Tandlæge Peter Devel er altid utrolig sød, hensynsfuld og professionel. Jeg har det VIRKELIG dårligt med at gå til tandlæge men Peter gør det hele lidt nemmere med sin virkelig venlige, professionel... Se mere
Min midlertidige krone faldt af igen lørdag morgen, og da min egen tandlæge havde lukket, fandt jeg denne klinik i København. Vi bor selv i Ringsted. Fra første telefonopkald til jeg gik ud ad... Se mere
Altid trygt at komme til tandlægen. Fået bøjle på, og det har været en god oplevelse, hele vejen igennem 🥳 Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter me... Se mere
Jeg fik tilset mit sår på Nørrebro-klinikken efter, at jeg havde fået fjernet en visdomstand ugen inden. Jeg blev mødt med en ekstrem venlighed både fra receptionen og den tandlæge, som behandle... Se mere
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Nørrebrogade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Nørrebrogade 160, 1., 2200, København, København N, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg kom ind til en akut tid hos Josef Maarof, som var meget kompetent og forstående.
Det var en meget behagelig oplevelse, du går trygt derfra, med en følelse af professionalisme og lettelse af at blive taget seriøst og hørt.
Helt klart 5 stjerner herfra 👍

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Super søde og behagelige medarbejdere.
Informerer fint og spørger løbende ind til ens tilstand.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Ringede til akut klinikken og fik en tid efter 5 min samme dag. Jeg havde en kæmpe tandpine.
Jeg er meget tandlægeskræk hvorfor det at gå til tandlægen ikke lige er mig.
Jeg informere receptionisten omkring det, og allerede ved ankomst viste hun meget omsorg.
Da jeg kom ind i tandlæge stolen brød jeg sammen, men de 2 gutter som skulle operere på mig var ekseptionelle! Meget rolige personer som fortalte alt hvad der skete, lavet en smule sjov mv. Super oplevelse!
Desværre er den plumpe der blevet lavet lidt for stor så jeg kan ikke tykke, men det skal nok blive klaret på onsdag hvor jeg har bestilt tid.
Tak for jeres service, det var rart for en som mig.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Jeg var inde hos Katrine på Nørrebro, som jeg plejer at være hos. Hun tog mig ind akut pga noget smerte ved bihulen, og jeg fik en virkelig god behandling, også fra hendes medhjælper. 5 stjerner🤩

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Altid nænsom behandling uden smerter
det meget vigtigt for mig der ikke så godt
tåler bedøvelse
Derfor 5 stjerner

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Den bedste tandlægeoplevelse overhovedet.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
De kunne ikke lave min fortand som jeg faldt og slog i stykker. Jeg havde betalt ca 18.000kr for det og de ca 10.000kr vil de ikke betale mig tilbage. Har klaget over dem til styrelsen for patientklager. Jeg gik op på klinikken rigtig mange gange i løber af halvandet år og fik aldrig lavet min fortand. De gav mig en protese som var meget ubehagelig at gå med. Har købt en ny hos en anden tandlæge. Nu mangler jeg både en fortand plus at jeg har mistet 10.000kr som jeg brugte på den tand jeg ikke fik
Knækkede en hjørnetand over brunchen. Fik akut hjælp af meget dygtige og beroligende tandlæger på Dentalklinikken. Overvejer at skifte tandlæge og tage turen fra Roskilde til Nørrebro. Professionel og empatisk tandpleje er værd at køre efter. Tak kære jer!

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Hurtigt at få tid til en akutbehandling og behandlingen gik rigtig godt.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Det er nogle dygtige og søde tandlæger, der sørger for at det bliver en så god oplevelse som muligt.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Jeg skulle ind og få hevet min flækket fortand ud og jeg har mega tandlægeskræk. Tandlægen var rigtig omsorgsfuld og tog hensyn til min skræk og rolig med sine hænder. Kæmpe anbefaling herfra, er ihvertfald ikke bange for at gå til tandlægen igen efter denne oplevelse!

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
God tilgængelighed, service og kompetent behandling.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Hurtig god behandling 1 juledag hvor man fik tid samme dag som tog smerten og blev lavet færdig inden for et par dage godt man er velkommen også akut uden at være fast patient meget engageret god behandling

Super søde og dygtige . Klart fast tandlæge fremover . Stor tak

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Fik en akut tid 1. juledag. Nærmest ingen ventetid - og en dygtig og kompetent tandlæge fik hurtigt fastgjort min krone igen. Heller ikke regningen bød på ubehagelig overraskelse.
Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro
Hurtig tidsbestilling, venlig og god behandling