We werden erg fijn geholpen door Saskia bij de winkel in de Cruquius en er werd ook de tijd voor ons genomen. Saskia luisterde goed naar ons en voelde goed aan wat wij wilde en dacht ook mee. Niet h... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Prachtige fauteuil van Bloq gekocht. Dankzij Nico die zoveel inzicht heeft in kleuren en stoffen, meubels en alle tijd neemt om tot een perfecte keuze te komen. Hij heeft mij zeker voor een foute k... Se mere
Virksomheden har svaret
Nadat we jaren geleden zelf ons bankstel bij deze winkel hebben gekocht, dit weekend met mijn dochter voor hun nieuwe huis gaan kijken en ook zij goed geslaagd met behulp van Catharien, die hun ui... Se mere
Virksomheden har svaret
Zou eigenlijk 5 sterren willen geven voor de tweede verkoopster, maar slechtere ervaring met verkoopster nummer 1, dus vandaar 4 sterren. Waren bijna weg gegaan omdat volgens eerste verkoopster bepaa... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kom gezellig langs op de woonboulevard Cruquius en ontdek de nieuwste collecties van grote meubelmerken. Gratis interieuradvies, 12000 m2 Wooninspiratie en gratis parkeren. De Ruijtermeubel is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top ervaring
Het was een erg fijne ervaring. Jill heeft ons goed geholpen met het kiezen van de bank en wist er erg veel over te vertellen. Top ervaring!

Zeer vriendelijk geholpen
Zeer vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg van bezorg procedure. Zeer tevreden

Mooie winkel
Mooie winkel, zeer vriendelijk personeel. Heel goed en vriendelijk geholpen en een mooie bank gekocht.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
We zijn goed geholpen we zijn al klant…
We zijn goed geholpen we zijn al klant bij jullie we hebben alle meubels bij jullie. dus nu de bank goed geholpen door saskia we zijn te vreden .

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Geweldig geholpen door saskia met onze…
Geweldig geholpen door saskia met onze nieuwe bank uit zoeken neemt de tijd voor ons

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Vandaag een tafel met stoelen gekocht bij de ruijtermeubel. Heel fijn geholpen door Remon. Goede uitleg over uitschuifsysteem en goed advies over materiaal stoelen. Hij nam alle tijd voor ons en we kregen ook nog heerlijke appeltaart met slagroom.

Fijn geholpen
Fijn geholpen door Jill. Nam uitgebreid de tijd voor ons (en de kinderen). Dacht mee en hadden echt iets aan haar advies. Met als resultaat na een zoektocht eindelijk onze droom bank besteld.

Heel fijn geholpen
Wij zijn bij de aanschaf van onze hoekbank met stoel heel goed geholpen door Jill en Lisa. Zij konden onze wensen en onzekerheden goed vertalen en zijn ontzettend blij met de gemaakte keuze!

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Uitstekend geholpen door Jill.
Uitstekend geholpen door Jill.
Heerlijke koffie en gebak.

Zijn uitstekend geholpen door Lisa de interieur styliste en Han
Zijn uitstekend geholpen door Lisa en Han bij het uitzoeken van de kleur combinaties en het afstemmen van de type meubels bij onze geheel nieuwe inrichting van de woonkamer.

Zeer tevreden…
Vanmiddag een relaxfauteuil gekocht en zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Saskia.

Misleidende aankoop
De Ruijtermeubel in de Cruquius krijgt in ieder geval één ster. Niet voor de bank die we daar gekocht hebben maar voor de “borrelbox” die je ontvangt bij aankoop.
De bank (merk: House of Dutchz) voldoet op essentiële punten niet aan het showroommodel.
De zitkussens zijn hoger en harder, waardoor één van ons niet meer met de voeten op de grond komt. Verder zijn de kussens niet volledig en mooi gevuld en zitten er ophalen in de stof.
De Ruijtermeubel verschuilt zich achter de producent (House of Dutchz) en geeft als reactie dat de geleverde bank voldoet aan de koopovereenkomst en dat de verschillen gebaseerd zijn op het feit dat het showroom sinds 2021 in de winkel staat en dus lekker ingezeten is.
Bij de Ruijtermeubel koop je dus een bank die uiteindelijk alleen uiterlijk op het showroommodel lijkt maar totaal niet qua zitcomfort want dat komt helaas pas na 4 jaar.
Dat de Ruijtermeubel geen enkele verantwoordelijkheid neemt voor een bank uit het duurdere segment verdient zelfs geen halve ster.

Aankoop Baenks bank
We zijn geholpen door Jill! Heeft ons heel goed geholpen met de juiste bank te kiezen. Vandaag is de bank geleverd en het staat fantastisch!

Goed advies
We komen graag bij de Ruijter meubelen, Ron Zitman heeft ons weer heel plezierig geholpen bij de aanschaf van een Henders en Hazel eettafel met stoelen. Ook goede uitleg over het onderhoud.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Persoonlijke aandacht en goed advies
We waren ons aan het oriënteren op een nieuwe bankstel. Zowel de ontvangst door de gastvrouw bij binnenkomst als van de verkoper Carla was persoonlijk en professioneel. Carla nam de tijd en gaf goede adviezen waardoor we uiteindelijk een knoop konden doorhakken. Dit is de 3e keer in bijna 20 jaar dat we meubels hebben gekocht bij de Ruijtermeubel. Altijd van hoogwaardige kwaliteit. De prijs/ kwaliteit is goed in verhouding.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Mijn man en ik waren op zoek naar een hoekbank met eettafel en twee eetkamerstoelen
Mijn man en ik waren op zoek naar een hoekbank voor bij de eettafel. En ook een eettafel. Eerst in alle rust kunnen kijken, daarna kwam Joyce naar ons toe om ons te helpen. Geweldig hoe zij ons geadviseerd heeft een dikke 10!!

Uitstekende Verkoopster Evita
Verkoopster Evita naam de tijd,vroeg door en leefde zich in in onze wensen. Zeer klantvriendelijke verkoopster.
Er lopen ook zeer verwaande, opdringerige verkoop(sters) rond. Zijn waarschijnlijk meer bezig met hun bonus.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Lisa en Jill hebben ons vakkundig ontzorgt
In eerste instantie bij Lisa een interieur advies/tekening laten maken, haar vakkundige werkwijze sprak ons erg aan ze heeft goed naar onze wensen geluisterd.
Jill heeft ons verder geadviseerd, en samen met Lisa hebben we onze meubelen uit gezocht.
We kijken uit naar de levering.
Bedankt dames.

Besvarelse fra De Ruijtermeubel
Vriendelijk eerlijk advies en meedenken…
Vriendelijk eerlijk advies en meedenken van de verkoopster.