Absolut svindel! Bestilte læderreparationssæt til Dkr. 599,- 22/1 2023. Blev trukket for beløbet 24/1 2023. Intet modtaget- Kan ikke få kontakt. De har stadig reklamer ude på " Nettet". Har fået medde... Se mere
Hej alle sammen 😊 Jeg fik i dag leveret min pakke med mit støtte bælte til lænd og ryg. Bedre sent end aldrig. Så firmaet er gode nok. De skal bare være realistiske med deres leveringstider lige fr... Se mere
Vi har bestilt en vare som efter 10 dage ikke er leveret. Lovet levering 3-5 dage. De svarer ikke på mail sendt til deres kundeservice og der er opgivet et trackingnummer, hvor der intet sker. Det... Se mere
Helt igennem ulovlig kinesisk butik som…
Helt igennem ulovlig kinesisk butik som på trods af navnet, har firmaadresse i Paris og sender deres møgprodukter fra Kina så det tager så varerne ca 3 uger at nå Danmark og der vil de ryge direkte i fortoldning som vil koste dig 160 kr min. i gebyr.
At firmaet har mobilepay som betalingsmulighed undrer mig men det er stadig et svindelfortagende som først svarer på mails når varen er afsendt så man ingen mulighed har for at annullere handlen.
HOLD jer fra dem ! !!
Snyd og bedrag
De fortjener ikke en eneste stjerne. Det er fup og svindel. Det har INTET med dansk at gøre. Det er noget kinesisk skrammel, man betaler for i dyre domme. Ikke mindst når der kommer opkrævning på told, før man får sin vare. Jeg har skrevet til dem, men får ingen reaktion.
100% dansk, reklamerer de med. Det eneste der er dansk, er sproget på deres hjemmeside. Hold jer væk.
Det er ren svindel
Det er ren svindel! Bestilte en vare, de trak beløbet, men modtog den aldrig. Efter nogen tid, begyndte de at sende mærkelige mails fra postnord hvor de opkrævede moms og told, for at jeg i det hele taget kunne få lov at modtage varen. Da jeg ikke reagerede på dette, sendte de varen retur til afsenderen.
Ingen stjerner herfra… de svarer ikke…
Ingen stjerner herfra… de svarer ikke på mails.. og så burde de notere at varen fra Kina pålægges told.
Afgiften er 66 procent på varerne
Der er ikke oplyst, at butikken ikke er dansk og der skal betales afgift, for at modtage varen. Min pris var 299 men blev 191 kr. mere pga afgift. Kan se der er flere herinde, der hoppede i fælden med de lækre billige leggings. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Det er ikke sælges pligt at oplyse de ikke er danske, så vi købere må bare til at være mere opmærksomme.
Den Falske Butik som sender fra Kina. Koster moms og gebyr.
Som erfaren nethandler kan man jo også blive snydt. Selvom jeg ikke troede det skulle overgå mig. Den danske butik er langt fra Dansk. Varen kommer fra Kina og man skal selv betale moms og gebyr i tolden. Så det blev den dyr lærerstreg at handle med Den Falske Butik. Så fremover husker jeg at tjekke trustpilot inden jeg trykker køb.
Stor advarsel !!!
Stor advarsel !!!
Handl aldrig på denne hjemmeside. Du kan ikke komme i kontakt med dem og de lover gul og grønne skove men alt er plat.
Det ser fint ud på overfladen men intet sker der og du har mistet dine penge.
Tilfreds siden København!
God modtagelse af min ordre. Levering på 6 dage efter forberedelsestid. Tilfreds siden København!
Har bestilt bukser hos dem
Har bestilt bukser hos dem, og fik en ordrebekræftigelse samtidig med at de trak pengene. Man kan ikke følge sin pakke via ordre nr og man kan ikke komme i kontakt ned dem.
Føler jeg er blevet svindlet.
