We werden erg fijn geholpen door Saskia bij de winkel in de Cruquius en er werd ook de tijd voor ons genomen. Saskia luisterde goed naar ons en voelde goed aan wat wij wilde en dacht ook mee. Niet h... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Prachtige fauteuil van Bloq gekocht. Dankzij Nico die zoveel inzicht heeft in kleuren en stoffen, meubels en alle tijd neemt om tot een perfecte keuze te komen. Hij heeft mij zeker voor een foute k... Se mere
Virksomheden har svaret
Nadat we jaren geleden zelf ons bankstel bij deze winkel hebben gekocht, dit weekend met mijn dochter voor hun nieuwe huis gaan kijken en ook zij goed geslaagd met behulp van Catharien, die hun ui... Se mere
Virksomheden har svaret
Zou eigenlijk 5 sterren willen geven voor de tweede verkoopster, maar slechtere ervaring met verkoopster nummer 1, dus vandaar 4 sterren. Waren bijna weg gegaan omdat volgens eerste verkoopster bepaa... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kom gezellig langs op de woonboulevard Cruquius en ontdek de nieuwste collecties van grote meubelmerken. Gratis interieuradvies, 12000 m2 Wooninspiratie en gratis parkeren. De Ruijtermeubel is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijk en vakkundig geholpen
Uitmuntend en vakkundig geholpen door verkoopmedewerkster Jil. Ze nam voor ons alle tijd. We kregen uitgebreide productinformatie en antwoord op al onze vragen. We komen hier zeker nog terug.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Na onze droombank eindelijk gevonden te…
Na onze droombank eindelijk gevonden te hebben een online offerte aangevraagd. Helaas is levering naar Duitsland niet mogelijk vandaar kan ik dan ook niet meer dan 2 sterren geven. Zeer kort antwoord en geen andere mogelijkheid. Wij waren serieus in de aankoop helaas zijn we niet serieus genomen.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
De service kan echt beter
Ik heb begin januari een bank besteld. Het zou 8 weken duren om de bank binnen te krijgen. Het was helaas bijna 5 weken vertraagd. Uit eindelijk was die er, klaar om geleverd te worden. De eerste leveringsdatum was pas na nog een week mogelijk, de tweede na 2 weken.
Komt de dag van levering en het blijkt dat de bank moet via de achterkant (balkon) geleverd worden en de lift is te groot om onder het gebouw naar achteren te rijden. De levering heeft dus niet plaatsgevonden. Ik bel een mevrouw van verkoop afdeling en zij vind het niet fijn dat is boos ben en een klacht heb (?!). En zij zegt dat het is MIJN verantwoordelijkheid dat de bank niet naar binnen niet kon 🤔. Niemand van de levering afdeling heeft me gebeld om te vragen wat de situatie ter plekke is en wat voor lift nodig is. En dan ben ik de boef dat ik tegen een slechte service niet kan…. Pffff

Ruby hele goeie verkoopster
Ruby hele goeie verkoopster, geduldig en neemt de tijd voor je… ging ook heel leuk om met onze dochter.

Twee Inhouse stoelen…
Twee goedzittende Inhouse stoelen gevonden van 2800 euro.
Het uitzoeken van de stof duurde de verkoper te lang, dus die was niet bereid de bestelling op te nemen.
Na lang zoeken werd een medewerkster bereid gevonden.
Hoe ik het in mijn hoofd durfde te halen om te vragen het bedrag af te ronden. Daar deed men nooit aan.
Een paar weken later kreeg iedere koper een 100 euro voucher per 1000 euro Inhouse.
Nog even over nagevraagd. Maar nee, daar kwamen we niet voor in aanmerking.
Of ik het ook bezorgd wilde hebben.
Nou, wel makkelijk.
Daar komt dan 100 euro bij.
Serieus.
Uiteindelijk ging van de bezoegkosten iets vanaf omdat op internet korting werd geboden.
Een ster voor de zeer enthousiaste en aardige bezorgers.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Tijd voor de klant nemen
Tijd voor de klant nemen. Meedenken met de klant. Goede afwikkeling van het aankoopproces.

Bestelling bankstel
We konden onze keuze maken uit een uitgebreide collectie bankstellen.
Verkoopster Jill denkt mee en adviseert op een heel plezierige manier en neemt daar alle tijd voor.
Bij de bestelling nam Jill uitgebreid alle details met ons door en we gingen met een tevreden gevoel naar huis.

Prima
Vanmiddag in de showroom meer dan uitstekend geholpen door Jill. Neemt rustig de tijd en heeft verstand van zaken. Ook een beetje humor gaat ze niet uit de weg terwijl ze constant gefocust blijft om mee te denken met de wensen. Als de meubels net zo goed zijn als deze ervaring dan komt het vast goed.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Goed en vriendelijk geholpen, veel keus
Goed en vriendelijk geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe bank. Verassend leuke trendy banken.

De verkoopster
De verkoopster, Jill, had verstand van zaken. Ze heeft mij goede adviezen gegeven en kon dat op een ontspannen manier overbrengen.
Ze sloot goed aan bij mijn wensen. Ze nam de tijd en legde geen druk om tot kopen te komen.
Kortom een hele fijne verkoopster.

Winkelervaring
We zijn geholpen door Monique in Cruqius.
Wat een leuk mens, denkt mee en zegt zeker wat ze ervan vindt. We moeten nog wel wachten op de tafel en stoelen dus daar geen oordeel over. Maar qua klantvriendelijkheid zijn we zeer te spreken.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
De medewerker jill nam de tijd voor ons en gaaf ons goede adviezen
De medewerkers nam de tijd voor ons en hulp ons goed met de materiaal keuzes
Jill is een topper

Fijn geholpen
Fijn geholpen. Heerlijke koffie.
Mooie bank gekocht en een borrelpakket mee naar huis!
Nu wachten tot de levering!!

Fijn geholpen door Jill
Fijn geholpen door Jill.
Een mooie eethoek gekocht met bijhorende stoelen. Zijn er erg blij mee.

Gemiste kans
Jill heeft ons op een deskundige en enthousiaste wijze geholpen. Uiteindelijk geslaagd en tevens extra kussens en vloerkleed erbij gekocht. Mede door de begeleiding van Jill. In totaal een aanzienlijk aankoopbedrag.
Toch een smet op deze aankoop. De Ruijtermeubel wilde wel één van de 3 kussens schenken, maar niet de bezorgkosten van€100,— voor hun rekening nemen
Vreemd en een gemiste kans om op een aanzienlijk bedrag een win-win situatie met de klant te creëren. Nu hebben we een wrang beeld bij De Ruijtermeubel.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Kennis van zaken en klantgericht
Kennis van zaken, had alle tijd voor ons en aardig.

Goed geslaagd.
Goed geslaagd.
Eindelijk een bank gekocht,na de goede hulp van Joyce.Aan de hand van de kleurstalen uiteindelijk een mooie keuze kunnen maken.
Dankjewel Joyce,voor het meedenken en de gezelligheid.

Service
Wij zijn zeer professioneel en goed geholpen door verkoper Ron.
Hebben een goed advies gekregen en zijn blij met de service tot nu toe.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Zeer gastvrij en uitgebreid advies
De benadering was zeer gastvrij maar niet opdringerig. Uitvlgebreid informatie ontvangen en objectief advies voordat we onze aankoop definitief maakten. Prettige ervaring!

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Eerlijk en vakkundig advies.
Eerlijk en vakkundig advies.
Eerlijk en deskundig advies van de verkoopster. Wist goede adviezen te geven op onze wensen en slimme tips om langer van de nieuwe bank te kunnen genieten.