Deluxury Anmeldelser 69

TrustScore 4 ud af 5

3,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Przed zakupem czegokolwiek nowego w tym sklepie polecam uprzednio przedzwonić do nich i upewnić się czy na pewno rzecz jest nowa. Po zakupie w niedzielę zadzwoniłem do nich rano w poniedziałek upewnić... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Chciałem zwrócić telefon (Xiaomi Redmi Note 14 Pro), było nieco problemów z uzyskaniem zwrotu. Na początku przelew miał być zlecony, potem byłem informowany, że jednak wcale nie był zlecony. Dziwna... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Po zamówieniu galaxy tab a9 plus doszło do nieporozumienia, bo oni sprzedają produkty z dystrybucji europejskiej, nie polskiej i dostałem paragon 0%, ale po kontakcie wystawili fakturę 23% i wysłali m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

W sobotę zamówiłem tel samsung s24, było napisane wysyłka w pierwszy dzień roboczy, czyli poniedziałek. I tu miłe zaskoczenie, już we wtorek InPost około 13 godz. poinformował, że paczka czeka w paczk... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Najlepsi

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie, mają rzetelne podejście do klienta!. Zupełnie nie rozumiem negatywnych opinii, dziękuję za świetną obsługę mojego zamówienia :)

14. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opóźnianie i próba anulowania zamówienia po znacznym zwiększeniu ceny produktu

--- Opóźnianie i próba anulowania zamówienia po znacznym zwiększeniu ceny produktu i brak podania ceny sprzed 30 dni. ---

Kupiłam telefon poprzez tą stronę za ok. 3600 zł. Kilka dni później otrzymałam mail "[...] niestety nie mamy produktu w wybranym przez Państwa kolorze - komputer pokazuje, że takie urządzenie jest ale nie udało się go znaleźć fizycznie na magazynie. Próbowaliśmy domówić taki produkt specjalnie dla Państwa ale niestety nie są dostępne u żadnego dystrybutora. [...] Proszę o decyzję, czy któraś z tych [innych kolorystycznie] wersji Państwa interesuje czy mamy anulować zamówienie."
Nie wydawało mi się to podejrzane, dopóki nie weszłam na stronę sklepu, żeby sprawdzić jakie są inne kolory telefonu. Okazało się, że wybrany przeze mnie model/kolor kosztował już 4600 zł i sklep nie chciał mi go sprzedać po tańszej cenie. Ponadto, po podniesieniu ceny o cały tysiąc zł sklep NIE PODAJE CENY SPRZED 30 DNI. (Wiem, że bez promocji nie muszą tego robić, ale moim zdaniem taki skok cenowy i nie podanie poprzedniej jest po prostu nieuczciwe.) Chcę zauważyć, że cały czas na stronie figurowało "Dostępność: na wyczerpaniu". Skoro zostałam poinformowana o braku magazynowym, to czy nie powinno się to zmienić na "Brak w magazynie"? Stan "na wyczerpaniu" utrzymuje się już ok. dwa tygodnie odkąd złożyłam zamówienie, co oznaczałoby, że sklep albo ma telefony na magazynie albo jest w stanie je na bieżąco domawiać.
Zaczęłam dopytywać sklep dlaczego podają telefon jako dostępny. Odpowiedzieli: "Zwiększona cena wynika z faktu, że skończyła się dostępność produktu w promocyjnej [sic!] cenie. Najbliższa dostawa tego modelu w kolorze niebieskim w takiej cenie będzie u nas najwcześniej 14.11. Dlatego też została Pani poinformowana o braku dostępności tego koloru. Na chwilę obecną z szybszym czasem realizacji, przy zachowaniu ceny mogę zaproponować kolor miętowy (mint)." Nie rozumiem co tutaj zmienia kolor produktu, ale ok. Zwróćmy uwagę na "Najbliższa dostawa tego modelu [...] w takiej cenie [...]" - czyli ewidentnie nie chcą go sprzedać taniej, po cenie, którą JUŻ ZAPŁACIŁAM. Zaś, gdy kupowałam ten telefon, to żadnej promocji nie było - była to podstawowa cena tego telefonu w tamtej chwili.
Zamówienie ostatecznie anulowałam, bo ani nie miałam zamiaru tyle czekać, ani nie chciałam dać tej firmie zarobić.

