Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Vi tilbyder kørekort med høj ekspertise både til nye billister og generhververe.
Amager strandvej 58B, 2300, københavn S, Danmark
- info@denloyalekoreskole.dk
- denloyalekøreskole.dk
Den loyale køreskole er en køreskole…
Den loyale køreskole er en køreskole der lever op til sit navn.
Therese har en utrolig rolig evne til at forklare, og forsikre om der ikke findes dumme spørgsmål. Hun har et godt overblik over dit forløb, også hvis du er heldig at køre med Joseph.
Jeg var heldig at have Joseph som kørelærer. Joseph har tålmodighed, overblik og en evne til at imødekomme eleven hvor de er mest utrygge.
Jeg bestod min køreprøve anden gang, og jeg er sikker på Joseph troede mere på mig end jeg selv gjorde.
Alt i alt et velfungerende forløb, med 2 fremragende undervisere. Struktur, information, og professionalisme er nøgleordene, som jeg bruger til at beskrive Den Loyale Køreskole ☺️
Helt vildt god oplevelse hos den loyale…
Helt vildt god oplevelse hos den loyale køreskole. Jeg fik mit kørekort på 6 uger🙏🏽 Meget professionelle og fleksible, der bliver lavet en plan som passer til en. Jeg havde Therese som var super sød og fik en trygt igennem hele forløbet. Jeg vil 100% anbefale den loyale køreskole til andre🙏🏽
Rigtig god🔥🔥
Mega god køreskole, klar anbefaling🔥 hvis man viser engagement bliver man dermed også taget seriøst og kan få kortet på 2,5-3 måneder❤️❤️🔥🔥
Danmarks bedste køreskole
Rigtig god køreskole, meget søde, dygtige og professionelle kørelærer. De er også meget flexible i forehold til at planlægge dage og køretider til eleven. Kan 100 procent anbefale Den loyale køreskole 😁🤩
Fantastisk forløb
Klasse teori, mega god fleksibilitet og super søde kørelærere
Bedste kørelærer
Vores datter gik først på en anden køreskole og kæmpede meget med sin nervøsitet og bestod derfor ikke de første køreprøver.
Vi valgte derfor at vores datter skulle starte her. Og straks fik hun mere selvtillid og fik meget bedre feedback på sin kørsel.
Og Wupti. Så fik hun sit kørekort.
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, som jeg klart kan anbefale. Der er styr på tingene helt fra du træder ind ad døren første gang, til at du står klar til køreprøven.
Rigtig god oplevelse hos Den Loyale…
Rigtig god oplevelse hos Den Loyale Køreskole. Undervisningen var god, og kørelæreren var tålmodig og nem at lære fra. Kan klart anbefales til andre, der skal tage kørekort.
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kan klart anbefale Den Loyal Køreskole.
Joseph er en rolig og tålmodig kørelærer, som forklarer tingene på en nem og forståelig måde. Man føler sig tryg under køretimerne, og han hjælper én hele vejen til kørekortet.
Virkelig en god oplevelse
Kan varmt anbefales
Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte denne køreskole. Både Therese og Joseph har været enormt imødekommende, tålmodige og engagerede, og man kan mærke, at de gerne vil en det godt. De har altid gjort en indsats for at finde tid til mig, selv i perioder hvor min kalender har været presset. Det har gjort hele processen tryg og overskuelig, og jeg har følt mig i rigtig gode hænder fra start til slut.
Min oplevelse hos Den Loyale Køreskole…
Min oplevelse hos Den Loyale Køreskole har været virkelig god. Lige siden jeg startede har der været styr på tingene, om det så omhandlede køretimer eller teorihold, var der altid hjælp at finde hvis man havde brug for det. Hele forløbet har været super godt, både teoriundervisningen og køretimerne, hvor man virkelig lærte alt det man havde brug for når man skal ud og køre ude på vejene. Jeg har haft den sødeste kørelærer, og har været rigtig glad for at tage kørekort hos Den Loyale Køreskole. Kan helt klart anbefale den!
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos…
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Den Loyale Køreskole med Joseph som kørelærer.
