De jas die ik heb besteld ziet er…
De jas die ik heb besteld ziet er gedragen nog beter uit dan op de foto. Mooie pasvorm, comfortabel bij de schouders en makkelijk te combineren met een jeans.
Ontdek De Ridder Utrecht: herenmode met een moderne twist. Kwaliteit, comfort en stijl tegen een eerlijke prijs. Geleverd in NL & BE.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Ik had een paar nieuwe kledingstukken nodig voor dagelijks gebruik en wilde niet op allerlei verschillende websites zoeken. Hier vond ik een jas, jeans en trui die goed bij elkaar passen. Het bestellen was makkelijk, ik kreeg trackinginformatie en alles kwam netjes aan. De maten waren ook consistent tussen de verschillende artikelen. Erg tevreden met mijn aankoop.
De pasvorm is perfect en de kwaliteit is uitstekend, ik had alleen graag meer kleuren gehad om uit te kiezen 😄
Ik zocht een paar kledingstukken die ik zowel naar mijn werk als in het weekend kon dragen. Uiteindelijk heb ik een overhemd en een chino besteld en beide draag ik regelmatig. De kleuren kwamen goed overeen met de foto's op de website en de maten vielen goed. Ik zal zeker nog eens naar de collectie kijken als ik iets nieuws nodig heb.
Ik heb een jas besteld en die is inmiddels een van de kledingstukken die ik het vaakst draag. De pasvorm is goed, hij ziet er netjes uit en is makkelijk te combineren met wat ik al in mijn kast heb.
Ik heb een trui gekocht voor de koudere maanden en ben er tevreden mee. De stof voelt prettig aan en de pasvorm kwam goed overeen met de maattabel. De levering duurde iets langer dan ik had verwacht, maar alles kwam netjes aan.
De website heeft een fijne selectie kleding zonder dat je eindeloos door allerlei verschillende producten hoeft te scrollen. Mijn bestelling kwam zonder problemen aan en de trackingupdates waren duidelijk.
Ik bestel niet vaak kleding online omdat de maat soms lastig in te schatten is, maar deze bestelling is goed uitgepakt. Het overhemd zit mooi bij de schouders en heeft een goede lengte. Het ziet er netjes uit zonder te formeel te zijn. Ik draag het zowel naar kantoor als wanneer ik uit eten ga.
Geweldige winkel voor herenmode. De artikelen die ik besteld heb voelen hoogwaardig aan en de stiksels en afwerking zien er erg netjes uit 😎Alles is op tijd en in uitstekende staat aangekomen. Ik ga zeker meer van hun collectie bekijken.
Hele leuke kleding gescoord hier bedankt. Alleen de levering duurde een beetje lang. Maar het was het wachte waard.