Denturgent Anmeldelser 63

TrustScore 3 ud af 5

3,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ontvangen door 2 dames die amper Nederlands spraken. Het hele gesprek ging in het gebroken Engels/Nederlands…. Bijkomend werd er achter mij tussen hen beiden in een vreemde taal gefluisterd. Een fo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op vrijdag breekt mijn voortand af, via het internet nog een afspraak kunnen maken voor zaterdag. Het zou een extractie van de wortel worden aan de bovenkant en ik weet uit ervaring dat de prikken in... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters tot en met, naar hier gekomen voor de Belgische cash cow, geen enkele scrupule. Tandarts bezoek heeft mij 665€ gekost voor nog geen 3/4. Absoluut te vermijden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijke dokter en assistente was zeer bang maar hebben mij gerust gesteld en mij van de pijn geholpen ,nogmaals bedankt 👍

3,0

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Horrible

I had toothache and needed urgent care , my dentist could not help me so I went to the clinic on Frankrijklei . Not only was the dentist not friendly , he was really barbaric ! I had a molar extracted and the procedure was HELL, the assistant was not über friendly but at least she calmed me down for the agonising pain . After the procedure I got a mail saying that they gave me antibiotics which was NOT the case , I ended up with a bad infection and dry socket and had to see my dentist with emergency, we are 3 appointments later and although my dentist is a very competent dentist after 3 antibiotics cure and ibuprofen the infection is still there , had to open the socket , scrape out , get stitches , second time open again and after 3 rd time now with surgical dressing and I am still in horrible pain , so NEVER AGAIN , Denturgent dentist had no empathy and really no knowledge , do not go there !!!

22. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Met mijn afspraak wachtte ik zo lang

Met mijn afspraak wachtte ik zo lang. Iemand die later kwam dan ik, nodigde me voor. Toen was er nog een klant, en ik was de laatste. Ik moest lang wachten. Ze vroegen 10 euro per afspraak. Dan wacht je, wacht, wacht. Nooit meer deze praktijk.

5. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben in juni langsgeweest omdat ik…

Ik ben in juni langsgeweest omdat ik een gaatje in mijn kies had. Heb bijna 400 euro betaald, na de verdoving had ik door dat de vulling langs de kant van mijn tong een uitstekel had, dezelfde avond was een stuk van de vulling eruit en had ik terug pijn. Ik contacteerde hen en kreeg bijna 2 weken later een afspraak. Toen hebben ze mij een soort nieuwe vulling eropgezet dat binnen het uur eraf was, weer 100 euro kwijt.
Zat liever met de pijn en mijn geld dan deze scenario.

15. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eindelijk af van de zeenuwpijn

Eindelijk af van de zeenuwpijn! Snachts niet goed kunnen slapen en met pijnstillers zaterdag begonnen! Neegens kon ik nog terecht. Met zen grote vulling en ontstoken zeenuw naar daar kunnen gaan om 9 uur smorgens. Met hen alles besproken, maar wou zelf de tand er gewoon uittrekken. Had geen zin voor een wortelbehandeling, want laatste jaar al teveel last van dezelfde tand en zeenuw gehad. Hij was zelf ook van mening, direct uitgetrokken, goede pijnstilling. Niets gemerkt gelukkig. Nu na een paar uur later nog steeds geen pijn of bloed. Met een ice pack en een brufen, alles in orde hier. Geen pijn, geen miserie. Mijn leven kan terug verder :) het is wel duur en niet terugbetaalbaar. In totaal 195 euro. Dus als geld geen probleem is en je nergens anders terecht kan, zeker een aanrader.

2. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eigenlijk geen goed woord voor

Eigenlijk geen goed woord voor. Ik had al paar dagen flinke pijn en het was niet meer te doen. Zaterdag 26 juli '25 een afspraak, maar er was nog iemand gepland om precies dezelfde tijd, heel vreemd. Tandarts heeft een foto gemaakt, ontstoken zenuw die al aan het afsterven was, verwijzing voor een wortelkanaalbehandeling en voorschrift voor antibiotica en ik mocht weer gaan. (Tijdnood omdat er nog iemand zat te wachten?) Op de vraag of meneer dat dan niet kon doen omdat ik toch echt wel veel pijn heb was het antwoord dat hij dat kan, kost 395,- (excl. de standaard 95,-) maar hij kan het niet afwerken dus moet dan alsnog naar een andere tandarts. Heb dus voor een foto, verwijzing en voorschrift even 95,- moeten afrekenen.
Ben vandaag, zondag 27 juli, via de tandarts wachtdienst bij een andere (gewone) tandarts van wacht geweest, heb daar wel een (tijdelijke) wortelkanaalbehandeling gehad en moest maar 25,- betalen. Heb al wel mails gehad van DentUrgent maar nog geen factuur voor de mutualiteit. Ik vind het schandalig dat er zulke prijzen worden gevraagd!