Joseph er en dygtig, rolig og tålmodig kørelærer, som virkelig tager sig tid til at sikre, at man forstår tingene ordentligt. Han er god til at forklare både teori og praksis på en måde, der er nem at forstå, og han skaber en tryg og behagelig stemning i bilen – også når man laver fejl.
Man kan virkelig mærke, at han brænder for sit arbejde og ønsker det bedste for sine elever. Jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb.
Jeg kan klart anbefale Den Loyale Køreskole og Joseph til alle, der ønsker en professionel og engageret kørelærer.
God og lærerig teoriundervisning og…
God og lærerig teoriundervisning og kørertimer. Vil klart anbefale.
Jeg kan på det kraftigste anbefale Den…
Jeg kan på det kraftigste anbefale Den Loyale Køreskole. Min kørelærer har været den bedste, man overhovedet kunne drømme om. Hun har formået ikke bare at få mig bestået men også at lære mig en hel del om livet. At skulle afslutte mit forløb virker næsten trist, da jeg kommer til at savne vores køretimer sammen.
Hos Den Loyale Køreskole bliver man virkelig prioriteret som elev, langt mere end man kunne forvente. Hele forløbet har været meget struktureret, og lærerne er dygtige til at finde tider, der passer begge parter. Der er styr på tingene fra start til slut.
Hvis man, som jeg selv, har været nervøs for at blive introduceret til for meget nyt på én gang og skulle holde styr på det hele selv, så er denne køreskole helt perfekt. De tager sig tid, guider én trygt igennem processen og hjælper i tæt samarbejde med dig hele vejen.
Kort sagt, vil jeg sende mine varmeste anbefalinger til at starte hos Den Loyale Køreskole.
10/10
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Den Loyale Køreskole. Min kørelærer, Joseph, var tålmodig, rolig og rigtig god til at forklare tingene, så man følte sig tryg bag rattet.
Teoriundervisningen med Therese var både spændende og let at forstå. Hun forklarede stoffet på en klar måde og sørgede for, at alle var med.
Samlet set har jeg følt mig godt forberedt til både teori- og køreprøven, og jeg kan varmt anbefale køreskolen til andre, der ønsker en tryg og professionel undervisning.
Fremragende køreskole
Den Loyale Køreskole er i min optik, den perfekte køreskole. Therese og Joseph virker til at være enormt motiveret til, at lære fra sig, og skabe et godt og rart læringsmiljø.
Kan klart anbefale! 🐐🐐🐐
God og troværdig køreskole
God, præcis og konkret information/vejledning i øjenhøjde. Her lærer man både at køre bil og bestå prøver første gang. Effektivt og behageligt forløb. Den bedste anbefaling til både førstegangs/generhververe af kørekort.
Den Loyale Køreskole er den perfekte…
Den Loyale Køreskole er den perfekte køreskole hvis man vil have et nemt, hurtigt og super veltjekket forløb. Jeg startede for 2,5 måneder siden, og er i dag bestået min køreprøve. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg. Så jeg er mega tilfreds med både Therese (teorilærer) og Joseph (kørelærer). Kæmpe anbefaling herfra, det har været en perfekt oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Den Loyale…
Jeg kan varmt anbefale Den Loyale Køreskole. Jeg havde Therese som kørelærer og teori underviser, og bestod begge dele i første forsøg - efter lige knap 3 måneder. Jeg satte særlig stor pris på de små hold hvor jeg oplevede tid til den enkelte og et struktureret forløb. Therese var god til at sørge for at få formaliteterne hurtigt på plads, sådan at forløbet ikke trak ud.
Jeg har lige bestået mit kørekort
Jeg har lige bestået mit kørekort, både teori og praktisk prøve i første forsøg. I teori havde jeg Therese, som underviste klart og forståeligt. Til køretimerne havde jeg Joseph, som lærte rigtig godt fra sig og hjalp mig igennem hele processen, også med alt det praktiske. Der var styr på hele forløbet fra start til slut. De sørgede for, at førstehjælpskurset var hurtigt overstået, og guidede mig præcist i forhold til borgerservice og alt det, der kan virke forvirrende. Alt i alt en virkelig god oplevelse. Kan klart anbefales.