Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Vi tilbyder kørekort med høj ekspertise både til nye billister og generhververe.
Amager strandvej 58B, 2300, københavn S, Danmark
- info@denloyalekoreskole.dk
- denloyalekøreskole.dk
Jeg har lige bestået mit kørekort
Jeg har lige bestået mit kørekort, både teori og praktisk prøve i første forsøg. I teori havde jeg Therese, som underviste klart og forståeligt. Til køretimerne havde jeg Joseph, som lærte rigtig godt fra sig og hjalp mig igennem hele processen, også med alt det praktiske. Der var styr på hele forløbet fra start til slut. De sørgede for, at førstehjælpskurset var hurtigt overstået, og guidede mig præcist i forhold til borgerservice og alt det, der kan virke forvirrende. Alt i alt en virkelig god oplevelse. Kan klart anbefales.
Kæmpe anbefaling
Den Loyale Køreskole lever i høj grad op til sit navn. Både Therese og Joseph er utroligt dygtige, varme og imødekommende mennesker, der virkelig gør en indsats for at hjælpe.
Jeg har haft mange gode timer i bilen med Joseph. Han er rolig, behagelig og meget støttende – og kommunikationen har altid været klar og nem. Han er desuden rigtig god til at få køretimerne til at passe ind i en travl kalender.
Et ekstra plus er de tips til teoritræning, som har været guld værd i forberedelsen til teoriprøven.
En kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har lige fået mit kørekort på ca…
Jeg har lige fået mit kørekort på ca 2,5 måned. Og bestod både teori og køreprøven i første forsøg. Jeg tog det hos Den Loyale Køreskole, og det var et fantastisk forløb! Jeg havdet Joseph som kørelære og Therese som teoriunderviser. De er begge tog fantastiske til deres arbejde. De både profesisonele og samtidig nogle man kan have et sjovt og hyggeligt forløb. Man kan virkelig mærke at de vil deres elever det allerbedste og sætter altid elevens behov føre deres eget. De er også super fleksible. Og man kan altid ringe eller skrive vis man er tvil om noget eller har andre spørgsmål. Så jeg mener virkelig at det var et fantastisk forløb. Kæmpe anbefaling herfra!!
Vil du gerne have en god og tryg…
Vil du gerne have en god og tryg oplevelse, når du tager kørekort? Så helt klart vælg Den Loyale Køreskole! Jeg havde Therese som kørerlærer, og med hendes konstruktive feedback og tro på at jeg nok skulle klarer det, bestod jeg både teori-og køreprøve første gang! Køreskolen kan helt klart anbefales😊
Fantastisk oplevelse
Jeg er lige blevet færdig med mit kørekortforløb i går, og kan kun anbefale Den Loyale Køreskole.
Teorilæreren Therese var både sød og god til at forklare tingene på en ordenligt og forståelig måde, bestod på den måde teoriprøven med kun 1 fejl.
Min kørelærer Joseph har til trods for min dårlige kørsel, formået at hjælpe mig igennem køreprøven også, selvom det til tider så sort ud for mig. Derudover er han både en sjov, frisk og imødekommende person.
Har haft et fantastisk forløb hos Den Loyale Køreskole og kan 100% opfordre folk til at tage deres kørekort der!
Kæmpe anbefaling
Jeg er lige blevet færdig med mit forløb på den loyale køreskole i dag og der har bare været styr på tingene helt fra start. Først og fremmest utroligt søde kørelærere der bare virkelig går op i dit forløb og støtter dig hele vejen i gennem. Forløbet er gået dejligt hurtigt da de virkelig er fleksible med og booke køretimer osv. De er også meget hjælpesomme hvis du skulle være i tvivl om noget og så er de selvfølgelig meget professionelle så altid føler dig tryg. Kan varmt anbefale den loyale køreskole til alle aldre.
🌟🌟🌟🌟🌟Over al forventning – fantastisk service til en god pris!
🌟🌟🌟🌟🌟
Over al forventning – fantastisk service til en god pris!
Jeg kan varmt anbefale Den Loyale Køreskole! Fra start til slut har oplevelsen været langt bedre, end jeg havde forventet – især når man tager prisen i betragtning. Man får virkelig meget for pengene her!
Instruktøren var både tålmodig, professionel og super engageret i min læring. Jeg følte mig tryg bag rattet og fik masser af konstruktiv feedback, som hjalp mig til at bestå første gang. Kommunikation og planlægning gik gnidningsfrit, og der blev altid taget hensyn til mine behov og mit tempo.
