Dentalklinikken - Husum Anmeldelser

Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700 København, Brønshøj-Husum, DK

At uddele 5 stjerner til en tandlæge. Har man hørt mage?? Professionelt til fingerspidserne. God til at kommunikere og forklare hvordan hun, bistået af en kyndig assistent, griber opgaven an. Bevare... Se mere

Knækket en tand midt i en sommerferie ringede til over 10 tandlæger der afviste mig, men dentalklinikken forstod at jeg havde smerter og at det var akut fik tid samme dag, jeg har aldrig haft en bedre... Se mere

⭐⭐⭐⭐⭐ Wow – en virkelig fantastisk oplevelse! Jeg var til besøg hos Dentalklinik, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Personalet er utroligt søde, imødekommende og professionelle, og de får én t... Se mere

Som altid blev jeg mødt i øjenhøjde af den søde rare klinikassistent som retter ind ligeså startede er det mindste der er utrykt for mig. Kan kun anbefale dem for deres professionelle tilgang til pa... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Husum. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700, København, Brønshøj-Husum, Danmark

• 38280910

Svarer typisk inden for 1 uge

896 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bedste service og bedste tandlæge

Bedste service og bedste tandlæge. Havde skræk for tandlæger, på grund af en dårlig oplevelse et andet sted, men min tillid til tandlæger er tårnhøj igen efter besøget hos jer, kan klart anbefales!

20. marts 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum

Tusind tak for din anmeldelse – og for din tillid. Det glæder os oprigtigt at høre, at vi har været med til at genopbygge din tryghed ved tandlægebesøg. Din anbefaling betyder meget for os, og du er altid velkommen hos os igen.

Absolut bedste tandlæge!

Alt er i top. Klinikken er pæn og personalet er altid meget imødekommende og venlige. De er top professionelle! :)
Kan anbefale Kristina som er vanvittig dygtig :)

4. marts 2025

Kære stefanie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om både klinikken og Kristina. Det glæder os, at du oplever høj faglighed og venlighed hele vejen rundt – din anbefaling betyder meget for os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Teamet hos Dentalklinikken Husum

Søde og rare mennesker

Søde og rare mennesker. Til tiden. Fair pris.

17. februar 2025

Kære Eric

Mange tak for din søde anmeldelse! :)

Dentalklinikken Husum

Top service og dygtige og…

Top service og dygtige og professionelle tandlæger og assistenter- kan varmt anbefale dem

31. januar 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum

Tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen :)

Dentalklinikken Husum

Har været klient i snart 20 år og…

Har været klient i snart 20 år og selvom jeg ikke længere bor i området, tager jeg gerne turen til Husum.
Bliver altid mødt med smil og flexibilitet i tider.

27. januar 2025

Kære Michelle

Tusind tak for din trofasthed og de fine ord! Det betyder meget for os, at du stadig vælger at tage turen, og vi sætter stor pris på din tillid.

Vi glæder os til at se dig igen! 😊💙

Super tandlæge

Rigtig god behandling af en med meget tandlægeskræk

27. januar 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum

Tusind tak for din tilbagemelding! Det glæder os, at du havde en god oplevelse, især med tandlægeskræk. Vi gør altid vores bedste for at skabe tryghed. 😊💙

Har tandlæge skræk men de får mig altid…

Har tandlæge skræk men de får mig altid til at være rolig og syntes de er superdygtige

24. januar 2025

Kære Kate

Mange tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at vi kan hjælpe med at skabe ro og tryghed ifm. dine tandlægebesøg, det er så vigtigt med omsorg og trygge rammer, når man har tandlægeskræk.

Dentalklinikken Husum

Venligsindede mennesker og høj kvalitet mennesker og høj…

Venligsindede mennesker, der leverer høj kvalitet fra reception til tandlæge(Mohammed).
Effektiv digital kommunikation. Høj gennemsigtighed mht. priser og ydelser.

