Deloox Anmeldelser 5.837

3,2

Øv jeg var inde og se og glædet mig lidt for hurtigt til shoppe hos jer Nu tør slet ikke bestille fra jer efter alle de dårlige Anmeldelser jeg håber i gør noget ved det så det kører og vi kan begynd... Se mere

Ekstremt dårligt pakket ind. To luftpuder, der lå hjælpeløst blandt varerne, hvor den ene var punkteret. Helt utroligt at parfumerne ikke var gået i stykker. Kan ikke anbefales, da det andet steds her... Se mere

Stort varesortiment til fornuftige priser! Jeg har vanskeligt ved at hente varer alle mulige steder, og er derfor glad for at DELOOX tilbyder at levere til min adresse, men jeg betaler så også ekstra... Se mere

Efter at have læst på anmeldelserne herinde, var jeg lidt spændt på, hvordan mit køb ville forløbe. Men jeg vil sige, at alt var fint. Jeg fik gode priser på nogle varer. Jeg bestilte mandag og afhent... Se mere

Bij Deloox willen we dat jij geniet! Bijvoorbeeld van ons assortiment met meer dan 400 topmerken, van de mooiste beautyproducten, van onze lage prijzen en natuurlijk van onze goede service. Meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten!

3,2

Middel

6 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Deloox er hermed mit favriot sted og…

Deloox er hermed mit favriot sted og jeg vil købe ting der fra fremover. Jeg fik min pakke efter 2 hverdage. Kunne hele tiden følge med fra gls hjemmeside. Så nej det er på ingen måde en scam, for bliv lidt i tvivl efter jeg så nogen skrive det var en scam. Rigtig god oplevelse kan klart anbefales

16. juni 2023

En meget DÅRLIG oplevelse i…

En meget DÅRLIG oplevelse i Kundeservice.

Modtager en pakke med to produkter.

En Edt som ikke er som den skal være.
Der er under halv produkt i.
Jeg kontakter kundeservice som så ikke tror på mig.
Jeg har taget billede af produktet og fortæller at der er under halv af produktet. Jeg tilbyder at sende produktet retur.
Men men men!!!

Jeg har betalt for 100 ml Produkt.
Det er utrolig dårlig oplevelse øv

6. juni 2023

Stort varesortiment til fornuftige…

Stort varesortiment til fornuftige priser!
Jeg har vanskeligt ved at hente varer alle mulige steder, og er derfor glad for at DELOOX tilbyder at levere til min adresse, men jeg betaler så også ekstra for denne ydelse. Dette formår deloox IKKE. Hvis I ikke formår at få jeres transporterer til at gøre, hvad der er blevet betalt for, så slet den service, DELOOX - og skriv bare at pakken leverer i en pakkeboks i en radius af 20 km. Men så beder jeg mindeligt om at få rabat næste gang, jeg har BETALT for levering hjem!

14. maj 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (5.837 anmeldelser)