Przed zakupem czegokolwiek nowego w tym sklepie polecam uprzednio przedzwonić do nich i upewnić się czy na pewno rzecz jest nowa. Po zakupie w niedzielę zadzwoniłem do nich rano w poniedziałek upewnić... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Chciałem zwrócić telefon (Xiaomi Redmi Note 14 Pro), było nieco problemów z uzyskaniem zwrotu. Na początku przelew miał być zlecony, potem byłem informowany, że jednak wcale nie był zlecony. Dziwna... Se mere
Po zamówieniu galaxy tab a9 plus doszło do nieporozumienia, bo oni sprzedają produkty z dystrybucji europejskiej, nie polskiej i dostałem paragon 0%, ale po kontakcie wystawili fakturę 23% i wysłali m... Se mere
Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Późna decyzja córki i szybki zakup w czwartek wieczorem. A w niedzielę urodziny.
Mail do firmy, szybka odpowiedź - i w niedzielę córka cieszyła się nowym, sprawnym telefonem.
Serdecznie dziękuję i polecam.
Super sprzęt, obsługa na najwyższym poziomie.

Besvarelse fra Deluxury
Zamówiłem w tym sklepie telefon Samsung Galaxy S24 Ultra, jeszcze go nie otrzymałem, ale nie mogę się powstrzymać, aby nie napisać opinii o poziomie obsługi tego sklepu.
Jestem niezmiernie wdzięczny panu Bartoszowi za jego profesjonalizm i cierpliwość. Przez 3 dni zadawałem różne pytania, wysłałem ponad 30 maili, a na każdy otrzymałem wyczerpującą i profesjonalną odpowiedź. W żadnym sklepie, nawet w Media Expert, nie otrzymałbym połowy informacji, które mnie interesowały.
(Jeśli kierownik sklepu czyta tę wiadomość: proszę, dajcie panu Bartoszowi premię! To prawdziwy profesjonalista i bardzo cierpliwy człowiek.)
Pozostaje tylko czekać na mój nowy telefon! 😅

Besvarelse fra Deluxury
Firma solidna dbająca o zadowolenie klienta. Szybka wysyłka. Szczególnie polecam kontakt z Panem Dawidem- profesjonalny o wysokiej kulturze osobistej.

Besvarelse fra Deluxury
Szybką realizacja zamówienia, telefon przyszedł nowy, zaplombowany. Brak uwag
W sobotę zamówiłem tel samsung s24, było napisane wysyłka w pierwszy dzień roboczy, czyli poniedziałek. I tu miłe zaskoczenie, już we wtorek InPost około 13 godz. poinformował, że paczka czeka w paczkomacie. Jestem mile zaskoczony. Daje 5 gwiazdek. Towarek dotarł bardzo szybko i dobrze zapakowany. Opakowany folią bąbelkową plus koperta. Minus.. ciężko rozpakować bez noża ;)
Ogólnie jestem zadowolony. Początkowo wydawało się że towar może nie dotrzeć w terminie. Po kontakcie z Firmą wszystko przebiegło terminowo. Kontakt bardzo dobry, zarówno mailowy jak i telefoniczny.
Polecam.
Dwa pierwsze zamówienia było ok, choć informacje o przesyłce to tak średnio a ostatni zakup trochę z przygodami. Przy produkcie czas dostawy nie zgodny z opisem niestety nie 2-3 dni lecz ponad 7 będzie i to dopiero dowiedziałem się mailem po wczesnym zapytaniu

Besvarelse fra Deluxury
Pozwólcie, że zmienię zdanie. Po kontakcie z miłym człowiekiem z Deluxury.pl wszystko zostało naprawione. Nawet dokonałem ponownego zakupu i jest OK. Polecam. Przynajmniej jeśli chodzi o serię Galaxy