26. juli 2025

stuntelige werkwijze

stuntelige werkwijze
geen directe communicatie met behandelend "arts"
beeldmateriaal waarvoor je aangerekend word niet kunnen laten zien.
lange wachtijd

6. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

vriendelijk en correcte mensen ben…

vriendelijk en correcte mensen ben super snel kunnen langsgaan met heeeel veel pijn uiteindelijk tand laten trekken en helemaal niks meer van pijn ze hebben me super snel en heel goed geholpen alvast bedankt dokter roobaert

25. juni 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

denturgent mechelen

Positief : je kan vlug een afspraak maken en moet niet al te lang in de wachtzaal zitten.
Negatief : niemand kent er Nederlands, de assistente kan zich wat behelpen, de tandarts zelf spreekt enkel Spaans en Engels !
Ondanks kloppende tandpijn was er op de foto niet echt iets te zien, wel teruggetrokken tandvlees. Advies : sensodyne tandpasta en pijnstillers !
95 euro voor 15' "werk"

13. juni 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Opzich super dat je zo rap ergens…

Opzich super dat je zo rap ergens terecht kan als je echt last heb maar daar stopt het ook . Bij ontvangst kwam de assistente paspoort vragen op een heel directe en onbeleefde manier . Ook de tandarts zelf , ze trekken een foto en ze vragen wat jij wilt dat ze doen ?! Ik ben geen tandarts , ik wil juist advies van hen . Ik had al eventjes pijn dus die tand mochten ze trekken van mij maar echt advies en duidelijkheid kreeg ik totaal niet . Na het trekken was de tandarts direct weg en kreeg ik weinig advies . Ik zou dit echt als allerlaatste optie pakken want ik vond deze praktijk alles behalve oké . Moest allemaal heel rap , precies of ik een beest was . Let op mensen .

28. maj 2025

Denturgent Gent

Tandarts en assistente zijn vriendelijk, nemen een foto en stellen de prijzen voor. Ik wou van de pijn vanaf. De prijs was maar 20 euro duurder dan bij mijn huistandarts dus heb ik ze laten doen. De tandarts legde alles goed uit. Genoeg verdoving. Zei me wat hij deed. Hij heeft mijn tand getrokken vanwege tandvleesontsteking door die tand (die moest toch getrokken worden op latere datum) Ik heb er niets van gevoeld. Ik ben superblij met de behandeling en de vriendelijkheid van de tandarts en de assistente. Zal er zeker nog gaan in geval van nood.

20. maj 2025

Foute diagnose!

Ik ging zaterdag voor aanhoudende kiespijn.
Eenmaal aangekomen vroegen ze mijn pas en en die van een andere klant die gelijktijdig binnen kwam. Vind het beetje raar om mijn pas mee te geven als die de kamer verlaat ermee. Normaal sta je toch mee aan die balie en heb je ten alle tijden zicht wat er met je pas gebeurd.

Bij de tandarts zelf. Meneer vigder. Vroeg me wat het probleem was. Ik leg uit dat ik tandpijn heb aan mijn kies links beneden maar ook al links boven en rechts beneden pijn heb gevoeld.
Na 2 zachte tikjes op mijn tanden met nadruk op zacht. Waar ik geen pijn van ondervond stelde hij voor om een foto te nemen.
Neemt vervolgens foto van alleen de links onder kan omdat daar de pijn het felste was.
Laat me uiteindelijk de foto zien en zegt dat ik een wortelkanaalbehandeling nodig heb. Ik als leek, zag niets op die foto dat me abnormaal leek. Je zou verwachten dat een ontsteking die als irreversable word omschreven toch duidelijk zichtbaar is.
Doordat ik al vele malen naar de tandarts ben geweest merkte ik echt een groot verschil.
Mijn huis tandarts zoekt echt met moeite naar een probleem. Tikt lekker door zodat ze zeker niets mist. Gaat desnoods lucht spuiten, wat schuren ,... Om toch een reactie uit te lokken dat ze zeker niets mist.

Ik kreeg vervolgens de prijs voorgeschoteld. 335 euro. Hier heb ik toch voor gepast. Ik kon de pijn nog wel even aan om met zekerheid het advies van mijn eigen tandarts in te winnen..

Gelukkig maar ! Vandaag bij mijn eigen tandarts geweest. Sinusitis... Niks mis met mijn tanden.

Ik ben blijkbaar niet de enige.

Alsjeblieft als je pijn hebt bespaar je de woekerprijzen.
Bel naar je eigen tandarts en luister op de voicemail welke wachtdienst zij aanbevelen.
Bijvoorbeeld tandarts.be kan je 0903 39969 terugvinden.
Correcte tarieven. Echte tandartsen. En juiste fiches voor de verzekering zodat je de correcte hoeveelheid ook terugbetaald word.

3. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfecte beoordeling en heel goed…

Perfecte beoordeling en heel goed verzorgd ... ik ben dankkbaar dat het team van maandag middag mij super goed geholpen heeft .... niets van pijn nadien en vriendelijk en praatzaam... was echt op mijn gemak ... professioneel team... bedankt om.me te helpen

14. april 2025

Denturgent in Geel

Denturgent in Geel. Nooit van mijn leven kom ik hier nog binnen. Ik kreeg volgend voorstel: Tand laten trekken of laten ontzenuwen. Keuze die ik gemaakt heb was ontzenuwen. Tijdens de behandeling schoven ze mij 2 papieren onder mijn neus om te handtekening. Wat ik persoonlijk heel ongewoon vind. Na de behandeling kreeg ik volgende richtlijn mee. Voor het slapen een dafalgan nemen en dan komt dat in orde. Tijdens de rit naar huis begon de al intense pijn die ik er voor had nog intenser te worden. Thuis gekomen dafalgan genomen maar hielp niet. Huisarts opgebeld en kreeg een zwaardere pijnstiller. Hielp ook niet. Aangezien de pijn onweerstaanbaar was ben ik naar spoed gereden en hebben ze me nog een zwaarder pijnstiller gegeven. Deze ochtend opgestaan met een zwelling en nog steeds pijn die al draaglijker was. Rondgebeld om toch ergens bij een echte tandarts terecht te kunnen. Uiteindelijk gelukt. Conclusie: zware ontsteking waardoor antibiotica nodig is en volgende week moet ik langskomen om het verder aan te pakken. Ik was blijkbaar de 2de patient die vandaag op de praktijk langskwam die ook van Denturgent van Geel kwam. Dus dank u wel Denturgent Geel om mij 395 euro te laten betalen om het nog erger te maken.

11. februar 2025

Denturgent Gent

Vandaag naar Gent geweest omdat mijn tand was afgebroken. Ik heb een enorme angst voor tandartsen. De tandarts dr. Lowartz heeft me enorm kunnen geruststellen. Alles is heel goed verlopen en vermaakt zonder een verschil te zien (voorste tand) . Dank je wel voor de goede zorgen

4. februar 2025

Afzetterij

Na raad bij mijn eigen tandarts en een andere blijkt dat ze veel klachten krijgen over denturgent, verwisselen regelmatig van adres, vragen woekerprijzen. Jammer dat zo'n praktijken mogen bestaan! Tip: als je hevige tandpijn hebt, tijdens de week kan je tussen 8 en 10 zonder afspraak in het uzgent terecht. In het weekend, tandarts.be is een tandartsenwacht die geconvencioneerd is. Helpen onmiddellijk.

14. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Had online een afspraak geboekt om 15u.

Had online een afspraak geboekt om 15u.
2u in de wachtkamer gezeten.
Foto genomen van beschadigde tand met de conclusie dat deze moet getrokken worden waar ze niet aan wilden beginnen.
95 euro betaald dit is geen probleem is duidelijk te lezen op de site.
Er werd mij echter beloofd dat de gemaakte foto's mij direct gingen doorgestuurd worden voor mijn tandarts.
Heb deze echter nooit ontvangen.
Telefonisch niet bereikbaar op mails geen antwoord.
Vandaag naar tandarts zonder foto.
Enige positieve noot is het vriendelijke personeel.

25. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben op 17 oktober 2024 behandeld…

Ik ben op 17 oktober 2024 behandeld geweest door Vajk Wang. Hij bleek zeer goeie specialist te zijn en we waren blij dat gans ons gezin ingeschreven was bij hem voor een urgente checkup. Hierdoor hebben we niet een half jaar moeten wachten op onze afspraak. De checkup verliep vlot en we hadden direct een tweede afspraak gemaakt voor de vervolgbehandeling. We hebben wel een hogere prijs betaald, maar dat is de reguliere prijs voor spoedbehandelingen die onze wetgeving zo bepaald heeft. Ik heb als rolstoelgebruiker een heel goeie ervaring gehad met zowel de bereikbaarheid van de locatie in Leuven alsook de mate waarin men voor mij de ervaring moeiteloos heeft willen laten verlopen. Wat interessant is om op te merken is dat de tandartsassistente zelf een ervaren tandarts bleek te zijn, maar omdat ze afgestuurd is in een ander land, werkt ze bij ons als assistente. Dit geheel gaf mij het gevoel dat ik echt niet nog meer omringd kon zijn door professionelen! Ik ben heel blij dat ik bij de juiste tandarts was terechtgekomen.

17. oktober 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed om gerust gesteld te worden tot je bij je eigen tandarts terecht kan.

Ben er op een zaterdqg avond naartoe gegaan om te kijken wat er aan de hand was en of dit nog kon wachten tot ik bij mijn eigen tandarts terecht kon. in eerste instantie twojfel of dit wel een betrouwbare praktijk was. De 10 euro bij het vast leggen van de consultztie werd afgetrokken van het consult (95 euro, rx opname inbegrepen). In overleg met de tandarts, die een behandeling geheel vrijblijvend voorstelde, beslist om maandag naar eigen tandarts te bellen. Ze waren vriendelijk en duidelijk in hun behandeling/besluitvorming en hebben me gerust gesteld. Gezien de moeilijkheidsgraad van de behandeling vertouw ik toch meer mijn eigen tandarts..

2. november 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.