Hvis du leder efter en køreskole, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd – så er Den Loyale Køreskole det oplagte valg. Tak for sen fantastisk oplevelse! Vh Anas Bouharhour
Eleven er altid i centrum – og man kommer hurtigt fra start til mål
Jeg giver min største og varmeste anbefaling til Therese fra Den Loyale Køreskole, som med stor faglig dygtighed fik mig hurtigt, trygt og sikkert gennem min køreundervisning.
Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg – takket være Thereses og omhyggelige instruktioner gennem hele forløbet.
Alder er ingen hindring, når man tror på projektet og får den rette støtte, som jeg gjorde. Jeg tog kørekort som 60-årig førstegangserhverver – og holdt endda to ferier undervejs!
Derfor anbefaler jeg Den Loyale Køreskole:
* Præcise og klare instruktioner under alle kørelektioner – jeg var aldrig i tvivl om, hvad jeg skulle gøre, eller hvornår.
* Trygge og opmærksomme rammer – jeg fik støtte, opbakning og kærlig opmuntring igennem hele forløbet og mærkede fra første øjeblik, at jeg var på en seriøs køreskole.
* Professionelt og behageligt samarbejde – jeg blev taget alvorligt og lyttet til, så jeg følte mig velkommen, respekteret og rigtig godt tilpas.
* Omhyggelig planlægning og løbende opfølgning – jeg fik fra starten en plan over teori- og køretimer, som gjorde det let for mig at passe undervisningen ind i min private kalender.
* Målrettet og omsorgsfuldt fokus på elevens succes – alle aftaler blev overholdt, og jeg oplevede hele vejen igennem et oprigtigt ønske om at få mig sikkert og hurtigt i mål.
At tage mit kørekort hos Den Loyale Køreskole var fantastisk udover det forventelige
At tage mit kørekort hos Den Loyale Køreskole var en fantastisk oplevelse udover hvad man kan forvente.
Efter at jeg havde haft en virkelig dårlig oplevelse hos en anden køreskole, for en del år tilbage, havde jeg lidt mistet modet til at tage kørekort, hvis jeg skal være helt ærlig.
Men Therese tog hånd om sagen og gjort alt i det her forløb helt vildt overskueligt, trygt og sjovt.
Det var virkelig en god oplevelse langt udover hvad jeg havde forventet.
Therese er helt vildt struktureret og planlægger forud, så du er sat ind i alt og kan tilpasse hele forløbet til din normale hverdag med det samme.
Derudover er hun tryghedskabende og en person, som man har lyst til at tilbringe så mange timer sammen, som det jo bliver til, når man skal køre rundt og lære at køre bil.
Jeg kan med andre ord kun anbefale Den Loyale Køreskole til alle.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har lige bestået både teori- og køreprøve i første hug efter kun to måneders forløb hos Den Loyale Køreskole, og jeg kunne ikke være mere tilfreds!
Det har været en super lærerig og tryg oplevelse fra start til slut.
Min kørelærer Joseph var virkelig hyggelig at køre med, rolig, tålmodig og samtidig rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Man følte sig altid tryg bag rattet, og der var også plads til et godt grin undervejs!
Therese, som stod for teorien, fortjener også stor ros. Hun er virkelig dygtig til at lære fra sig og gør undervisningen både spændende og let at forstå.
Alt i alt en fantastisk oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Den Loyale Køreskole til alle, der vil have en positiv, effektiv og sjov vej til kørekortet 🪪 🚗💨
PS, nu skylder jeg kage 😉
Fantastisk køreskole og kørelære Joseph
Jeg var i en meget dårlig situation med en anden skole, Timetodrive, hvor jeg blev sat i en situation, hvor de tvunget mig til at tage et helt vanvittigt antal ekstra lektioner, efter jeg havde gennemført “lovpakken”.
Jeg havde brug for at skifte skole og kontaktede Joseph. Jeg kunne med det samme mærke, at han var en tillidsfuld person, meget varm og venlig. Efter en prøvekørsel og at have vænnet mig til en anden bil, fortalte han mig, at han ville føre mig til køreprøven inden for en uge med kun få ekstra lektioner, hvor han lærte mig alt, hvad jeg havde brug for, for at bestå prøven i Amager. Med hans fantastiske undervisningsevner og tålmodighed bestod jeg prøven allerede en uge efter, jeg kontaktede ham for at skifte skole.
Kan varmt anbefales!!
Begge prøver i første hug 🪪
Hvis Den Loyale Køreskole ku’ få 10 stjerner, havde de fået det! 5 er slet ikke nok.