24. januar 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum

Tusind tak Sufyan, for den flotte anmeldelse! :) Det betyder meget for os, at du er glad for at komme til tandlæge hos os.

God atmosfære

God atmosfære, og meget nænsom behandling. Trods min tandlæge skræk et det en god oplevelse👍😀

20. januar 2025

Kære Pia

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er utrolig dejligt at høre, at det er en god oplevelse at komme til tandlæge hos os, på trods af din tandlægeskræk.

Vi glæder os til at tage imod dig igen.

Dentalklinikken Husum

Troede at jeg havde tabt en krone

Troede at jeg havde tabt en krone, men det var min oprindelige tand der var knækket, Jeg ønskede at få lavet en nødløsning, og det fik jeg til stor tilfredsstillelse. Jeg kan kun anbefale klinikken,personalet er smilende og er super søde😊Tak for en super god oplevelse.Michael

3. januar 2025

Kære Michael

Tak for din varme anmeldelse. Det betyder meget for os, at du følte dig godt taget imod.

Din anbefaling gør os utrolig stolte – tak for det! :)

Grundig og meget serviceminded

Jeg har fået et tandeftersyn samt tandrensning af Tandplejer Kristina Feller Broderfeldt. Hun er meget dygtig og grundig og gav mig flere gode råd til tandpleje. Jeg har aldrig før fået så grundig en tandrensning. Kæmpe anbefaling fra mig

17. december 2024

Kære Josefine

Tak for din skønne anmeldelse :)

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos din tandplejer Kristina. Din anbefaling betyder meget for os – tusind tak!

Vi ser frem til at se dig igen.

Efter snart 20 år - favel

Efter snart 20 år hos Husumtandlægerne, må jeg sige farvel. Efter at Søren gik på pension og der kom "nye unge kræfter" til var jeg egentlig optimistisk - det skader aldrig med nyt blod. Desværre var det mit blod som var resultatet. Efter nærmest at være blevet skældt ud for at have tandsten fik jeg så en tandrensning så "grundig", at jeg stadig kunne spytte blod ud 3-4 timer efter - meget ubehageligt! Og nu kan jeg så se at min nye tandlæge ikke er uddannet tandlæge - derfor, farvel

24. april 2024

Kære Roar

Vi forsøger altid at være i dialog og tjekke med patienten undervejs for at sikre at vores patienter er trygge og at behandlingen foregår med mindst muligt ubehag. Vi er derfor meget kede af at læse, at den tandrensning, du fik sidst, var ubehagelig. Engang imellem kan en tandrensning være smertefuld, og her er dialogen naturligvis meget vigtig, så man kan stoppe op og holde en pause, når der er behov for det.

I forhold til at du skriver, at din nye tandlæge ikke er uddannet tandlæge: På langt de fleste moderne tandklinikker er der ansat tandplejere, som udfører eftersyn, tandrens og behandling af parodontose. Er der behov for at få lavet fx en fyldning eller en rodbehandling, kommer man ind til tandlægen. Tandplejere er uddannet i forebyggende tandpleje. Eftersyn og tandrens hører derfor til deres speciale og interesseområde.

Dentalklinikken

Virkede som om det primære for…

Virkede som om det primære for klinikken er at sælge en vare og ikke vejlede om den rette hjælp. De endte med at konstatere, at mine udfordringer var så store, at de ikke kunne hjælpe, men jeg kunne da købe en bideskinne, som var bedre end ingenting.... kommer aldrig igen

2. december 2024

Kære Karin

Vi gør altid vores bedste for at give vores patienter professionel og omsorgsfuld behandling og vejledning, og vi er naturligvis kede af at læse, at du ikke synes du har fået den rette vejledning om den rette hjælp.

Nogle behandlinger skal varetages af specialister, hvorfor man må henvise til disse. En bideskinne forebygger yderligere skade på tænderne.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, så vi kan vende den vejledning og hjælp, du har modtaget og skabe klarhed over eventuelle misforståelser.