Besvarelse fra Deluxury
Opóźnienie wysyłki telefonu skutkowało nieodebraniem go z paczkomatu przez osobę obdarowaną. Telefon zakupiony na raty, raty wypowiedziane, zwrócone do banku przez kupującego, telefon zwrócony przez kuriera do sprzedającego. W czasie kilku dni udało się wszystko dopiąć i pieniądze zostały zwrócone kupującemu.
Kupiłem w Deluxury dwa telefony i jestem bardzo zadowolony. Mimo okresu świątecznego przesyłka przyszła naprawdę szybko, co było miłym zaskoczeniem. Telefony są sprawne, wszystko działa jak należy, więc nie mam się do czego przyczepić. Dodatkowo, przed zakupem rozmawiałem przez telefon z dwoma Panami z obsługi klienta, którzy konkretnie odpowiedzieli na wszystkie moje pytania i rozwiali wątpliwości. Na razie mi telefonów wystarczy, ale jeśli ktoś ze znajomych będzie czegoś szukał, to na pewno polecę ten sklep. Wszystko poszło sprawnie, więc z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że warto!
Uwaga na oszustów!!! Nie kupujcie nic od nich!!! Sklep wystawia nowe telefony, a wysyła używane. Zamiast faktury o którą prosiłem w momencie zakupu, otrzymałem marżę na towary używane, czym się sklep sam przyznał do przekrętu. Tym sklepem powinna zająć się prokuratura, Urząd skarbowy i UOKiK. Opineo też powinno za to dostać po dopiero bo promuję ten sklep i blokuje opinie. W odpowiedzi na odpowiedź sklepu który się miga od odpowiedzialności potwierdzam zaistniały fakt. Nie doszło do pomyłki tylko sklep świadomie to robi i nie jest to pierwszy raz bo jest wiele opini o tym procederze, szkoda tylko że dowiedziałem się o tym dopiero po zakupie. Kontakt ze sklepem był z prośbą o wystawienie prawidłowej faktury, bo że telefon był określony jako używany mogę odpuścić. Więc proszę przejrzeć jeszcze raz meile z taką prośbą i wysłać fakturę VAT na wskazany adres. Dobrze wiecie że wszystko co tu zostało napisane jest w 100 procentach prawdą i nie rozumiem dlaczego idziecie w zaparte i jeszcze obrażacie mnie od kłamców. Przecież sami wystawiliście papier pod którym się podpisaliście, jako marża na towary używane i mam to czarno na białym. Myślałem że dojdziemy do porozumienia ale widzę że dalsza rozmowa nie ma sensu. Jeszcze raz ostrzegam potencjalnych klientów przed zakupem w waszym sklepie, lepiej dołożyć 100 czy 200 zł więcej a kupić z pewnego źródła.

Besvarelse fra Deluxury
Ekspresowa przesyłka tuż przed świętami, szybki, dobry kontakt, cena bardzo konkurencyjna, nowy sprzęt bez zarzutu. Polecam.
Też się na początku przestraszyłem.Ale nie miałem żadnych problemów z kontaktem z firmą. Telefon otrzymałem w określonym terminie, nowy, z plombami producenta, wszystko naprawdę bez uwag.
Nie polecam. Po tygodniu, kiedy jeszcze nie otrzymałam zakupionego towaru, napisałam do firmy o wyjaśnienie sytuacji. Kontaktował się też z nimi Empik, ponieważ przez ich stronę zamawiałam telefon. Tez zadanej reakcji. Dopiero jak napisałam, żeby nie wysyłali mi paczki, bo kupiłam telefon u innego sprzedawcy, odpisali, że zakup anulowali. Podejrzewam , że ciągną towary z Chin a mój telefon nie dotarł na czas. Dobrze, że wzięłam odbiór paczki za pobraniem.
Kupowałem tablet i na deluxury znalazłem model którym byłem zainteresowany w znacznie lepszej cenie. Tablet przybył szybko. Brak jakichkolwiek zarzutów co do działania czy użytkowania nowy w pełni działający. Gorąco polecam
POLECAM Deluxury w 100%. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Zakupiony Samsung bez zarzutów, w oryginalnym opakowaniu. Przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona, co jest, moim zdaniem, ważne przy przesyłce elektroniki. Ponadto cena smarfona była bardzo konkurencyjna.
sprawny kontakt i bardzo profesjonalna obsługa - zdecydowanie polecam
Świetny kontakt z firmą.Otwarta na sugestie i bardzo sprawną logistycznie.Serdecznie polecam.
Od dawna nie miałem okazji skorzystać ze sklepu, który obsłużyłby mnie bardziej profesjonalnie od Deluxury. Z pomocną obsługą klienta, niskimi cenami produktów, oraz oczywiście nie pomijając szybkiej i dobrze zabezpieczonej przesyłki. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność! ^-^
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.