemaal online en telefonisch.

4. februar 2022

Besvarelse fra Design Online Meubels

Hi Michael, dank voor je fijne review, en super te horen dat je blij bent met onze persoonlijke service en natuurlijk ook de geïnstalleerde meubels. Als we je weer kunnen helpen dan graag.
Groeten, Laurens en Frits

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.