Naast online helderheid, was ook telefonisch contact prettig en meedenkend/oplossend. Men ging zelfs de fabrikant voor ons benaderen om tot beetje maatwerk te komen voor onze twee walnoten barkrukke... Se mere
Virksomheden har svaret
Cascando staande kapstok besteld , wit met witte kledinghangers. Staat perfect bij mijn witte interieur en heeft een mooi en strak design. Makkelijk zelf in elkaar te zetten, solide en stevig met link... Se mere
Top: Offerte + bestelproces: uitstekend verlopen Meubelkwaliteit: zeer goed Flop: Leveringplanning was ellende + installatie: diverse bouten ontbraken bij nadere inspectie. Ik heb dit zelf opge... Se mere
Virksomheden har svaret
Korte lijnen en heldere communicatie. Er wordt meegedacht, je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang in het bestelproces en afspraken worden nagekomen. Daarnaast zijn het ook nog eens gewo... Se mere
Virksomheden har svaret
Professioneel advies bij kantoorinrichting. Topmerken design meubels geleverd door vakmensen. Van design bureaustoel tot design receptiebalie. Wij helpen u bij de keuze van de meubels en de kleuren en installeren turn-key. Installatie afgerond? Verpakking meegenomen en u bent klaar om de nieuwe meubels meteen te gebruiken.
Nieuwe Linie 12, 5264 PJ, Vught, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
excellente begeleiding bij keuze kleuren van onze meubels.
meubels in perfecte staat keurig volgens afspraak levering en levertijd bezorgd.
design meubels voor een concurrerende prijs!

Super service en advies!
Snelle levering tegen marktconforme prijzen

Besvarelse fra Design Online Meubels
Leuke producten. Vlotte communicatie. Zeer goede service.

Besvarelse fra Design Online Meubels
Sneller geleverd dan verwacht. Keurig in elkaar gezet als het materiaal werd mee genomen en het netjes. Bureau ook zo als verwacht.

Besvarelse fra Design Online Meubels
Keurig zoals afgesproken geleverd. Fijn dat ergeen aanbetaling werd gevraagd en het belangrijkste, een fraai buro

Besvarelse fra Design Online Meubels
Fijne communicatie, prachtige bureaus. Heel blij mee!

Besvarelse fra Design Online Meubels
Snelle respons en goede service. Verder heel prettig dat montage verzorgt werd op locatie en afval karton werd meegenomen door de vriendelijke monteur.

Goed bureau geplaatst.
Montage gedaan door een niet NL sprekend man, gebrekkig engels/pools.

Besvarelse fra Design Online Meubels
Mooie producten, goede prijs, fijne service en plezierig en snel contact. Zeker bedrijf om nog eens bij terug te komen.

Besvarelse fra Design Online Meubels
Het contact via e-mail verliep op uiterst prettige en correcte wijze. De kast (mooie foto op de website) zag er in werkelijkheid ook zo mooi uit en precies in de gewenste kleur gespoten. De kast is afgeleverd en geplaatst door keurig nette bezorgers.
Fantastisch gedaan!

Besvarelse fra Design Online Meubels
Top communicatie, advies en levering en natuurlijk super kwaliteit en design! Thnx!

Besvarelse fra Design Online Meubels
Vlotte respons, goeie opvolging.
Klein foutje bij plaatsing: 1 schroef net door de frontplaat maar snel en zonder problemen opgelost. Positieve ervaring met deze firma!

Besvarelse fra Design Online Meubels
Bij dit bedrijf 2 jaar geleden banken (20 delig, waarvan 14 zit- en 6 tafelgedeeltes) gekocht voor een wachtruimte, hierbij op advies stevigere bekleding genomen ivm slijtvastbaarheid. Na een aantal maanden lieten bij 2 tafelgedeeltes de planken los, beide keren gemeld en iemand langs geweest om deze weer te verlijmen. Gedurende deze periode ook aangegeven dat er in ons opzicht best snel veel slijtplekken ontstaan. Hier werd naar geluisterd, maar is tot op heden niet veel aan gedaan. Nu zijn we twee jaar verder en op deze snelheid zouden deze banken na nog 2 jaar vervangen moeten worden. Hier hadden we geen rekening mee gehouden, vooral gezien de prijzen van de stoelen en ook nog eens het feit dat er een slijtvaste stof is genomen. Op basis hiervan hadden we niet verwacht dat dit dan dusdanig snel zou slijten.
Hiervan een filmpje gemaakt en naar contactpersoon van dit bedrijf gemaild. Meneer Van der Ven reageert erg netjes en tijdig. Het filmpje zou naar de fabrikant doorgezet worden en ik zou reactie krijgen. Maand later reminder gestuurd hierover, want geen reactie. Weer nette reactie van contactpersoon en dat hij een reminder ook naar de fabrikant zou doen. Ruim een maand later niets gehoord. Erg lang verhaal, jammer vinden wij het dat de aftersales minder goed is uiteindelijk, aangezien het probleem uiteindelijk blijft bestaan en erger wordt en men uiteindelijk niet thuis geeft.

Besvarelse fra Design Online Meubels
Top levering en service. Super vaklui, netjes opgeleverd en weer een aantal medewerkers blij met deze mooie bureuas

Besvarelse fra Design Online Meubels
Vriendelijk personeel, adequate informatie. Je kunt achteraf betalen <= bijzonder voor dure design-items.

Besvarelse fra Design Online Meubels
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.