Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tycker inte man ska behöva vänta över 1 dygn när man ställer en fråga på mail. Nästan 2 veckor sen man beställde delarna inte besked om leverans ännu. Tycker man kunde skrivit ut på hemsidan att man i... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, varan var precis som reklamen, och monteringen var superenkel! Läste instruktionerna på förpackningen, tänkte så enkelt kan det väl inte vara? Öppnade förpackningen och läste in... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde plexit regg hållare som funkar suveränt, håller reggskylten väldigt bra samt att det ger en så cleanare look på bilen. Beställde även nyckelringen, vart en bra kvalite på både texten samt ma... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilreservedelsbutik
  2. E-handelsservice

Skrevet af virksomheden

Bilstyling till förmånliga priser.

Kontaktoplysninger

3,5

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Top G kundtjänst.

Top G kundtjänst.
Hade problem med leverans ( brevbäraren ) men dom löste en helt ny leverans istället.

Snabbt levans

Bra varor

27. september 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det var bra men beskriva mer om…

Det var bra men beskriva mer om produktinnehåll som t.ex 2st plexiclick per köp.

7. september 2023

Besvarelse fra Dekalgruvan

Hej Jimmy och tack för omdömet!

Tack för din feedback.
Första meningen på produktbeskrivningen är "En uppsättning för en nummerplåt".

Detta har hänt förut, och då brukar vi kompromissa genom att erbjuda ett till set av PlexiClick utan att debitera frakt för dessa.

Kontakta oss via mejl på support@dekalgruvan.se så ska jag se till att hjälpa!

/Tim från DekalGruvan

Really nice attitude.

Delivery was late, I contacted shop and they we’re really nice and friendly, because of late delivery they send me extra stickers and car perfume. Recommend this shop, really nice.❤️

12. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Går ut med i reklam att man ska få…

Går ut med i reklam att man ska få hemskickad ett nytt skärmskydd helt gratis men väl när detta då behövs då ska de ha en fraktkostnad på 49kr. De slutar även att svara dig på mejlen samtidigt som det står ett annat pris i köpvillkoren. Problemet var att de sa rakt ut i videon att man skulle få hemskickad den gratis, vilket det inte då stämmer. De står inte för sina ord som de lovar i reklamen vilket jag tycker är falsk marknadsföring/vilseledande reklam. Oprofessionellt samt dålig service att inte heller svara på ett mejl när det har gått över en vecka.

6. september 2023

Hej!

Tack för din åsikt.

Det stämmer att leveransavgiften (var) på 49kr. Nu sänkt till 29kr (för de utan livsgaranti).

Det står klart och tydligt under policy. Men din feedback indikerar på att vi måste göra det tydligare. Tack för din feedback, detta ska vi tänka på.

Varma hälsningar
Tim från DekalGruvan

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mohamad "Tim" lurare dekalgruvan

Akta er för denna skojare.
Han utlovar saker som han inte håller.
Han köper sina grejer billigt ifrån wish/amazon osv. Sen måste man som tex hans garanti på skydd till mobilen skriva värsta dagboken och då ska man stå för returfrakten osv.
Låt er ej luras av "Tim", han ger ett gott intryck men när det gäller så dras det åt.
Även när man skriver ärliga omdömen på deras fb sida så blockerar han personen. Så akta er för att köpa något av dekalgruvan (webgruvan)
Det finns print screens ifrån när jag skrev och när jag vart blockerad. Akta er.

Svar.
Nej ansåg att ditt andre namn inte har med saken å göra därav ändring.
När mitt skydd gick sönder så gjorde jag som ni sa men vart ett jädrans liv om att ge ut ett nytt.

Allt gott!

7. september 2023

Besvarelse fra Dekalgruvan

Hej Alex och tack för din recension.
Det finns alltid två sidor av ett mynt, och så här ligger det till utifrån vårt perspektiv:

1. Vi har egna leverantörer från specifika fabriker.

2. När skärmskydd går sönder så behöver du enbart skicka bild på sprickan samt stå för frakten vid ersättare. Vi har utfärdat över 1000 ersättningsenheter utan konstigheter. Det står klart och tydligt i vår köp-policy att kund står för frakt.

Vi måste ha dessa mekanismer på plats för att se till att vi inte skickar ut gratis skärmskydd hej-vilt utan att skärmskyddet verkligen spruckit. Detta är från erfarenhet.

3. Din kommentar blev blockad på Facebook då du konstant drar upp min personliga information i samband med din "recension". Vi tolererar inte personliga påhopp, vare sig det är av mig, eller något i mitt lag.

4. Du har redigerat detta omdöme tre gånger, där du försöker påstå att det ska vara något negativt att mitt mellannamn är Mohamad. Stör detta dig?

Tim Mohamad från DekalGruvan

kundtjänst

Kontakta kundtjänst om en produkt de missat skicka, skrev till dom och de svarade inom några timmar och skickade ut rätt produkt till min brevlåda på 2 dagar 👌🏼
Fick present medskickat 😋

4. august 2023

Iphone 13 Mini

Snabb leverans, varan var precis som reklamen, och monteringen var superenkel!

Läste instruktionerna på förpackningen, tänkte så enkelt kan det väl inte vara?
Öppnade förpackningen och läste instruktionerna på delarna, tänkte återigen så j*vla enkelt kan det väl inte vara?

Scannade medföljande QR koden och. Jo, så enkelt var det.

2. august 2023

Bra service

Det var bra service och snabb leverans, fick även med rabattkod till nästa köp och en doft grej som man hänger i bilen. Jag är extremt nöjd med mitt köp och kommer beställa där igen

2. august 2023

Tack dekalgruvan

Efter lite krångel så fick jag mitt paket
Tack dekalgruvan för ni skickade ett nytt paket och även tack för det extra ni la ner
Väldigt nöjd

13. juli 2023

Besvarelse fra Dekalgruvan

Hej Karl och tack för ditt omdöme,
Du lade din order den 5e och den postades den 7e.

Jag spårar din order och ser att den är fast i transit. Dessvärre händer detta då och då, och oftast löser vi det främst genom att bara skicka ut en ny, detta är för att bespara dig mödan med att ta kontakt med PostNord.

Tar du kontakt med oss via support@dekalgruvan.se så ser vi till att ditt ärende löses smidigt.

/Tim

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Fick fel färg på min produkt…

Fick fel färg på min produkt hemskickat! Skrev ett meddelande till dem på ig att jag var tvungen att använda produkten ändå då jag ej hade tid för retur och vänta på ny leverans. Meddelandet lästes men fick aldrig ett svar, en ursäkt eller något liknande hade väl varit rätt sätt att gå till mötes tycker jag iallafall. Inget fel annars förutom lite halvtaskig kundservice därav 3 stjärnor

30. juni 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.