4,6

Super service !

Min bil en lille C1 skulle have nogle store reparationer.
Mødte Jesper en yderst flink fyr !
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fuld hus herfra
For service tog ikke 2 dage så var min bil klar.
Dejlig låne bil
Og bare generelt godt taget imod som ny kunde !
Jesper og hans værksted bliver min faste makainer !

20. februar 2026

Bytte bil til ny

Jeg har købt ny bil hos den franske auto specialist, da jeg håbede på en hurtigt handlen, så jeg kunne få bilen med hjem med det samme, blev der hurtigt fundet en løsning, så bilen kunne få plader på og blive klargjort. En super effektiv og servicemindet mekanike.

30. september 2023

Svær fejlfinding til fuld tilfredshed

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af Jesper og DFA. Jeg havde en meget kompliceret sag med min Citroen C4 GP fra 2015, og jeg blev anbefalet at bruge Jesper. Flere mekanikere inkl Citroén havde allerede givet op, men Jesper viste sig tydeligt at være manden til opgaven. Gennem grundig fejlfinding fandt han frem til den egentlige kilde til problemet, hvilket han hurtigt fik løst – ikke som andre værksteder, der ofte skifter stumper i ét væk uden at finde fejlene. Efterfølgende fik jeg en uges kørsel for at bekræfte, at problemet var 100% væk. Bilen kører igen upåklageligt takket være Jesper.

24. marts 2023

En aftale er en aftale

Fik et tilbud på service og aftalte der skulle ringes hvis der skulle laves yderligere. Dette glemte de hvilket jo ikke var i orden. Fik ekstra regning på kr. 2800 men den annulerede de ved opringning. Utrolig flot at en aftale er en aftale. Så kommer gerne igen et sted hvor aftaler overholdes.

4. december 2022

Fantastisk imødekommende service også…

Fantastisk imødekommende service også når bilen ikke er fransk. Jeg mødt i receptionen af super søde Jersper der tog godt i mod og spurgte ind til om der var noget jeg havde lagt mærke til der skulle kigges på. Min bil fik service og skiftet dæk, alt er i skønneste orden og selv regningen var fornuftig i forhold til hvor jeg tidligere har fået serviceret min bil.
De bedste anbefalinger herfra. Jeg kommer uden tvivl igen!

20. oktober 2021

Den franske kan helt klart anbefaledes

Den franske kan helt klart anbefaledes. opdagede at min bil var punkteret på det ene forhjul en morgen. Jeg ringede til Jesper ved den franske for at finde ud af hvad vi kunne gøre, min kæreste skulle nemlig bruge bilen på arbejde et par timer senere. De havde desværre ikke det rigtige dæk på lager, men kunne få det hjem om formiddagen. Vi vurderede at det ikke kunne betale sig at få autohjælp ud at hente bilen for at fragte den 1,5 km. Den franske gav os et tilbud på at komme ned at skifte dækket og sætte et andet dæk på (i en anden størrelse) og kører vores bil op på værkstedet for at få skiftet dækket og sætte bilen hjem til os igen når dækket var skiftet. Alt i alt en fantastisk service de gav, vil helt klart anbefale den franske. Tak til Jesper for hjælpen kanon god service og venlighed

19. oktober 2021

Super service og rådgivning !!

Den Franske Autospecialist i Randers får 5 stjerner - Fordi der får man den allerbedste service og til meget fair priser. "Den Franske" tager sig tid til en som kunde og altid klar, hvis man har problemer. Personlig rådgivning og mulighed for lånebil, hvis uheldet er ude. En fornøjelse at have jer som autoværksted. :-)

16. april 2021

Anbefales absolut ikke.

Jeg kan absolut ikke anbefale dette værksted. Opgaven at reparere en blæser på en Renault Megane. Fik at vide, at bilen var klar. Der var ikke sket noget som helst.
Regning kr. 400,- hvilket i parantes er ret billigt for at vide hvilket værksted man ikke skal benytte. Dertil kan lægges en lånebil (Citroen C1) som angiveligt kører 2 km pr liter benzin. Der stod jeg skulle fylde op, men jeg stoppede heldigvis inden. Det har de heller ikke styr på. Alt i alt en dårlig oplevelse, men de benyttede da heldigvis ikke lejligheden til at tage min bil som gidsel julen over, hvilket de skal have tak for. Tak for dárgent pour rien, i franske slyngler.

22. december 2020

Kanon autoværksted

Et autoværksted, hvor du trygt kan stille din bil for de er virkelig dygtige. Især til franske biler, hvor de er eksperter.
Derudover er de flinke og ordentlige og absolut rimelige på priserne

28. august 2020

God og professionel service

God og professionel service. God til fejlfinding og reperation af motorstyring på Peugeot 307cc. Jesper er også meget god til at forklarer og oplyse om forskellige løsningsmuligheder samt deres fordele og ulemper. Alt i alt en god oplevelse at benytte værkstedet og bestemt køreturen værd fra Aalborg til Randers.

23. juni 2020

Inkompetence

Jeg fik skiftet generator på min Peugeot 208. Det tog tre dage og jeg betalte for 6 timers arbejde. Det løb op og jeg forventer, at en bilværksted ikke lader deres kunder betale for deres inkompetence (Noget med at opdatere software - det burde ikke være noget jeg skal betale for). Det var ikke tilfældet her. Jeg vil ikke råde andre at bruge værkstedet til andet end banaliteter - ting de ikke bør kunne f u c k e u p - som at f.eks. skifte fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt. -:) Jeg er slemt skuffet over forløbet og især mangel på kommunikationen efter jeg stillede spørgsmål det høje timetal på regningen.

17. december 2016

et værksted i topform

Aldrig har jeg oplevet bedre autoværksted end hos den franske autospecialist! Det rareste sted at komme og virkelig høj kvalitet på håndværket! Jeg vil på det kraftigeste anbefale den franske :) Det er ikke et sted man kører forgæves!

8. september 2014
Vis anmeldelser på alle sprog (18 anmeldelser)