Dentalklinikken - Hillerød Anmeldelser

Slotsarkaderne 300, Opgang A, 3400 Hillerød, Nordsjælland, DK

Kompetent behandling af en tandplejer, som venligt informerede, om hvad der skulle ske undervejs i behandlingen og gav sig tid til at besvare spørgsmål.

Tændernes tilstand er vigtig for helbredet. Derfor er en dygtig tandlæge vigtig. Min gamle sluttede, så jeg måtte have en ny. Det blev Ahmad. Jeg blev mødt af en åben og imødekommende person. Han arb... Se mere

Venlig og dygtig tandlæge som er meget professionel og behagelig at få behandling af. Martin lytter til én og tager hensyn, hvis der er særlige behov der skal tages højde for. Dentalklinikken i Hill... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hillerød. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Slotsarkaderne 300, Opgang A, 3400, Hillerød, Nordsjælland, Danmark

• 4826 4500

Svarer typisk inden for 1 uge

4,6

Tandrensning gjorde ond som bare f....

Jeg havde d. 10. Oktober 2024 tid hos Dentalklinikken i Hillerød. Dette var første bessøg hos dem efter min "gamle" tandlæge var gået på pension.
Sjældent i mit liv har jeg oplevet noget gøre så ondt. Det var en ung kvinde der havde mig i stolen og jeg har aldrig før oplevet at skulle bide tænderne sammen af smert med flere "... kan du gabe lidt mere" opfordringer. Jeg har ikke igennem de sidste 30 år ikke fået lavet andet end tandrensning og reparation af en skadet fortand (en teenage skade). Jeg finder en ny og lidt mere human tandlægeklinik men synes det er vigtigt at andre ved hvad de (potentielt) går ind til.

17. oktober 2024

Kære Jens

Vi er virkelig kede af at høre, at den tandrensning, du fik sidste efterår, var smertefuld og ikke nogen god oplevelse.

En almindelig tandrensning gør normalt ikke ondt. Men det er klart, at behandleren selvfølgelig altid vil forsøge at mindske smerter og ubehag.

Vi er meget kede af at det ikke lykkedes at skabe en tryg behandling og en god dialog i dit tilfælde. Vi ville ønske, at du havde taget fat i os under behandlingen eller umiddelbart efter. Så havde vi haft bedre mulighed for at hjælpe dig.

Behandling

Jeg skulle have trukket en tand ud. Er ikke så glad for tandlæger.
Udover det er ubehageligt, var det en meget fin oplevelse jeg havde i Hillerød.
Ahmad gav sig god tid, forklarede hvad der skete. Og det eneste jeg kunne mærke var et lille prik, da jeg skulle bedøves. Og havde ikke den snurren i tunge og undermund resten af dagen.
Besluttede mig straks for at skifte tandlæge.

6. november 2024

Kære Peter

Mange tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for at høre, at Ahmad tog sig god tid til at forklare og at du havde en fin oplevelse, selvom du ikke er så glad for at være hos tandlægen.

Vi er glade for, at du har valgt at gå hos Ahmad og glæder os til at tage imod dig igen på klinikken.

Fantastisk behandlingsforløb

Jeg har gennem 1½ måned været under et behandlingsforløb hos Dentalklinikken i Hillerød, hvor jeg har skulle have forskellige ting udført. Min frygt for tandlæger har altid været stor, og jeg har været skeptisk over for, om behandlingerne har været nødvendige, da jeg har hørt forskellige historier.

Men det er slet ikke tilfældet her på Dentalklinikken i Hillerød. Personalet er super søde, så snart du træder ind i klinikken. Jeg har haft et fantastisk forløb, og jeg kan kun rose tandlæge Ahmad og hans team. Det har virkelig været på Champions League niveau, og han sikrer sig, at du har det godt under hele behandlingen, samtidig med at han tager sig tid til at forklare diverse ting, hvis du er nysgerrig omkring, hvad der egentlig sker i din mund.

Jeg kan kun anbefale Dentalklinikken, især Ahmad og hans team

12. marts 2024

Kære Hassan

Tusind tak for den utrolig flotte anbefaling til Ahmad og hans team i Hillerød. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft et fantastisk forløb hele vejen rundt.😊

Meget ringe kundeservice

Meget ringe kundeservice. Man er i tvivl om hvem der servicerer hvem. Efter fire samtaler med dem om booking af tid til tandlæge har jeg og min familie besluttet at vi ikke skal bruge Dentalklinikken længere. Tandlægerne er gode men folkene i administartionen er meget meget ringe. Der er i den grad plads til forbedring.

11. januar 2023

Hej Emil

Vores administration i Hillerød går meget op i at yde kvalificeret service til vores patienter, både på telefon og når man møder op på klinikken - og vi er derfor kede af det besvær, du har haft i forbindelse med tidsbestilling. Der var flere faktorer, som spillede ind, og vi kan som sagt kun beklage.

Venlige hilsner
Dentalklinikken

1. Besøg

Var 1. Gang i klinikken i dag.
Ringede i går og fik en tid i dag.
Fik en meget venlig modtagelse og blev behandlet af en yderst kompetent tandlæge, der gav sig god tid og forklarede hvad der skulle ske, ved 1. Besøg.
Søde klinik damer.
Jeg kan klart anbefale klinikken.

4. maj 2022

Kære Kirsten.
Tak for din anmeldelse og for de pæne ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Venlige hilsner
Dentalklinikken Hillerød

Jeg fik lavet en fortand

Jeg fik lavet en fortand, hvor kun en lille stump af min originale tand er tilbage. Virkeligt tålmodigheds krævende præcisionsarbejde at få en porcelænstand fabrikeret og monteret. Og det gjorde Dentalklinikken Hillerød helt perfekt og professionelt. Sammen med Hillerød Dental Lab ( Gefionsvej), der gjorde et meget smukt stykke arbejde med at lave en virkelig god efterligning af min intakte fortand. Jeg føler mig så godt behandlet begge steder !

6. november 2021

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hillerød

Hej Carsten. Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os!

Vis anmeldelser på alle sprog. (51 anmeldelser)