Dentalklinikken - Hillerød Anmeldelser

Slotsarkaderne 300, Opgang A, 3400 Hillerød, Nordsjælland, DK

Jeg fik lavet en fortand, hvor kun en lille stump af min originale tand er tilbage. Virkeligt tålmodigheds krævende præcisionsarbejde at få en porcelænstand fabrikeret og monteret. Og det gjorde Denta... Se mere

Tændernes tilstand er vigtig for helbredet. Derfor er en dygtig tandlæge vigtig. Min gamle sluttede, så jeg måtte have en ny. Det blev Ahmad. Jeg blev mødt af en åben og imødekommende person. Han arb... Se mere

Jeg har været i Dentalklinikken i Hillerød siden jeg var 18 år og har derfor været hos samme tandlæge i nu 25 år. Jeg har altid været glad for den høje faglighed, professionalisme og venlighed, der pr... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hillerød. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Slotsarkaderne 300, Opgang A, 3400, Hillerød, Nordsjælland, Danmark

• 4826 4500

Svarer typisk inden for 1 uge

1.043 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rar følelse

Det er en god oplevelse og god atmosfære. Følelsen er dejlig og venlig

5. september 2026

Kære Majbrit

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever en god atmosfære på klinikken og føler dig mødt på en venlig måde.

Dentalklinikken Hillerød

Fjerne en tand blev gjort på kort tid…

Fjerne en tand blev gjort på kort tid og ingen smerte bagefter.

31. august 2026

Kære Rune

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at tandudtrækningen gik hurtigt, og ikke mindst at du var smertefri bagefter.

Meget kompetent tandlæge Martin

7. september 2026

Kære Bent

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever Martin som en kompetent tandlæge. Din ros giver vi selvfølgelig videre til ham.

Dentalklinikken Hillerød

Den bedste tandlæge klinik jeg har…

Den bedste tandlæge klinik jeg har haft, og det er efterhånden en del år. Der er aldrig ventetid på den tid der er aftalt, man føler sig velkommen og kommer til med det samme når man møder ind og der er sat god tid af til undersøgelse.

7. september 2026

Kære Dorte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og mange års tillid. Det betyder meget for os, at du altid føler dig velkommen, kommer til tiden og oplever, at der bliver sat god tid af til undersøgelsen.

Akutskade i min ferie.

Jeg havde mistet en fyldning og havde smerter.
Fik besked på at tanden skulle rodbehandles og behandlingen gik i gang. Efter en time i stolen var jeg færdig- troede jeg. Tandlægen gav op og sagde at jeg havde nogle meget forsnævrede rodkanaler, som han ikke kunne rense ordentlig op.
Jeg har aldrig prøvet at gå fra en tandlæge, uden at skaden blev lavet.
Nu sidder jeg tilbage på min ferie med værre smerter end før.
1 stjerne fordi jeg ikke skulle betale noget.

3. september 2026

Kære Ole

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du fortsat havde smerter efter dit akutte besøg hos os, og vi forstår godt, at det er frustrerende, når det sker midt i en ferie. I nogle tilfælde kan en akut behandling desværre ikke færdiggøres ved det første besøg, og der kan være behov for videre behandling hos en specialist.

Omhyggelig og nænsom behandling

Omhyggelig og nænsom behandling, - næsten uden smerter, selv om der blev boret.

26. august 2026

Kære Gunnar

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplevede behandlingen som både omhyggelig og nænsom, og at den næsten var smertefri trods boring.

Dentalklinikken Hillerød

Super flink personale første gang jeg…

Super flink personale første gang jeg har været der ,jeg var meget nervøs men fik en god oplevelse selvom jeg skulle have-Revet en tand ud ,og havde det rigtig dårligt det betyder betyder meget for mig at man ikke mærker bedøvelsen og det må jeg sige det gik rigtig godt ,så alt i alt en god oplevelse

27. august 2026

Kære Lisbeth

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du trods nervøsitet fik en god og tryg oplevelse hos os, og at både bedøvelsen og behandlingen gik godt.

Dentalklinikken Hillerød

Venlig og professionel behandling fra…

Venlig og professionel behandling fra hele vejen igennem

26. august 2026

Kære Jytte

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplevede en venlig og professionel behandling hele vejen igennem.

Tak❤️

Endnu en behagelig oplevelse hos Erblina og hendes fantastiske team. Ord er overflødige. Tak tak tak ❤️

17. august 2026

Kære Mark

Tak for endnu en varm anmeldelse. Det betyder meget for os, at du igen har haft en god oplevelse hos Erblina og hendes team. Vi giver med glæde din tak og de fine ord videre til dem. 😊

God oplevelse

Behagelig og Professionel behandling.
God alder og dialog.

17. august 2026

Kære Jimmy

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede behandlingen som både behagelig og professionel, og at der var god tid til dialog undervejs.

Dentalklinikken Hillerød

Kompetent og venlig behandling af en tandplejer

Kompetent behandling af en tandplejer, som venligt informerede, om hvad der skulle ske undervejs i behandlingen og gav sig tid til at besvare spørgsmål.

13. august 2026

Kære Ole

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du oplevede en kompetent og venlig behandling, hvor der blev taget sig tid til både at forklare undervejs og besvare dine spørgsmål.

Godt

God, venlig og hurtig betjening både ved tidsbestilling og i tandlægestolen.

6. august 2026

Kære Bibi

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede en venlig og effektiv betjening hele vejen fra tidsbestillingen til behandlingen i tandlægestolen.

Dentalklinikken Hillerød

God service og søde medarbejdere

10. august 2026

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hillerød

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores service og medarbejdere, og er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Dentalklinikken Hillerød

Jeg værdsætter en kompetent behandling…

Jeg værdsætter en kompetent behandling udført til aftalt tid og pris af et rart personale.

5. august 2026

Kære Jan

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en kompetent behandling til aftalt tid og pris, og at du blev mødt af et rart team. Det betyder meget for os. 😊

Dentalklinikken Hillerød

Det eneste jeg har oplevet var et…

Det eneste jeg har oplevet var et venligt, professionelt og imødekommende personale.

5. august 2026

Kære Bernd

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede et venligt, professionelt og imødekommende team. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os. 😊

Nino skaber tryghed

Var i dag til alm undersøgelse hos rare, rolige og venlige Nino i Slotsarkaderne i Hillerød - han skaber tryghed.

4. august 2026

Kære Bodil

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos Nino, og at hans rolige og venlige måde skabte tryghed. Vi giver med glæde din ros videre til ham.

Dentalklinikken Hillerød

God og meget kompetent behandling med…

God og meget kompetent behandling med humor Tak

30. juli 2026

Kære Karl

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en god og kompetent behandling, og at der også var plads til humor undervejs. Det er en kombination, vi sætter stor pris på.

Superb!

Et ord siger det hele: Superb!
Jeg siger tak og på gensyn.

23. juli 2026

Kære Alice

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du havde en så god oplevelse hos os. Tak for de pæne ord, og vi glæder os til at se dig igen. 😊

Dentalklinikken Hillerød

Venlig og dygtig tandlæge som er meget…

Venlig og dygtig tandlæge som er meget professionel og behagelig at få behandling af. Martin lytter til én og tager hensyn,
hvis der er særlige behov der skal tages højde for.
Dentalklinikken i Hillerød får de bedste anbefalinger her fra.

17. juni 2026

Kære Bettina

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse. Det glæder os meget, at du føler dig godt taget hånd om hos Martin, og at du oplever, at der bliver lyttet til dine behov. Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi giver med glæde din ros videre til Martin.