Der skal lyde et kæmpe tak til Danmarks bedste kørelærer, Joseph. Han var en af de helt store årsager til, at jeg valgte lige netop Den Loyale Køreskole. Ikke nok med, at han tog hånd om mig fra starten af forløbet, så er Joseph ung, frisk og super dygtig til at forklare tingene på en måde, der gør det nemt at forstå.
Han formår at skabe en rolig og tryg stemning i bilen, samtidig med at han motiverer én til at blive bedre for hver time.
Takket være ham fik jeg mit kørekort på bare 2 måneder og bestod både teori- og køreprøven i første forsøg!
Kan 100% anbefale Den Loyale Køreskole (og især Joseph) til alle, der vil have en sjov, lærerig og effektiv vej til kortet! 🙌
Super søde og meget ærlige folk der…
Super søde og meget ærlige folk der arbejder der. Havde kørelæreren Joseph og han rigtig hyggelig at køre med og god til at lære en at køre!
Stor anbefaling
Kan helt klart anbefalde Den Loyale Køreskole. Min kørelærer Joseph var en god lærer, da han var tålmodig med min kørsel, og god til at lære fra sig. Derudover var han meget fleksibel med hvornår vi kunne køre, som gjorde det mere overskueligt at tage kørekortet. Min teorilærer Therese var super engageret i teorien og gjorde den nem at forstå. Begge var derudover super søde og venlige, og de klædte mig godt på til prøverne, som jeg bestod i første forsøg.
Rigtig god oplevelse, med kørekort på første forsøg!
Vil højt anbefale Den Loyale Køreskole. Var lidt nervøs første gang jeg skulle ud i trafikken, men Therese var rigtig god til at få mig til at føle mig sikker. Bestod køreprøven efter første forsøg og tænker æren går meget til Therese for det.
Det er sjældent...
Det er sjældent, at man oplever en så engageret og pålidelig samarbejdspartner som Joseph.
Jeg er nu far til to tvillingepiger med kørekort - begge havde Joseph som kørelærer. Og hele samarbejdet med ham - både mellem mig, og med mine piger - er gået over al rimelig forventning.
For at sætte nogle få ord på oplevelsen af Joseph som kørelærer, så vil disse være rammende: Engageret, pålidelig, ansvarlig, stort overblik, fleksibel og fremadskuende. Og dertil kommer super venlig og god humor.
Mine varmeste anbefalinger går til Den Loyale Køreskole og specielt til Joseph.
Tak for samarbejdet!
Absolut top køreskole!
Absolut top køreskole!
Tog generhvervelse igennem Den Loyale Køreskole med Yousef som kørelærer. Absolut professionel undervisning. Det lykkedes ham at banke mine gamle dårlige vaner væk på rekordtid og sørgede for jeg bestod i første forsøg.
10 ud af 5 stjerner.
Anbefaling 🚗
Jeg kan varmt anbefale Den Loyale Køreskole til alle, der ønsker en seriøs og effektiv vej til kørekortet. Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug og på kun 2,5 måned, og det er uden tvivl takket være det dygtige team!
Joseph som var min kørerlærer er professionel, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der giver mening, selv når man er nervøs eller usikker. Han skabte en tryg og rolig stemning i bilen, og jeg følte mig godt forberedt til hver eneste køretime og selvfølgelig til selve prøven.
Therese gjorde teoriundervisningen interessant og nem at forstå. Hun var altid klar til at svare på spørgsmål og sørgede for, at vi forstod teorien.
Alt i alt en super professionel køreskole, hvor man ikke bare bliver set som endnu en elev, de ønsker virkelig at hjælpe en godt på vej. Tusind tak til Joseph og Therese for den gode oplevelse🚗😁😎
Kæmpe anbefaling herfra!⭐️
10 ud af 10 oplevelse at tage kørekort hos den loyale køreskole, kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Min kørelærer Joseph har været virkelig god til at skabe en rolig og tryg stemning i bilen, og har været meget fleksibel i forhold til køretimer, hvilket har gjort det nemt at få køretimerne til at passe ind i hverdagen!
Min teori lærer Therese har været super grundig og dybdegående med alt undervisning.
Man har virkelig en følelse af at både Joseph og Therese går op i deres elever, og gør deres for at det bliver en god oplevelse for hvert enkelt elev. Hele forløbet har kun taget lidt under 3 måneder for mig! Tusind tak til jer for en god oplevelse fra start til slut!
Rigtig god undervisning og fik…
Rigtig god undervisning og fik lynhurtigt mit kørekort. Bestod begge prøver i første forsøg og fik mit kørekort på kun 2 måneder