5. november 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

kontakt, zwrot - ok, niepotrzebnie się martwiłem

ogólnie przestraszyłem się przez negatywne opinie - chyba niepotrzebnie, moja sytuacja wyglądała tak:

kupiłem ok tydzień temu Xiaomi Redmi Note 13 PRO +, dostałem razem z przesyłką fakturę VAT marża! - to mnie zaniepokoiło i wtedy sprawdziłem opinie, i przeraziłem się, gdzie ja kupiłem sprzęt..

jednak, po napisaniu maila, ze z tą fakturą jest coś nie tak.. dostałem fakturę VAT normalną, ale stwierdziłem, ze lepiej nie mieć tego telefonu, ludzie piszą ze ciezko ze sklepem się dogadać.. to nie okazało się prawdą

ja telefonu nieodpakowałem, napisałem do sklepu, że chce zrobić zwrot i tak, bo rozmyśliłem się, zgodzili się na to mimo informacji na stronie, że nie ma zwrotów od firm..

paczka przyszła do Nich wczoraj (poniedziałek) dzisiaj już mam pieniadze spowrotem na koncie

telefon wyglądał zapakowany legitnie, ale nie znam się

także wydaje mi się, ze sklep nie jest az tak "zły" ale odejmuje gwiazdeczkę za tą fakturę marża, wysyłają je defaultowo klientom

obsługa czy to przez telefon, czy mailowo, - bezproblemowa i miła

ludzie piszą negatywne opinie przez jakieś "corner-case'y"

15. oktober 2024

ZAKUPY

Dzień dobry, kupiłem Samsunga Galaxy S24. Obsługa telefoniczna jak i mailowa - to wyskoki poziom kultury. Jestem mile i pozytywnie zaskoczony. Pozdrawiam serdecznie z Gdyni - Maciej Miażdżyk

26. august 2024

Zostałem oszukany

Zostałem oszukany. Kupiłem nowy telefon jednak po odbiorze przesyłki okazało się że telefon zachowuje się jak mój stary który chciałem zmienić na nowszy. Po odesłaniu firma nie chciała przyjąć zwrotu na swój koszt a teraz dodatkowo nie chce oddać pieniędzy za jego zakup. Działania jak w mafii . Zdecydowanie nie polecam sklepu. Omijajcie go szerokim łukiem

9. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kupilem NOWY teleon i od samego…

Kupilem NOWY teleon i od samego początku były problemy- mówie o xiaomi redmi note 10pro, telefon ciągle zamykał aplikacje, zawieszał się do tego stopnia, że nie mogłem go zresetować... zawiesza się bardzo często, mając xiaomi redmi note 8pro nie mialem nigdy takiego problemu przez 3 lata.. Telefon do śmieci!!!

24. maj 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Google Pixel 8pro (128) zakupiony,na…

Google Pixel 8pro (128) zakupiony,na mój kolor(obsydian)chwilę czekałem,ale było warto.
Telefon nowy,plomby fabfyka,zawartość kompletna.Pixel śmiga niesamowicie,tak jak w opisach.Kto wie co to G Pixel,niech kupuje,a kto nie wie-tum bardziej:)
Obsługa sklepu spoko,kontakt na bieżąco bez problemów.Polecam, zachęcam itd...

11. april 2024

Solidna Firma:)

Przede wszystkim produkty są fabrycznie zapakowane i nie pochodzą z wystawy zwrotu czy nadwyżki magazynowej jak to się czyta na prawie każdej aukcji allegro. Odpowiedzi na pytania zadawane mailowo szybkie i rzeczowe.
Zdecydowanie Polecam:)
Ignacy

26. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Świetna obsługa, dobre telefony oraz ceny i szybka wysyłka. Z pewnością polecam każdemu kto szuka telefonu w przystępnej cenie.

24. januar 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.