Advarsel køb aldrig på den danske butik
Advarsel køb aldrig på den danske butik
Jeg er så ked af jeg skal give dem 1 stjerne da de fortjener -20 stjerner
Jeg bestilte på den danske butik i marts måned jeg kan følge pakken til den 2 april derefter stopper alt opdatering jeg bliver så syg og venter en mail eller sms men får ingen af delene da jeg blev rask og tømmer min postkasse finder jeg en seddel fra posten jeg bliver overrasket og kontakter med det samme posthuset og får at vide at min pakke er sendt tilbage 2 dage før jeg blev frustreret men fik en god snak med ham på posthuset og han forstod heller ikke jeg ikke havde modtaget noget info f.eks sms så jeg skriver til den danske butik og får sikkert en standard skrivelse tilbage jeg skriver igen får en ny sikkert standard skrivelse tilbage med lovning på at når de har pakken vil de sætte pengene tilbage på min konto jeg venter til august stadig ingen penge så mister jeg tålmodigheden og skriver nu sætter de sgu mine penge tilbage på min konto der kommer ingen svar tilbage jeg skriver i september at jeg kun kan ta deres mangel på kontakt som de er et svindler firma stadig ingen svar
Når man siger ja når og amen kan de godt svare
Lige så snart man går på dem med kritik stopper de med at svare
SÅ HOLD JER FRA DEM
En skændsel
EN SKÆNDSEL
Jeg ønsker at returnere min vare, men kan ikke få en returneringsadresse.
Jeg har nu kontaktet dem for 3.gang.
De er en skændsel for almindelig god forretningspolitik.
Kan ikke anbefale denne forretning !!!
Kan ikke anbefale denne forretning !!!
Jeg troede jeg havde handlet med en dansk butik og ikke en butik uden for Europa. Jeg blev derfor meget overrasket over at blive opkrævet en importafgift på kr 181,00 for et varekøb på kr 299,00.
Jeg afviste at betale importafgiften, hvorfor PostNord returnerede varerne til leverandøren. Forretningen havde allerede ved ordreafgivelsen hævet pengene på min konto. Selvom jeg har sendt en mail 2 gange for at få tilbageført mine penge - ordre nr. #DDB1966LR har jeg hverken hørt fra dem eller fået mine penge retur !!!
Føler mig snydt og synes det er tyveri af mine penge !!!!
Mvh Lis Kaehne
ADVARSEL - Det rene svindel
Har bestilt en vare der reklameres med er på lager og sendes indenfor 24 timer.
Det er 14 dage siden og har intet hørt siden og intet modtaget. Kundeservice reagerer ikke.
Fusk og humbug! Snyd og bedrag! Hold jer væk! Kinabras
- De skriver IKKE at deres møjprodukter er fra Kina.
- Når man skriver mails til dem, eller ringer svarer de ikke.
- INGEN mulighed for kontakt med dem.
- De trækker pengene med det samme, men er lang tid om leveringer, fordi at det kommer fra Kina.
- Du bliver opkrævet told/skat/moms, som de heller ikke oplyser om på hjemmesiden.
- De anmeldelser der er positive, er efter min opfattelse købt og ikke noget værd og den samme, med forskellige initialer/navne.
- De har åbenbart adresse i Frankrig, tingene kommer fra Kina, og den "danske support" er slet ikke dansk.
- Gider slet ikke bruge energi på at sende det retur. Må bare tage det for en øv oplevelse.
- Er man "heldig" modtager man noget ikke godkendt kinamøj, som ikke er i nærheden af at være pengene værd.
Ikke modtaget varer bestilte 12/6 men…
Ikke modtaget varer bestilte 12/6 men pengene er trukket🥶
Plads til forbedring
Bedre sent end aldrig. Så firmaet er gode nok. De skal bare være realistiske med deres leveringstider lige fra start. ( Skriv hellere på jeres side at der er op til 14 dages leveringstid og lad være med at trække penge før i afsender)
De stjæler jeres penge
De stjæler jeres penge, men sender aldrig de købte vare
Og de svare ikke på de mail man efterfølgende har sendt dem 😪
Pas på
Pas på
Butikken lovede varen fremme på en uge
Efter 14 dage havde jeg ikke hørt fra dem hvorefter jeg skrev. Ingen kan se at det er en firma fra Kina, så derfor
skal der betales told og moms + Portnord opkræve gebyr. Pengene hæve de straks når varen er bestilt som er forkert så holdt jer langt væk. Jeg vil give O stjerne
Der er er mister RZ der giver 5…
Der er er mister RZ der giver 5 stjerner en gang i mellem .Alle andre giver kun kritik
Det lugter mærkeligt