Dentalklinikken - Nørrebro Anmeldelser

Nørrebrogade 160, 1., 2200 København, København N, DK

Tandlæge Peter Devel er altid utrolig sød, hensynsfuld og professionel. Jeg har det VIRKELIG dårligt med at gå til tandlæge men Peter gør det hele lidt nemmere med sin virkelig venlige, professionel... Se mere

Min midlertidige krone faldt af igen lørdag morgen, og da min egen tandlæge havde lukket, fandt jeg denne klinik i København. Vi bor selv i Ringsted. Fra første telefonopkald til jeg gik ud ad... Se mere

Altid trygt at komme til tandlægen. Fået bøjle på, og det har været en god oplevelse, hele vejen igennem 🥳 Datoen er sat til i dag. Har netop fået nat bøjlerne og har sluttet forløbet. Fortsætter me... Se mere

Jeg fik tilset mit sår på Nørrebro-klinikken efter, at jeg havde fået fjernet en visdomstand ugen inden. Jeg blev mødt med en ekstrem venlighed både fra receptionen og den tandlæge, som behandle... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Nørrebrogade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Nørrebrogade 160, 1., 2200, København, København N, Danmark

• 3585 6655

Svarer typisk inden for 1 uge

Kompetent tandlæge

Jeg kom ind til en akut tid hos Josef Maarof, som var meget kompetent og forstående.
Det var en meget behagelig oplevelse, du går trygt derfra, med en følelse af professionalisme og lettelse af at blive taget seriøst og hørt.
Helt klart 5 stjerner herfra 👍

10. februar 2024

Kære Rasha

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos Josef og følte dig tryg og godt behandlet.

Tandrensning

God, grundig og kompetent behandling.

6. februar 2024

Kære Birgitte

Tak for anmeldelsen :) Dejligt at høre, at du har fået grundig og kompetent behandling.

Dentalklinikken Nørrebro

Super søde og behagelige medarbejdere.

Super søde og behagelige medarbejdere.
Informerer fint og spørger løbende ind til ens tilstand.

6. februar 2024

Kære Jan

Mange tak for anmeldelsen :) Dejligt at høre, at der bliver taget godt hånd om dig og at der bliver forklaret og spurgt ind undervejs.

Dentalklinikken Nørrebro

Ringede til akut klinikken og fik en…

Ringede til akut klinikken og fik en tid efter 5 min samme dag. Jeg havde en kæmpe tandpine.
Jeg er meget tandlægeskræk hvorfor det at gå til tandlægen ikke lige er mig.

Jeg informere receptionisten omkring det, og allerede ved ankomst viste hun meget omsorg.
Da jeg kom ind i tandlæge stolen brød jeg sammen, men de 2 gutter som skulle operere på mig var ekseptionelle! Meget rolige personer som fortalte alt hvad der skete, lavet en smule sjov mv. Super oplevelse!

Desværre er den plumpe der blevet lavet lidt for stor så jeg kan ikke tykke, men det skal nok blive klaret på onsdag hvor jeg har bestilt tid.

Tak for jeres service, det var rart for en som mig.

3. februar 2024

Kære Jesper

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse og reflektere over dit besøg på klinikken. Det betyder meget for os.

Det er godt at høre, at du fik god hjælp i vores akutvagt til at håndtere din tandlægeskræk og oplevede forståelse og omsorg, både i receptionen og under behandlingen.

Jeg var inde hos Katrine på Nørrebro

Jeg var inde hos Katrine på Nørrebro, som jeg plejer at være hos. Hun tog mig ind akut pga noget smerte ved bihulen, og jeg fik en virkelig god behandling, også fra hendes medhjælper. 5 stjerner🤩

25. januar 2024

Kære Maria

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 flotte stjerner :D

God behandling

God behandling, tror jeg da nok.

24. januar 2024

Kære Lars

Mange tak for anmeldelsen :)

Ingen smerter ved behandling

Altid nænsom behandling uden smerter
det meget vigtigt for mig der ikke så godt
tåler bedøvelse
Derfor 5 stjerner

12. januar 2024

Kære John

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med den behandling, du får hos os.

