Selvom USA har verdens største BMI
Selvom USA har verdens største BMI, bør de ikke træde på Danmark og Grønland. Godt at i er venner med Putin. Han griner også af jer.
Jeres ambassade burde lukkes ned helt i DANMARK så længe i har den fede klaphat som DIKTATOR i lille usa.
Dårlig information om hvilken type formular man skal have. Kundeservice der ikke vil hjælpe. Der går lang tid fra de modtager passet til de vil sende den. De siger der kan gå 4 uger
Jeg HADER det her sted! Jeg har haft besvær med dem i snart 12 år. Deres hjemmeside er elendig, deres kundeservice er super dårlig og giver aldrig nødvendig information. Selv hvis man får noget ud af dem, så ligner det noget, der er copy-pastet og altid totalt random🤬 De lukker ens sag, hver gang man stiller et sprøgsmål, så man aldrig kan have en samtale, og de tager aldrig telefonen!!
har et firmaer der sælge husbåde og de vil ikke sammearbejde kan skaffe 30nye jobs i norden der sidderen dame der tag imod beskeder hend får man ikke love til at komme forbi vil ha snakket med bjarke men den stopper ikke her
Jeg skulle bestille tid til visa interview på Den Amerikanske Ambassade i København. For at bestille tid skal man først betale et gebyr på 880kr på ustraveldocs.com/dk. Da jeg forsøgte at betale med betalingskort virkede siden pludselig ikke korrekt (og gjorde ikke i flere dage), så det endte med at jeg blev nødt til at lave en online bank overførsel via min netbank. Kundeservice fortalte mig at overførslen gerne skulle kunne ses i deres system et par dage efter, hvilket de åbenbart ikke kunne. Derfor måtte jeg kontakte min bank som bekræftede at pengene altså for længst var overført til dem. Ustraveldocs' kundeservice bad mig gang på gang om at sende endnu en mail til dem med bekræftelse fra banken og en beskrivelse af mit problem - først på dansk, så på engelsk og så fra en anden email osv. Jeg skrev utallige mails til dem og ringede til kundeservice 2-4 gange i ugen for at kunne komme videre i min visa proces. Da der var gået ca. 14 dage gav jeg op og endte med at gå ind på hjemmesiden og betale med mit betalingskort (hvor den mulighed nu virkede igen), fordi jeg ikke turde vente længere på at kunne bestille en tid på ambassaden, da det i sidste ende kunne betyde, at jeg ikke kunne komme til USA i tide og herved kunne miste min praktik og de knap 10.000 kr som mit praktikvisum koster. Jeg endte altså med at betale 2 gange 880kr til dem. Jeg bad Ustraveldocs om at få de første 880kr tilbage pga. deres langsomme håndtering af sagen og en mangel i DERES system som gjorde at de åbenbart ikke kunne se min overførsel trods bevis fra banken på overførslen. De bad mig om at sende bevis på begge mine overførsler, hvilket jeg sendte dem og herefter bare fik at vide, at jeg ikke kunne få nogen af mine penge tilbage - endda uden yderligere forklaring. Min oplevelse vidner om virkelig dårlig (og langsom!) kundeservice og en afdeling som virker utroligt ligeglade med deres kunder og ikke tager ansvaret, når det ligger hos dem. Det eneste de tænker på, er at tjene (ekstra) penge på deres kunder som er tvunget til at betale dem for at få et Amerikansk visum, hvilket de i dette tilfælde har udnyttet godt og grundigt.
Det skal nævnes at denne anmeldelse ikke generelt gælder Den Amerikanske Ambassade i København, men udelukkende omhandler deres Ustraveldocs.com/dk afdeling og dennes dårlige kundeservice og betalingsafdeling.