Den bedste tandlægeoplevelse…

Den bedste tandlægeoplevelse overhovedet.

22. januar 2024

Kære Hans

Tusind tak - så kan vi ikke bede om mere :)

Dentalklinikken Nørrebro

De kunne ikke lave min fortand som jeg…

De kunne ikke lave min fortand som jeg faldt og slog i stykker. Jeg havde betalt ca 18.000kr for det og de ca 10.000kr vil de ikke betale mig tilbage. Har klaget over dem til styrelsen for patientklager. Jeg gik op på klinikken rigtig mange gange i løber af halvandet år og fik aldrig lavet min fortand. De gav mig en protese som var meget ubehagelig at gå med. Har købt en ny hos en anden tandlæge. Nu mangler jeg både en fortand plus at jeg har mistet 10.000kr som jeg brugte på den tand jeg ikke fik

31. oktober 2023

Knækkede en hjørnetand over brunchen

Knækkede en hjørnetand over brunchen. Fik akut hjælp af meget dygtige og beroligende tandlæger på Dentalklinikken. Overvejer at skifte tandlæge og tage turen fra Roskilde til Nørrebro. Professionel og empatisk tandpleje er værd at køre efter. Tak kære jer!

20. januar 2024

Kære Merete

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med dit besøg hos os. Og du er naturligvis altid velkommen igen, både i akutvagten og som fast patient.

Udmærket hjælp til akutbehandling

Hurtigt at få tid til en akutbehandling og behandlingen gik rigtig godt.

16. januar 2024

Besvarelse fra Dentalklinikken - Nørrebro

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Dentalklinikken Nørrebro

Det er nogle dygtige og søde tandlæger

Det er nogle dygtige og søde tandlæger, der sørger for at det bliver en så god oplevelse som muligt.

17. januar 2024

Kære Johnny

Tak for anmeldelsen :) Dejligt at høre, at du er tilfreds med at gå hos os.

Dentalklinikken Nørrebro

Jeg skulle ind og få hevet min flækket…

Jeg skulle ind og få hevet min flækket fortand ud og jeg har mega tandlægeskræk. Tandlægen var rigtig omsorgsfuld og tog hensyn til min skræk og rolig med sine hænder. Kæmpe anbefaling herfra, er ihvertfald ikke bange for at gå til tandlægen igen efter denne oplevelse!

29. december 2023

Kære Zina

Mange tak for anbefalingen. Hvor er det dejligt at høre, at du fik god og omsorgsfuld behandling, og at du ikke længere er bange for at gå til tandlægen!

Kan anbefales

God tilgængelighed, service og kompetent behandling.

22. december 2023

Kære Kristine

Tak for anbefalingen :)

Dentalklinikken Nørrebro

Hurtig god behandling 1 juledag hvor…

Hurtig god behandling 1 juledag hvor man fik tid samme dag som tog smerten og blev lavet færdig inden for et par dage godt man er velkommen også akut uden at være fast patient meget engageret god behandling

27. december 2023

Kære Kim

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du oplevede et engageret team og god behandling.

Dentalklinikken Nørrebro

Meget sødt og venligt personale

26. december 2023

Kære Emma

Mange tak for anmeldelsen, vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Super søde og dygtige

Super søde og dygtige . Klart fast tandlæge fremover . Stor tak

26. december 2023

Kære Jannick

Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og vil gå hos os fremover.

Bedste hilsner og glædelig jul :)

Fik en akut tid

Fik en akut tid 1. juledag. Nærmest ingen ventetid - og en dygtig og kompetent tandlæge fik hurtigt fastgjort min krone igen. Heller ikke regningen bød på ubehagelig overraskelse.
Kan klart anbefales.

25. december 2023

Kære Jan

Mange tak for den flotte anbefaling. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i vores akutvagt.

Venlig, hurtig behandling

Hurtig tidsbestilling, venlig og god behandling

25. december 2023

Kære Birthe

Mange tak for anmeldelsen.